Τρόπος αντιμετώπισης προβλημάτων που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε όταν χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα-πελάτης φορητού Lync 2010 για Nokia Symbian

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2636322 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Οι χρήστες είναι να λάβετε δωρεάν ο φορητός υπολογιστής-πελάτης του Lync 2010 για Nokia Symbian, από το χώρο αποθήκευσης Nokia. Οι χρήστες να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα-πελάτη για να συνδεθείτε με την ηλεκτρονική Lync εάν έχουν ανατεθεί Lync ηλεκτρονική άδεια χρήσης. Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο αντιμετώπισης ορισμένων συνηθισμένων ζητημάτων που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε όταν χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα-πελάτης φορητού Lync 2010 για Nokia Symbian.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ

Εγκατάσταση της εφαρμογής

Οι χρήστες είναι να λάβετε δωρεάν ο φορητός υπολογιστής-πελάτης του Lync 2010 για Nokia Symbian, από το χώρο αποθήκευσης Nokia. Οι χρήστες θα πρέπει να εγκαταστήσετε το app απευθείας με τη συσκευή τους και να χρησιμοποιείτε το ID χρήστη, για να εισέλθετε.

Όταν ένας χρήστης αντιμετωπίζει ζητήματα όταν κάνουν λήψη ή να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα-πελάτης φορητού Lync 2010, έχετε το χρήστη να αλλάξει τον τύπο σύνδεσης από 3G σε Wi-Fi ή Wi-Fi σε 3G. Στη συνέχεια, να προσπαθήσει πάλι να κάνετε λήψη. Εάν ο χρήστης εξακολουθεί να δεν εγκαταστήσετε το πρόγραμμα-πελάτη, αυτά πρέπει να επικοινωνήσετε με τους παροχής υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας ή Nokia υποστήριξης.

Είσοδος απαιτήσεις

Όταν τους χρήστες του Lync Online εισέλθετε στην εφαρμογή του Lync Mobile, μόνο που πρέπει να κάνετε είναι εισαγάγετε τους διεύθυνση εισόδου και τον κωδικό πρόσβασης. Τα πεδία του τομέα και το όνομα χρήστη για αναπτύξεις Lync διακομιστή εσωτερικής εγκατάστασης μόνο και δεν απαιτούνται για Lync Online.

Για να ρυθμίσετε την αυτόματη ανίχνευση ρυθμίσεις και πιστοποιήσεις συνδέσεων διακομιστή μεσολάβησης HTTP, κάντε κλικ στην επιλογή " Περισσότερες λεπτομέρειες".

Σημείωση Εάν το αυτόματο εντοπισμό για φορητούς υπολογιστές-πελάτες δεν έχει ρυθμιστεί, οι χρήστες έχουν για να εισαγάγετε τις ακόλουθες εντοπισμού εσωτερικές και εξωτερικές διευθύνσεις εκτός από τα πεδία που αναφέρονται στον πίνακα:
 • Εσωτερική εντοπισμού διεύθυνση: https://webdir.online.lync.com/Autodiscover/autodiscoverservice.svc/Root
 • Εξωτερική εντοπισμού διεύθυνση: https://webdir.online.lync.com/Autodiscover/autodiscoverservice.svc/Root


Αντιμετώπιση προβλημάτων με αυτόματη ανίχνευση

Το πρόγραμμα-πελάτης φορητού Lync 2010 αναζητά εγγραφές DNS που είναι διαφορετικές από εκείνες για τις οποίες έχει του υπολογιστή-πελάτη Lync 2010. Για τη διαδικασία αυτόματου εντοπισμού για να ανακαλύψετε τη σωστή Lync ηλεκτρονική υπηρεσία, πρέπει να δημιουργηθεί μια εγγραφή CNAME που πληροί τα ακόλουθα κριτήρια, για τον τομέα της περιόδου λειτουργίας πρωτοκόλλου (INITIATION Protocol) που χρησιμοποιείται:
Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
ΨευδώνυμοΤομέαΤιμή
Lyncdiscover<domain></domain>
Παράδειγμα: Contoso.com
Webdir.Online.Lync.com
Για την αντιμετώπιση προβλημάτων, χρησιμοποιήστε μία ή περισσότερες από τις ακόλουθες μεθόδους, ανάλογα με την περίπτωσή σας:
 • Χρησιμοποιήστε την εντολή nslookup και ένα δημόσιο διακομιστή DNS για να καθορίσει αν η εγγραφή DNS CNAME έχει ρυθμιστεί σωστά.
 • Εάν ο χρήστης έχει την επιλογή να κάνετε εναλλαγή μεταξύ Wi-Fi και 3G, έχει γίνει αυτό για να προσδιορίσετε αν το ζήτημα να στοχεύουν ένα είδος της σύνδεσης χρήστη. Εάν η είσοδος εξακολουθεί να αποτυγχάνει σε σύνδεση δεδομένων 3G, παρόλο που οι εγγραφές CNAME DNS ρυθμίζονται, ίσως υπάρχει ένα ζήτημα με τη σύνδεση της κινητής τηλεφωνίας υπηρεσίας παροχής δεδομένων.
 • Ο χρήστης λαμβάνει το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
  Δεν είναι δυνατή η σύνδεση με το διακομιστή. Μπορεί να είναι διαθέσιμες. Επίσης ελέγξτε την σύνδεση δικτύου, διεύθυνση εισόδου και διευθύνσεις διακομιστή.
  Αυτό το μήνυμα λάθους δηλώνει συνήθως μία από τις ακόλουθες συνθήκες:
  • Υπάρχει ένα θέμα αναζήτησης DNS.
  • Τις εγγραφές CNAME Αυτόματος εντοπισμός έχουν ρυθμιστεί σωστά ή δεν έχει ρυθμιστεί καθόλου.
 • Ο χρήστης λαμβάνει το ακόλουθο μήνυμα λάθους, όταν ο χρήστης προσπαθήσει να εισέλθει στο:
  Δεν είναι δυνατό να εισέλθετε. Ελέγξτε τις πληροφορίες του λογαριασμού σας και προσπαθήστε ξανά.
  Αυτό το μήνυμα λάθους που δηλώνει μία από τις ακόλουθες συνθήκες:
  • Το πρόγραμμα-πελάτης φορητού Lync 2010 να ανακαλύψετε το σωστό διακομιστή Lync Online αλλά δεν μπορεί να βρει τη διεύθυνση εισόδου που πληκτρολογήθηκε από το χρήστη.
  • Ο κωδικός πρόσβασης είναι εσφαλμένος.

Λίστες επαφών

Στη λίστα επαφών που εμφανίζεται με το πρόγραμμα-πελάτης φορητού Lync 2010 είναι μόνο για ανάγνωση και δεν μπορεί να αλλάξει από τη φορητή συσκευή. Εάν ένας χρήστης θέλει να προσθέσετε ή να καταργήσετε μια επαφή από τη λίστα, ο χρήστης πρέπει να χρησιμοποιήσει τον υπολογιστή-πελάτη Lync 2010 ή το Outlook Web App (OWA) άμεσων μηνυμάτων (IM).

Συνομιλίες ιστορικό καρτέλας και συνομιλίας

Στην καρτέλα , συνομιλίες σχετικά με το πρόγραμμα-πελάτης φορητού Lync 2010 διατηρεί παρακολούθηση των μόνο τις συνομιλίες που παρουσιάστηκε στη φορητή συσκευή. Δεν θα μπορεί να εμφανίσει συνομιλίες από τα προγράμματα-πελάτες στην επιφάνεια εργασίας. Συνομιλίες σε κινητές συσκευές δεν εμφανίζονται στο φάκελο Ιστορικό συνομιλίας στο γραμματοκιβώτιο του Exchange του χρήστη.


Φωνητικό ταχυδρομείο

Φωνητικό ταχυδρομείο είναι μόνο για ανάγνωση από Exchange ενοποιημένης ανταλλαγής μηνυμάτων (UM). Εάν δεν είναι ενεργοποιημένη για UM, αυτή η καρτέλα δεν λειτουργεί.

Σύγκριση με άλλες φορητούς υπολογιστές-πελάτες

Για μια σύγκριση των δυνατοτήτων του Lync 2010 φορητούς υπολογιστές-πελάτες, μεταβείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft TechNet στο Web:
Πίνακες σύγκρισης φορητός υπολογιστής-πελάτης


Τα προϊόντα τρίτων κατασκευαστών που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο έχουν κατασκευαστεί από εταιρείες που είναι ανεξάρτητες από την Microsoft. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, σιωπηρή ή άλλη, σχετικά με τις επιδόσεις ή την αξιοπιστία αυτών των προϊόντων.

Εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια; Μεταβείτε το Κοινότητα του Office 365 .

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2636322 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 14 Ιουλίου 2014 - Αναθεώρηση: 17.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Lync Online
Λέξεις-κλειδιά: 
o365 o365a o365e o365p o365022013 o365m kb3rdparty kbmt KB2636322 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2636322

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com