ΕΠΙΔΙΌΡΘΩΣΗ: Λάβετε συμβάντος 102 (2167) όταν μια μέθοδο ολοκληρωτή συναλλαγών που συνδέεται με μια εφαρμογή IBM IMS χρησιμοποιεί το μοντέλο προγραμματισμού σύνδεση IMS σε ένα περιβάλλον Host Integration Server

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2635163 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Εξετάστε το ακόλουθο σενάριο:
  • Σε περιβάλλον Microsoft Host Integration Server, μπορείτε να έχετε μια μέθοδο ολοκληρωτή συναλλαγών που συνδέεται με μια εφαρμογή IBM IMS.
  • Η συναλλαγή ολοκληρωτή μέθοδος χρησιμοποιεί το μοντέλο προγραμματισμού IMS σύνδεση.
Σε αυτό το σενάριο, ενδέχεται να καταγραφεί το ακόλουθο μήνυμα λάθους στο αρχείο καταγραφής εφαρμογής:
Αναγνωριστικό συμβάντος: 102

Πηγή: Την ενσωμάτωση εφαρμογών

Περιγραφή:

Σφάλμα HISETBG0001 εφαρμογή ολοκληρωτή έχει υποκλαπούν εξαίρεσης στη μέθοδο MethodName. Ακολουθεί η περιγραφή εξαίρεση: (2167), Η HISMITW0025 IMSConnectTransport προσπάθησε να λάβετε μια LLZZ κατά την επεξεργασία μεθόδου MethodName αλλά έγινε λήψη δεδομένων δεν επαρκεί. Διεύθυνση IP: Διεύθυνση TCP/IP, θύρα: αριθμός, αναγνωριστικό συναλλαγής θύρας: tranid, περιγραφή σφάλματος: επιτυχία.

Αιτία

Το ζήτημα παρουσιάζεται όταν το πεδίο LLZZ σε ένα τμήμα μηνύματος IMS διαιρείται σε δύο πακέτα δικτύου. Στην περίπτωση αυτή, η μέθοδος ολοκληρωτή συναλλαγών λαμβάνει δύο πακέτα δικτύου. Το πρώτο πακέτο δικτύου έχει τα πρώτα δύο byte του πεδίου LLZZ στο τέλος του πακέτου δικτύου. Το δεύτερο πακέτο δικτύου έχει τα τελευταία δύο byte του πεδίου LLZZ στην αρχή του πακέτου δικτύου.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Πληροφορίες επείγουσας επιδιόρθωσης

Μια υποστηριζόμενη επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη από τη Microsoft. Ωστόσο, αυτή η επείγουσα επιδιόρθωση προορίζεται για τη διόρθωση μόνο του ζητήματος που περιγράφεται σε αυτό το άρθρο. Εφαρμόστε αυτήν την επείγουσα επιδιόρθωση μόνο σε συστήματα που αντιμετωπίζουν το ζήτημα που περιγράφεται σε αυτό το άρθρο. Αυτή η επείγουσα επιδιόρθωση μπορεί να υποβληθεί σε πρόσθετο έλεγχο. Επομένως, εάν αυτό το ζήτημα δεν σας επηρεάζει ιδιαίτερα, συνιστάται να περιμένετε έως την επόμενη ενημερωμένη έκδοση λογισμικού που περιέχει αυτήν την επείγουσα επιδιόρθωση.

Εάν η επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη για λήψη, υπάρχει μια ενότητα "Διαθέσιμη λήψη επείγουσας επιδιόρθωσης" στην αρχή αυτού του άρθρου της Γνωσιακής βάσης. Εάν αυτή η ενότητα δεν εμφανίζεται, επικοινωνήστε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών της Microsoft και υποστήριξη για να αποκτήσετε την επείγουσα επιδιόρθωση.

Σημείωση Εάν προκύψουν πρόσθετα ζητήματα ή απαιτείται αντιμετώπιση προβλημάτων, ίσως χρειαστεί να δημιουργήσετε ξεχωριστή αίτηση υπηρεσίας. Για πρόσθετες ερωτήσεις υποστήριξης και για θέματα που δεν αφορούν τη συγκεκριμένη επείγουσα επιδιόρθωση, θα ισχύσουν οι χρεώσεις υποστήριξης. Για μια πλήρη λίστα αριθμών τηλεφώνου υποστήριξης και εξυπηρέτησης πελατών Microsoft ή για να δημιουργήσετε ξεχωριστή αίτηση υπηρεσίας, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Web της Microsoft:
http://support.Microsoft.com/default.aspx?scid=FH-[LN]CNTACTMS
Σημείωση Η φόρμα "Διαθέσιμη λήψη επείγουσας επιδιόρθωσης" εμφανίζει τις γλώσσες για τις οποίες η επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη. Εάν δεν βλέπετε τη γλώσσα σας, είναι επειδή μια επείγουσα επιδιόρθωση δεν είναι διαθέσιμη για αυτήν τη γλώσσα.

Προϋποθέσεις

Πρέπει να έχετε την αθροιστική ενημερωμένη έκδοση πακέτου 1 για Microsoft Host Integration Server 2009 για να εφαρμόσετε αυτήν την επείγουσα επιδιόρθωση. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λήψης του πακέτου αθροιστική ενημερωμένη έκδοση, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2587090 Αθροιστική ενημερωμένη έκδοση πακέτου 1 για Host Integration Server 2009

Πληροφορίες αρχείου

Η αγγλική (Η.π.α.) έκδοση αυτής της επείγουσας επιδιόρθωσης χρησιμοποιεί ένα πακέτο του Windows Installer για την εγκατάσταση της επείγουσας επιδιόρθωσης. Οι ημερομηνίες και οι ώρες για αυτά τα αρχεία αναφέρονται σε συντονισμένη παγκόσμια ώρα (UTC) στον ακόλουθο πίνακα. Όταν προβάλλετε τις πληροφορίες του αρχείου, την ημερομηνία μετατρέπεται σε τοπική ώρα. Για να βρείτε τη διαφορά μεταξύ της ώρας UTC και της τοπικής ώρας, χρησιμοποιήστε την Ζώνη ώρας καρτέλα στο στοιχείο "ημερομηνία και ώρα" στον πίνακα ελέγχου.
Για όλες τις υποστηριζόμενες εκδόσεις των Microsoft Host Integration διακομιστή 2009, εκδόσεις 32-bit (x 86)
Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
Όνομα αρχείουΈκδοση του αρχείουΜέγεθος αρχείουΗμερομηνίαΏραΠλατφόρμα
Microsoft.hostintegration.Ti.imsconnecttransport.dll8.0.3872.275,68826-Οκτ-201119: 36x 86
Για όλες τις υποστηριζόμενες εκδόσεις των Microsoft Host ενοποίηση διακομιστή 2009, εκδόσεις 64-bit (x 64)
Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
Όνομα αρχείουΈκδοση του αρχείουΜέγεθος αρχείουΗμερομηνίαΏραΠλατφόρμα
Microsoft.hostintegration.Ti.imsconnecttransport.dll8.0.3872.275,68826-Οκτ-201119: 36x 86
Microsoft.hostintegration.Ti.imsconnecttransport.dll8.0.3872.275,68826-Οκτ-201119: 42x 86
Σημείωση Εξαιτίας εξαρτήσεων αρχείων, την πιο πρόσφατη ενημέρωση κώδικα που περιέχει αυτά τα αρχεία ενδέχεται να περιέχουν πρόσθετα αρχεία.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

Όταν IBM IMS αποστέλλει ένα μήνυμα, το μήνυμα μπορεί να αποτελείται από ένα ή περισσότερα τμήματα. Κάθε τμήμα περιλαμβάνει ένα πεδίο LLZZ τεσσάρων byte. Τα πρώτα δύο byte του πεδίου LLZZ αντιπροσωπεύουν το μήκος του τμήματος μηνύματος. (Περιλαμβάνει τέσσερα byte για το πεδίο LLZZ) Τα τελευταία δύο byte του πεδίου LLZZ έχουν δεσμευτεί για χρήση από IMS.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2635163 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Host Integration Server 2009
  • Microsoft Host Integration Server 2010
Λέξεις-κλειδιά: 
kbautohotfix kbqfe kbhotfixserver kbfix kbmt KB2635163 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:2635163

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com