Σφάλμα "Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση" ή χρήστη είναι ζητούνται επανειλημμένα πιστοποιήσεις όταν προσπαθείτε να συνδεθείτε στο Office 365, χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή του εμπλουτισμένου προγράμματος-πελάτη

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2630976 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ

Όταν οι χρήστες προσπαθούν να αποκτήσετε πρόσβαση σε έναν πόρο του Microsoft Office 365 από μια εφαρμογή του εμπλουτισμένου προγράμματος-πελάτη όπως το Microsoft Outlook ή το Microsoft Lync, συμβαίνει ένα από τα ακόλουθα συμπτώματα:
  • Στους χρήστες ζητείται επανειλημμένα να εισάγουν τα διαπιστευτήριά τους.
  • Οι χρήστες λαμβάνουν το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
    Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση

ΛΎΣΗ

Για να διορθώσετε αυτό το ζήτημα, επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης του χρήστη. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Ανοίξτε ένα πρόγραμμα περιήγησης web, αναζητήστε το (πύλης του Office 365https://Portal.microsoftonline.com), και στη συνέχεια είσοδος χρησιμοποιώντας το χρήστη του έχει λήξει διαπιστευτήρια.
  2. Όταν σας ζητηθεί, πληκτρολογήστε έναν νέο κωδικό πρόσβασης του Office 365 για το χρήστη. Βεβαιωθείτε ότι ο κωδικός πρόσβασης ικανοποιεί τα κριτήρια για το Office 365.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ

Για πληροφορίες σχετικά με ζητήματα που αφορούν, ανατρέξτε στα ακόλουθα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
  • 2637629Τρόπος αντιμετώπισης προβλημάτων εφαρμογές προγραμμάτων περιήγησης που δεν είναι δυνατό να εισέλθετε στο Office 365, Azure ή Windows Intune
  • 2461628Μια ομόσπονδη χρήστη είναι ζητούνται επανειλημμένα πιστοποιήσεις κατά τη σύνδεση στο Office 365, Azure ή Windows Intune
Εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια; Μεταβείτε το Κοινότητα του Office 365 .

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2630976 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 14 Ιουλίου 2014 - Αναθεώρηση: 21.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Office 365
  • Office 365 User and Domain Management
Λέξεις-κλειδιά: 
o365 o365e o365p o365022013 o365m o365a kbmt KB2630976 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2630976

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com