Σφάλμα "Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση" ή χρήστη είναι ζητούνται επανειλημμένα πιστοποιήσεις όταν προσπαθείτε να συνδεθείτε στο Office 365, χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή του εμπλουτισμένου προγράμματος-πελάτη

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2630976 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Δεν είστε σίγουροι ποια έκδοση του Office 365 που χρησιμοποιείτε; Μεταβείτε στην παρακάτω τοποθεσία Web της Microsoft:
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ

Όταν οι χρήστες προσπαθούν να αποκτήσετε πρόσβαση σε έναν πόρο του Microsoft Office 365 από μια εφαρμογή του εμπλουτισμένου προγράμματος-πελάτη όπως το Microsoft Outlook ή το Microsoft Lync, συμβαίνει ένα από τα ακόλουθα συμπτώματα:
 • Στους χρήστες ζητείται επανειλημμένα να εισάγουν τα διαπιστευτήριά τους.
 • Οι χρήστες λαμβάνουν το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
  Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση

ΛΎΣΗ

Για να διορθώσετε αυτό το ζήτημα, επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης του χρήστη. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Ανοίξτε ένα πρόγραμμα περιήγησης web, αναζητήστε το (πύλης του Office 365https://Portal.microsoftonline.com), και στη συνέχεια είσοδος χρησιμοποιώντας το χρήστη του έχει λήξει διαπιστευτήρια.
 2. Όταν σας ζητηθεί, πληκτρολογήστε έναν νέο κωδικό πρόσβασης του Office 365 για το χρήστη. Βεβαιωθείτε ότι ο κωδικός πρόσβασης ικανοποιεί τα κριτήρια για το Office 365.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αυτό το ζήτημα προκύπτει, εάν ο κωδικός πρόσβασης του χρήστη έχει λήξει στο Office 365. Όταν λήξει ο κωδικός πρόσβασης ενός χρήστη, πρόσβαση σε πόρους του Office 365 αμέσως είναι περιορισμένη. Για τον έλεγχο ταυτότητας του εμπλουτισμένου προγράμματος-πελάτη, η αλλαγή στην access πραγματοποιείται χωρίς μια λεπτομερή εξήγηση. Αυτό συμβαίνει επειδή οι εφαρμογές του εμπλουτισμένου προγράμματος-πελάτη δεν είναι δυνατό να ειδοποιούν τους χρήστες όταν τους κωδικούς πρόσβασής τους λήγει ή παρέχουν λειτουργίες επαναφοράς κωδικού πρόσβασης.

Στο Office 365, μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε ειδοποίηση λήξης του κωδικού πρόσβασης, εγκαθιστώντας την τελευταία έκδοση του Microsoft Online υπηρεσίες εισόδου στο Βοηθό του. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα.
 1. Είσοδος της πύλης (Office 365https://Portal.microsoftonline.com) χρησιμοποιώντας το νέο κωδικό πρόσβασης του χρήστη.
 2. Στην κεντρική σελίδα, κάντε τα εξής:
  1. Στο παράθυρο στα δεξιά, κάντε κλικ στο κουμπί λήψη.
  2. Στην περιοχή Ορισμός και ρύθμιση παραμέτρων σας εφαρμογές επιφάνειας εργασίας του Office, κάντε κλικ στο κουμπί Ρύθμιση .
  Σημείωση Αφού ολοκληρώσετε αυτό το βήμα, το εργαλείο εγκατάστασης του Office 365 επιφάνειας εργασίας εκτελείται ξανά. Αυτό ενημερώνει το Microsoft Online υπηρεσίες σύμβολο στο Βοηθό του πακέτου εγκατάστασης στον υπολογιστή-πελάτη. Το ενημερωμένο πακέτο ενεργοποιεί ειδοποιήσεις λήξης του κωδικού πρόσβασης και να επαναφέρει τον κωδικό πρόσβασης.

  Το ενημερωμένο πακέτο για το Microsoft Online Services σύμβολο στο Βοηθό επίσης να ληφθούν με μη αυτόματο τρόπο από την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
  http://www.Microsoft.com/Download/EN/Details.aspx?displaylang=en&ID=28177
Σχετικά με το Microsoft ηλεκτρονικές υπηρεσίες, εισέλθετε στο Βοηθό

Έκδοση 7.250.4287.0 του πακέτου του Microsoft Online υπηρεσίες σύμβολο στο Βοηθό παρουσιάζει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:
 • Ειδοποίηση λήξης του κωδικού πρόσβασης

  Για τους χρήστες των εφαρμογών εμπλουτισμένου προγράμματος-πελάτη του Office 365 (εκτός από το Microsoft Outlook), ένα μπαλόνι προειδοποίησης εμφανίζεται σε επιφάνειες εργασίας των χρηστών 14 ημέρες πριν από το χρονικό όριο λήξης του κωδικού πρόσβασης 90 ημερών για να επιτρέψετε στους χρήστες να γνωρίζουν ότι πρέπει να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής τους. Οι χρήστες σας κάθε μέρα μετά από αυτό, μέχρι να μπορούν να αλλάξουν τον κωδικό πρόσβασης.

  Κάθε φορά που γίνεται ότι ο έλεγχος ταυτότητας με το σύμβολο στο Βοηθό του στοίβα ελέγχου ταυτότητας, το σύμβολο στο Βοηθό χρησιμοποιεί τα διαπιστευτήρια που παρέχονται από το χρήστη για να εξετάσετε την κατάσταση τη λήξη του κωδικού πρόσβασης για αυτόν το λογαριασμό χρήστη.

  Σημείωση Επειδή το Outlook συνδέσεις γίνεται έλεγχος ταυτότητας χωρίς το σύμβολο στο Βοηθό, η σύνδεση του Outlook δεν ενεργοποιεί το σύμβολο στο Βοηθό για να εξετάσετε την κατάσταση τη λήξη του κωδικού πρόσβασης.
 • Επαναφορά του κωδικού πρόσβασης

  Όταν το πλαίσιο ειδοποίησης εμφανίζεται εντός της περιόδου των 14 ημερών, οι χρήστες να εκτελέσετε μία από τις ακόλουθες ενέργειες:
  • Να αγνοήσετε την ειδοποίηση. (Το πλαίσιο δεν θα εμφανίζεται πλέον στην επιφάνεια εργασίας αφού περάσει πέντε δευτερόλεπτα.)
  • Κάντε κλικ στο X για να κλείσετε το παράθυρο.
  • Κάντε κλικ στο πλαίσιο για να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης. Στη συνέχεια, οι χρήστες ανακατευθύνονται στην πύλη Office 365, για να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής τους.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ

Για πληροφορίες σχετικά με ζητήματα που αφορούν, μεταβείτε στα ακόλουθα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
 • 2637629 Τρόπος αντιμετώπισης προβλημάτων του υπολογιστή θέματα ελέγχου ταυτότητας όριο Office 365 εμπλουτισμένου προγράμματος-πελάτη
 • 2461628 Μια ομόσπονδη χρήστη είναι ζητούνται επανειλημμένα πιστοποιήσεις κατά τη σύνδεση στο Office 365, Windows Azure ή Windows Intune
Εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια; Μεταβείτε το Κοινότητα του Office 365 .

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2630976 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2014 - Αναθεώρηση: 17.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Office 365 for enterprises (pre-upgrade)
 • Microsoft Office 365 for small businesses  (pre-upgrade)
 • Microsoft Office 365 for education  (pre-upgrade)
 • Microsoft Office 365
Λέξεις-κλειδιά: 
o365 o365e o365p o365022013 after upgrade o365062011 pre-upgrade o365m o365a kbmt KB2630976 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2630976

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com