"Åtkomst nekad"-felmeddelande eller användare upprepade gånger uppmanas att ange autentiseringsuppgifter när du försöker ansluta till Office 365 med hjälp av ett omfattande klientprogram

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 2630976 - Visa produkter som artikeln gäller.
Är du osäker på vilken version av Office 365 du använder? Gå till följande Microsoft-webbplats:
Använder jag Office 365 efter tjänstuppgraderingen?
Visa alla | Dölj alla

PROBLEMET

När användare försöker komma åt en resurs för Microsoft Office 365 från en rich client-program som Microsoft Outlook eller Microsoft Lync händer något av följande inträffa:
 • Användare ombeds upprepade gånger att ange sina autentiseringsuppgifter.
 • Användare visas följande felmeddelande:
  Åtkomst nekad

LÖSNING

Åtgärda problemet genom att återställa användarens lösenord. Gör så här:
 1. Öppna en webbläsare, bläddra till Office 365 portal (https://Portal.microsoftonline.com), och sedan logga in med hjälp av användaren är utgångna autentiseringsuppgifter.
 2. När du uppmanas ange ett nytt lösenord för Office 365 för användaren. Kontrollera att lösenordet uppfyller kriterierna för Office 365.

MER INFORMATION

Det här problemet uppstår om en användares lösenord har gått ut i Office 365. När en användares lösenord upphör att gälla tillgång till Office 365-resurser direkt är begränsad. För rich klientautentisering sker förändringar i tillgång utan en detaljerad förklaring. Detta beror på att omfattande klientprogram kan meddela användare när deras lösenord upphör att gälla eller tillhandahåller funktioner för återställning av lösenord.

Du kan också aktivera lösenord utgången meddelande genom att installera den senaste versionen av Microsoft Online Services inloggningsassistenten i Office 365. Gör så här:
 1. Logga in på Office 365 portal (https://Portal.microsoftonline.com) med hjälp av användarens nya lösenord.
 2. På hemsidan, gör du följande:
  1. Klicka på Downloadsi rutan till höger.
  2. Under ställa in och konfigurera dina Office desktop apps, klickar du på Konfigurera .
  Obs! När du har slutfört det här steget körs verktyget Office 365 Desktop Setup igen. Detta uppdaterar Microsoft Online Services i inloggningsassistenten för installationspaketet på klientdatorn. Det uppdaterade paketet gör att lösenordet upphör att gälla meddelanden och återställa lösenord.

  Det uppdaterade paketet för Microsoft Online Services inloggningsassistenten kan även hämtas manuellt från följande Microsoft-webbplats:
  http://www.microsoft.com/Download/en/details.aspx?displaylang=en&ID=28177
Om Microsoft loggar Online Services i Office-assistenten

Följande funktioner har införts i version 7.250.4287.0 av Microsoft Online Services i inloggningsassistenten för paketet:
 • Meddelande om lösenordet upphör att gälla

  För användare av Office 365 rich klientprogram (med undantag för Microsoft Outlook) visas en ikon på användarnas skrivbord 14 dagar före 90-dagars lösenord upphör att gälla timeout så att användarna vet att de behöver ändra sitt lösenord. Användare uppmanas varje dag efter det förrän de ändrar sina lösenord.

  Varje gång att autentisering görs via inloggningsassistenten autentisering stack, används inloggningsassistenten referenserna som anges av användaren för att kontrollera status på utgången lösenord för användarkontot.

  Obs! Eftersom Outlook-anslutningar som autentiseras utan inloggningsassistenten, utlöses Outlook anslutningen inte inloggningsassistenten om du vill kontrollera status för lösenord upphör att gälla.
 • Återställning av lösenord

  När ikonen visas inom 14 dagar, kan användare utföra någon av följande åtgärder:
  • Ignorera meddelandet. (Ballongen visas inte längre på skrivbordet efter fem sekunder passera.)
  • Klicka på X för att stänga fönstret.
  • Klicka på pratbubblan om du vill ändra lösenordet. Användare dirigeras sedan till Office 365-portalen för att ändra sina lösenord.

REFERENSER

Information om problem finns i följande artiklar i Microsoft Knowledge Base:
 • 2637629 Felsökning av dator problem att begränsa Office 365 rich client-autentisering
 • 2461628 En federerad användare upprepade gånger uppmanas att ange autentiseringsuppgifter under logga in på Office 365, Windows Azure eller Windows Intune
Behöver du hjälp? Gå till Office 365-Community .

Egenskaper

Artikel-id: 2630976 - Senaste granskning: den 27 februari 2014 - Revision: 9.0
Informationen i denna artikel gäller:
 • Microsoft Office 365 for enterprises (pre-upgrade)
 • Microsoft Office 365 for small businesses  (pre-upgrade)
 • Microsoft Office 365 for education  (pre-upgrade)
 • Microsoft Office 365
Nyckelord: 
o365 o365e o365p o365022013 after upgrade o365062011 pre-upgrade o365m o365a kbmt KB2630976 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel har översatts av Microsofts programvara för maskin-översättning och möjligen efterredigerats via CTF-teknologi av Microsofts community istället för av en professionell mänsklig översättare. För att du på ditt eget språk skall få tillgång till samtliga Knowledge Base-artiklar erbjuder Microsoft både mänskligt översatta såväl som maskinöversatta artiklar samt artiklar som efterredigerats av en community. En maskinöversatt artikel likväl som en artikel som blivit efterredigerad av en community är dock inte alltid helt perfekt, då de kan innehålla misstag i ordförrådet, syntax- och grammatikfel. Microsoft är inte ansvarigt för några felaktigheter, misstag eller skador orsakade av felöversättningar eller för våra kunders bruk av innehållet. Microsoft uppdaterar ofta sin programvara för maskinöversättning samt de verktyg som förbättrar den maskinöversatta efterredigeringen.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 2630976

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com