FIX: Is een update beschikbaar updates het Common.reg bestand in Windows 7 voor ingesloten Compact-apparaten om te voldoen aan de eis van de nieuwste Bluetooth SIG

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2633756 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Samenvatting

Dit artikel bevat een update waarmee u het bestand Common.reg in Windows 7 voor ingesloten Compact-apparaten te voldoen aan de eis van de recentste Bluetooth bijzonderheden Group (SIG) bijgewerkt.

Meer informatie

Informatie over de software-update

Een ondersteunde software-update is nu beschikbaar bij Microsoft als 'Windows Embedded Compact 7 maandelijkse Update oktober 2011'. In de sectie 'Bestandsgegevens' bevat de naam van het pakket het processortype.

Opmerking Deze Windows ingesloten Compact 7 maandelijkse Update is gedownload van de volgende Microsoft Downloadcentrum-website:
Ingesloten Windows 7 Compact-Updates

Over deze update

Voordat u deze update toepast, een Windows 7 voor ingesloten Compact-apparaat niet kan doorgeven, de logische Link Control en aanpassing Layer Protocol (L2CAP) in het profiel afstemmen Suite (PTS) te testen. Vanwege de verbinding baseband kan niet een asynchrone kanaal koppeling verbreken in 10 seconden nadat er geen L2CAP-gebruik. Deze update wijzigt de werking L2CAP Verbreek de verbinding van de baseband na 9 seconden inactiviteit L2CAP.

Als u deze update toepast, wordt de volgende wijziging in het register naar het bestand public\COMMON\oak\files\common.reg gemaakt.

Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
Voordat u deze updateNa deze update
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Bluetooth\l2cap]
"IdlePhys": dword = A;
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Bluetooth\l2cap]
"IdlePhys": dword = 9;

Nadat deze wijziging is aangebracht, is de L2CAP-test is voltooid.

Notities
  • In sommige gevallen kan de PT's nog steeds mislukken.
  • U kunt als lid van Bluetooth SIG, de PTS downloaden vanaf de volgende website van Bluetooth SIG:
    https://www.Bluetooth.org/PTS/Download

Voorwaarden

Deze update wordt alleen ondersteund als alle eerder uitgebrachte updates voor dit product worden ook geïnstalleerd.

Opnieuw opstarten

Nadat u deze update hebt toegepast, moet u het hele platform leegmaken en opnieuw opbouwen uitvoeren. Gebruik hiervoor een van de volgende methoden:
  • Op de Bouwen menu, klikt u op Clean-oplossing, en klik vervolgens op Oplossing bouwen.
  • Op de Bouwen menu, klikt u op Oplossing bouwen.
U hoeft niet de computer opnieuw opstarten nadat u deze software-update.

Informatie over vervanging

Deze update vervangt geen andere updates.

Informatie over bestanden

De Engelse versie van dit updatepakket heeft de bestandskenmerken (of recentere bestandskenmerken) die in de volgende tabel worden weergegeven. De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in Coordinated Universal Time (UTC). Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt deze naar lokale tijd geconverteerd. Als u het verschil tussen UTC en lokale tijd wilt bepalen, gebruikt de Tijdzone tabblad in de Datum en tijd een item in het Configuratiescherm.
Bestanden die in dit updatepakket zijn opgenomen
Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
BestandsnaamBestandsgrootteDatumTijdPad
Common.reg452,37421-Okt-201102: 53public\common\oak\files

Referenties

Voor meer informatie over terminologie voor software-update, klikt u op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
824684 Beschrijving van de standaardterminologie die wordt gebruikt om software-updates voor Microsoft te beschrijven
De producten van derden die in dit artikel wordt beschreven, worden geproduceerd door bedrijven die onafhankelijk van Microsoft zijn. Microsoft biedt geen garantie, impliciet noch anderszins, omtrent de prestaties of betrouwbaarheid van deze producten.

Microsoft biedt contactinformatie van derden waarmee u technische ondersteuning. Deze contactinformatie kan zonder kennisgeving worden gewijzigd. Microsoft garandeert niet de juistheid van deze contactinformatie van derden.

Eigenschappen

Artikel ID: 2633756 - Laatste beoordeling: donderdag 10 november 2011 - Wijziging: 1.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Windows Embedded Compact 7
Trefwoorden: 
kbfix kbqfe kbPubTypeKC kbexpertiseinter kbmt KB2633756 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:2633756

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com