Σφάλμα: το 0x80070645 εμφανίζεται όταν προσπαθείτε να αναβαθμίσετε τα βασικά στοιχεία ασφαλείας της Microsoft

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2635095
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν σας ζητηθεί να αναβαθμίσετε τα βασικά στοιχεία ασφαλείας της Microsoft, δεν εγκαταστήσετε την αναβάθμιση και λαμβάνετε το σφάλμα 0x80070645.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, απεγκαταστήστε θεμελιώδη ζητήματα ασφαλείας της Microsoft, διαγράψετε τα υπόλοιπα δευτερεύοντα κλειδιά μητρώου και στη συνέχεια να εγκαταστήσετε με μη αυτόματο τρόπο την τελευταία έκδοση του θεμελιώδη ζητήματα ασφαλείας της Microsoft.

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
2683283
Σημείωση: Πριν να απεγκαταστήσετε τα βασικά στοιχεία ασφαλείας της Microsoft, βεβαιωθείτε ότι είναι ενεργοποιημένο το τείχος προστασίας των Windows.
Λογισμικό προστασίας από ιούς βοηθά στην προστασία του υπολογιστή σας από ιούς. Δεν πρέπει να κάνετε λήψη ή να ανοίγετε αρχεία από προελεύσεις που δεν εμπιστεύεστε, να επισκεφθείτε τοποθεσίες Web που δεν εμπιστεύεστε ή να ανοίγετε συνημμένα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όταν είναι απενεργοποιημένο το λογισμικό προστασίας από ιούς. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους ιούς υπολογιστών, ανατρέξτε στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:129972: Τον τρόπο πρόληψης και να καταργήσετε τους ιούς και άλλο λογισμικό κακόβουλης λειτουργίαςΓια να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα.

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
2683283
Σημείωση: Ίσως είναι ευκολότερο να ακολουθήσετε τα βήματα εάν εκτυπώσετε πρώτα αυτό το άρθρο.

Βήμα 1: Χρήση Add or Remove Programs απεγκατάστασης θεμελιώδη ζητήματα ασφαλείας της Microsoft
Βήμα 2: Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του μητρώου
Βήμα 3: Διαγράψτε τα δευτερεύοντα κλειδιά μητρώου για τα βασικά στοιχεία ασφαλείας της Microsoft
Βήμα 4: Επανεγκατάσταση βασικά στοιχεία ασφαλείας της Microsoft

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα βασικά στοιχεία ασφαλείας της Microsoft, δείτε το Βασικά στοιχεία ασφαλείας της Microsoft τοποθεσία Web.

Για πληροφορίες σχετικά με την υποστήριξη για βασικά θέματα ασφαλείας της Microsoft, δείτε το Βοήθεια και υποστήριξη για βασικά θέματα ασφαλείας της Microsoft τοποθεσία Web.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2635095 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 25 Μαΐου 2012 - Αναθεώρηση: 2.0
Λέξεις-κλειδιά: 
kbmt KB2635095 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2635095

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com