Δεν μπορείτε να αποθηκεύσετε ένα αρχείο που λάβατε σε μια θέση χωρίς σύνδεση ανακατεύθυνσης του Windows Internet Explorer 9

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2634434 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Εξετάστε το ακόλουθο σενάριο:
  • Μπορείτε να ανακατευθύνετε τμήματα ενός προφίλ χρήστη σε ένα διακομιστή αρχείων, χρησιμοποιώντας πολιτικές ανακατεύθυνσης φακέλου.
  • Δεν είστε συνδεδεμένοι στο δίκτυο όπου βρίσκεται το διακομιστή αρχείων. Επομένως, οι ανακατευθυνόμενοι φάκελοι είναι διαθέσιμα χωρίς σύνδεση.
  • Στον Windows Internet Explorer 9, προσπαθείτε να κάνετε λήψη ενός αρχείου από μια ζώνη χαμηλό επίπεδο ακεραιότητας. Για παράδειγμα, προσπαθείτε να κάνετε λήψη ενός αρχείου από μια ιστοσελίδα όπου είναι ενεργοποιημένη η προστατευμένη λειτουργία.
  • Προσπαθείτε να κάνετε λήψη ενός αρχείου από την ιστοσελίδα του ανακατευθυνόμενου φακέλου.
Σε αυτό το σενάριο, ενδέχεται να σας ζητηθεί να αποθηκεύσετε το αρχείο δύο φορές. Επιπλέον, το αρχείο δεν αποθηκεύεται όπως αναμένεται. Αντίθετα, δύο επιμέρους αρχεία αποθηκεύονται προς τον ανακατευθυνόμενο φάκελο.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα προκαλείται από ένα σφάλμα στη λογική του Windows Internet Explorer 9 λήψη διαχείριση.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε αυτήν την ενημέρωση.

Πληροφορίες ενημερωμένης έκδοσης ασφαλείας

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε την πιο πρόσφατη αθροιστική ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας για τον Internet Explorer. Για να το κάνετε αυτό, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Web της Microsoft:
http://Update.Microsoft.com
Για περισσότερες τεχνικές πληροφορίες σχετικά με την πιο πρόσφατη αθροιστική ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας για τον Internet Explorer, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Web της Microsoft:
http://www.Microsoft.com/technet/security/Current.aspx
Σημείωση Αυτή η ενημερωμένη έκδοση συμπεριλήφθηκε πρώτη φορά στην ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας 2618444.

Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2618444 MS11-099: Αθροιστική ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας για τον Internet Explorer: 13 Δεκεμβρίου 2011

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, κάντε ένα από τα εξής:
  • Μην ανακατευθύνετε το μέρος του προφίλ χρήστη.
  • Μην κάνετε ανακατευθυνόμενους φακέλους διαθέσιμα χωρίς σύνδεση.
  • Αποθηκεύστε το αρχείο που λάβατε σε μια θέση διαφορετική από τον ανακατευθυνόμενο φάκελο.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ορολογία ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
824684 Περιγραφή της βασικής ορολογίας που χρησιμοποιείται για την περιγραφή ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού της Microsoft

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2634434 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Windows Internet Explorer 9
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbfix kbbug kbexpertiseinter kbsurveynew kbmt KB2634434 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:2634434

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com