Μορφή εμφανίζει μέγεθος διαμερισμάτων ή λογικών μονάδων δίσκου μεγαλύτεροι από 64 GB εσφαλμένα

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 263045 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν χρησιμοποιείτε Format.com να διαμορφώσετε ένα διαμέρισμα ή λογική μονάδα δίσκου που είναι μεγαλύτερο από 64 GB (64 GB ή 68.719.476.736 byte) σε μέγεθος, Format.com δεν αναφέρει το σωστό μέγεθος της μονάδας δίσκου που διαμορφώνεται στην αρχή της διαδικασίας μορφή. Ωστόσο, καθώς η προχωράει η διαδικασία μορφοποίησης, ολόκληρη η μονάδα δίσκου έχει διαμορφωθεί και εμφανίζεται το σωστό μέγεθος μορφοποιημένο όταν ολοκληρωθεί η λειτουργία.

Αιτία

Format.com χρησιμοποιεί εσωτερικά ορισμένες τιμές 16-bit για να υπολογίσετε το αρχικό μέγεθος εμφανιζόμενη της μονάδας δίσκου. Ορισμένες από αυτές τις μεταβλητές παρουσιάζουν υπερχείλιση όταν το μέγεθος της μονάδας δίσκου είναι ίσο ή μεγαλύτερο από 64 GB.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Πρόκειται για μια οθόνη (ή cosmetic) ζήτημα μόνο, η μονάδα δίσκου έχει διαμορφωθεί στο πλήρες μέγεθός του.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ζήτημα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην αρχή αυτού του άρθρου.

Περισσότερες πληροφορίες

Αυτό το ζήτημα δεν προκύπτει, εάν διαμορφώσετε τη μονάδα δίσκου από μέσα στον Windows Explorer.

Το αρχικό, εσφαλμένο μέγεθος που αναφέρει η μορφή είναιdrivesize-64 GB. Για παράδειγμα, εάν ένα διαμέρισμα ή λογική μονάδα δίσκου έχει μέγεθος 70.3 GB (75.484.122.112 byte), μορφή αναφέρει αρχικά τη μονάδα δίσκου ως μέγεθος 6.3 GB (6,764,579,840 byte).Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με άλλα θέματα για δίσκους μεγαλύτερους από 64 GB, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
263044Το Fdisk δεν αναγνωρίζει το πλήρες μέγεθος των σκληρών δίσκων που είναι μεγαλύτεροι από 64 GB

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 263045 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows 95
Λέξεις-κλειδιά: 
kbprb kbmt KB263045 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:263045

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com