Hvordan du feilsøker problemer som kan oppstå når du bruker Lync 2010 mobile-klienten for Windows Phone 7

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2636318 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

På denne siden

INTRODUKSJON

Brukere kan laste ned Lync 2010 mobile-klienten for Windows Phone 7 gratis fra Windows Phone Marketplace. Brukere kan bruke klienten til å koble til Lync Online hvis de er tilordnet en lisens for Lync Online. Denne artikkelen beskriver hvordan du feilsøker vanlige problemer som kan oppstå når du bruker Lync 2010 mobile-klienten for Windows Phone 7.

PROSEDYRE

Installere programmet

Lync 2010 mobile-klienten for Windows Phone 7 kan lastes ned gratis fra Windows Phone Marketplace. Brukere bør installere programmet direkte på enheten og bruke bruker-IDen deres for å logge på.

Hvis en bruker opplever problemer når de laster ned eller installere Lync 2010 mobile-klienten, må brukeren endre deres tilkoblingstype fra 3G til Wi-Fi eller Wi-Fi, 3 g. Prøv å laste ned på nytt. Hvis du fortsatt ikke kan installere klienten, skal de kontakte mobiltelefon tjenesteleverandøren eller Støtte for Windows Marketplace.


Logg på krav for Windows Phone 7

Når brukere logger på Lync Mobile-programmet, avhenger påloggingsinformasjonen som er nødvendig for å godkjennes, av følgende scenarier:
 • Om en brukers Session Initiation Protocol (SIP)-adresse er den samme som brukerens brukerhovednavn (UPN)
 • Om brukere er verter på en lokal Lync-server eller Lync Online

Tabellen nedenfor beskriver Logg på feltene som er nødvendige for Windows Phone 7-brukere.
Skjul denne tabellenVis denne tabellen
Er vert for brukerenSIP-adresse og UPNObligatoriske felt
Lokal Lync serverSIP-adresse og UPN er den sammePåloggingsadresse:SIP-adresse
Brukernavn: tom
Passord: passord
Lokal Lync serverSIP-adresse og UPN er forskjelligePåloggingsadresse:SIP-adresse
Brukernavn:UPN eller domene\brukernavn
Passord: passord
Office 365SIP-adresse og UPN er den sammePåloggingsadresse:SIP-adresse
Brukernavn: tom
Passord: passord
Office 365SIP-adresse og UPN er forskjelligePåloggingsadresse:SIP-adresse
Brukernavn:UPN
Passord: passord
Hvis du ikke har konfigurert automatisk søk for mobile klienter, må brukere skrive inn følgende interne og eksterne søkeadresser, i tillegg til feltene som er oppført i tabellen:
 • Intern søkeadresse: https://webdir.online.lync.com/Autodiscover/autodiscoverservice.svc/Root
 • Ekstern søkeadresse: https://webdir.online.lync.com/Autodiscover/autodiscoverservice.svc/Root
Merk Feltene Påloggingsadresse og passord vises på skjermen for pålogging. Hvis du vil ha tilgang til brukernavn, velger domene, interne discovery adresseog adressefeltene for ekstern registrering , du Innstillinger på skjermen for pålogging.


Feilsøking i forbindelse med automatisk søk

Lync 2010 mobile-klienten for Windows Phone 7 ser etter forskjellige DNS-poster enn Lync 2010-skrivebordsklient. En CNAME-post som oppfyller følgende kriterier må opprettes for Session Initiation Protocol (SIP)-domenet som skal brukes for automatisk søk-prosessen å finne den riktige Lync Online-tjenesten:
Skjul denne tabellenVis denne tabellen
AliasDomeneVerdi
Lyncdiscover<domain></domain>
Eksempel: Contoso.com
Webdir.Online.Lync.com
Hvis du vil feilsøke, kan du bruke én eller flere av følgende metoder, som avhengig av situasjonen:
 • Bruke nslookup-kommando og en offentlig DNS-server til å fastslå om DNS CNAME-posten er konfigurert på riktig måte.
 • Hvis brukeren har alternativet, få brukeren til å bytte mellom Wi-Fi og 3G for å finne ut om problemet kan knyttes til én type tilkobling. Hvis pålogging fortsetter å mislykkes på en 3G datatilkobling, selv om CNAME DNS-postene er konfigurert, kan det være et problem med datatilkobling for mobil tjenesteleverandør.
 • Brukeren mottar følgende feilmelding:
  Kan ikke koble til serveren. Det kan være utilgjengelig. Kontroller også nettverkstilkoblingen, påloggingsadressen og serveradresser.
  Denne feilmeldingen tyder vanligvis på én av følgende betingelser:
  • Det finnes et problem med DNS-oppslag.
  • Automatisk søk CNAME-postene er feilkonfigurert eller ikke er konfigurert i det hele tatt.

 • Når brukeren prøver å logge på, får brukeren følgende feilmelding:
  Kan ikke logge på. Kontroller kontoinformasjonen, og prøv på nytt.
  Denne feilmeldingen angir at én av følgende betingelser:
  • Lync 2010 mobile-klienten for Windows Phone 7 kan oppdage riktig Lync Online-server. Det finner imidlertid ikke påloggingsadressen som ble angitt av brukeren.
  • Passordet er feil.

Proxy-innstillinger

Lync 2010 mobile-klienten for Windows Phone 7 bruker integrert prosesser til å koble til Lync over proxy-servere for godkjenning. Derfor Hvis det er noen problemer når du kobler til Lync Online over en bedrifts Wi-Fi-nettverk ved hjelp av en proxyen for godkjenning, kontroller at følgende betingelser er oppfylt:
 • Telefonen kan bla gjennom andre interne og eksterne webområder.
 • Er angitt riktig legitimasjon for godkjenning med proxyen.

Kontaktlister

Kontaktlisten som vises i Lync 2010 mobile-klienten er skrivebeskyttet og kan ikke endres fra den mobile enheten. Hvis en bruker ønsker å legge til eller fjerne en kontakt fra listen, må brukeren bruke skrivebordsklient for Lync 2010 eller Outlook Web App (OWA) Instant Messaging (IM).

Kontaktbilder vises bare hvis de er lagret i den globale adresselisten (GAL). En kontakt som har angitt bilder via web URL-adresser på den stasjonære klienten, har ikke et bilde som vises for kontakten.


Siden samtalene og samtalelogg

Siden samtalene på Windows Phone 7 mobile klienten bare holder rede på samtaler som ble utført på den mobile enheten. Den viser ikke samtaler fra PC-klienter. Samtaler på mobile enheter vises ikke i samtalelogg-mappen i brukerens Exchange-postboksen.


Delta i møter fra kalenderen for Windows Phone 7

Åpne kalenderen for å bli med planlagte online-møter fra Windows Phone 7, og vise detaljene for Lync Online møte. Når brukeren klikker koblingen for å delta i møtet, åpner Lync 2010 mobile-klienten. Hvis konferansen har funksjonalitet for Audio Conferencing Provider (ACP), ringer ACP-partner brukeren på nummeret som er angitt av brukeren under installasjonen.

Hvis det er ingen eksterne muligheten for konferansen, vil brukeren ikke kunne delta på konferansen når de klikker enkobling. Brukeren kan også få følgende feilmelding:
Det oppstod en serverfeil. Kontakt kundestøtteteamet.


Push-varsler

Som standard push-varslinger fra både den Apple Push Notification Service og Microsoft Push Notification Service er deaktivert. Lync Onlineorganization administratorer kan logge på Lync Online i Kontrollpanel til å endre disse alternativene. I det følgende skjermbildet, viser Lync Online Kontrollpanel at push-varslinger er deaktivert.

Skjul dette bildetVis dette bildet
Skjermbilde av Lync Online Kontrollpanel viser push-varslinger er deaktivert
Når du klikker Rediger, kan du slå på push-varslinger for én eller begge tjenester. Følgende skjermbilder viser Lync Online i kontrollpanelet etter at push varsler er aktivert.

Skjul dette bildetVis dette bildet
Skjermbilde for Lync Online i kontrollpanelet etter at push varsler er på

Hvis push varsler ikke når brukeren er tilkoblet via Wi-Fi, må innkommende (også kjent som "innkommende") port 5223 (TCP) være åpen til enheten. Hvis brukeren er koblet til et hjemmenettverk med Wi-Fi, kan han eller hun bruke viderekobling av Port eller utløsing av Port på brukerens Hjem-ruteren åpne port 5223 (TCP). Som standard push-varslinger er deaktivert og må aktiveres eksplisitt av IT-administratoren.

Hvis push varsler ikke på et bedriftsnettverk, Wi-Fi, kan du kontakte IT-ansvarlig for å gjøre disse endringene.


Sammenligning med andre mobile klienter

Hvis funksjonen sammenligning av Lync 2010 mobile klienter, kan du gå til følgende Microsoft TechNet-webområde:

Mobilklient sammenligningstabeller

Sende logger

Når brukere får et problem med Lync 2010 mobile-klient for Windows Phone 7, kan de sende loggene via e-post til teknikeren for teknisk støtte. Hvis du vil gjøre dette, kan du angi Diagnostic Logging til i den innstillinger , og klikk deretter sende diagnoselogger på den om skjermen. En bildefil er lagret i brukerens bildebiblioteket som inneholder loggfilene for Lync Mobile i et format som Windows Phone 7 kan lagre og send. En e-postmelding genereres automatisk uten loggfilene som er tilknyttet. Sørg derfor for at brukeren legger nyeste bildet i bildebiblioteket sitt i e-postmeldingen. Deretter angir du en e-postadresse for å sende loggene til. Brukere bør sende loggene til sine IT-ansvarlig eller direkte til kundestøtteteknikeren.

Merk Forsikre deg om at diagnostiske Logging er satt til før du prøver å gjenskape problemet, og sende loggene.

Trenger du fortsatt hjelp? Gå til den Office 365-fellesskapet .

Egenskaper

Artikkel-ID: 2636318 - Forrige gjennomgang: 16. juli 2014 - Gjennomgang: 16.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
 • Microsoft Lync Online
Nøkkelord: 
o365 o365a o365p o365e kbgraphxlink o365m o365022013 kbgraphic kbmt KB2636318 KbMtno
Maskinoversatt
VIKTIG: Denne artikkelen ble oversatt med maskinoversettelsesprogramvare fra Microsoft og muligens redigert av Microsoft Community via CTF-teknologi i stedet for av en oversetter. Microsoft tilbyr både menneskelig oversatte og maskinoversatte/Community-redigerte artikler, slik at du får tilgang til alle artiklene i vår Knowledge Base på ditt eget språk. En maskinoversatt eller Community-redigert artikkel er imidlertid ikke alltid perfekt. Den kan inneholde feil i vokabular, syntaks eller grammatikk, mye likt en fremmedspråklig som forsøker å snakke språket ditt. Microsoft har ikke ansvar for unøyaktige opplysninger, feil eller skade forårsaket av feilaktig oversettelse av innholdet eller kundenes bruk av informasjonen. Microsoft oppdaterer jevnlig maskinoversettelsesprogramvaren og -verktøyene for å forbedre redigering av maskinoversatte tekster.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 2636318

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com