FIX: Mesaj de eroare atunci când deschideți un fișier de urmă Integrator de tranzacție în gazdă Integration Server 2010: "fișier nu ar putea fi interpretat - șir nu a fost recunoscut ca un DateTime valid"

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2629661 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

SIMPTOME

Captați un Integrator de tranzacție trace fișier pe un server care execută Microsoft gazdă Integration Server 2010. Când deschideți fișierul trace pe un server care execută gazdă Integration Server și care utilizează un alt sistem de localizare, primiți următorul mesaj de eroare de utilitate Trace Viewer:
Trasare erori de fișier- calea\trace_file_name
Fișier nu ar putea fi interpretat - șir nu a fost recunoscut ca un valid DateTime.

REZOLUȚIE

Această remediere rapidă care rezolvă această problemă este inclusă în pachetul de actualizare cumulativă 2 pentru integrarea gazdă Server 2010.

Pentru mai multe informații despre cum se obține acest pachet de actualizare cumulativ, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
2616519 Pachetul de actualizare cumulativă 2 pentru integrarea gazdă Server 2010

REMEDIERE

Pentru a soluționa această problemă, deschideți fișierul trace pe un server care execută gazdă Integration Server și care este configurat să utilizeze locale din aceeași ca serverul pe care a fost capturat urme.

STARE

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă în produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

Proprietă?i

ID articol: 2629661 - Ultima examinare: 10 decembrie 2011 - Revizie: 1.0
SE APLICĂ LA:
  • Microsoft Host Integration Server 2010
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbfix kbexpertiseinter kbbug kbsurveynew kbmt KB2629661 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol:2629661

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com