Indeling weer gegeven grootte van partities of logische schijven groter dan 64 GB onjuist

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 263045 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Als u Format.com formatteren van een partitie of logisch station dat groter is dan 64 gigabyte (64 GB of 68.719.476.736 bytes) in grootte, is Format.com rapporteert niet de juiste grootte van de schijf wordt geformatteerd aan het begin van het proces. Maar als het opmaak proces vordert, het gehele station is geformatteerd en de juiste opgemaakte grootte wordt weer gegeven wanneer de bewerking is voltooid.

Oorzaak

Sommige 16-bits waarden wordt intern door Format.com gebruikt voor het berekenen van de weer gegeven begin grootte van het station. Sommige van deze variabelen veroorzaken een overloop als de schijf grootte gelijk aan of groter dan 64 GB is.

Oplossing

Dit is alleen; een weergave (of cosmetische) probleem het station is geformatteerd in de volledige grootte.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit is een probleem in de Microsoft-producten die aan het begin van dit artikel worden vermeld.

Meer informatie

Dit probleem treedt niet op als u het station in Windows Verkenner.

De eerste, verkeerde grootte opmaken rapportendrivesize-64 GB. Bijvoorbeeld als een partitie of logisch station 70,3 GB (75.484.122.112 bytes) in grootte, rapporteert opmaak aanvankelijk het station als (6.764.579.840 bytes) van 6,3 GB in grootte.Klik voor meer informatie over andere problemen met schijven groter dan 64 GB het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
263044Volledige grootte van vaste schijven groter dan 64 GB worden niet herkend door Fdisk

Eigenschappen

Artikel ID: 263045 - Laatste beoordeling: dinsdag 1 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Windows 95
Trefwoorden: 
kbprb kbmt KB263045 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:263045

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com