Hvordan du feilsøker problemer som kan oppstå når du bruker Lync 2010 mobile klienten for Nokia Symbian

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2636322 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

På denne siden

INTRODUKSJON

Brukere kan laste ned Lync 2010 mobile klient for Nokia Symbian gratis fra Nokia butikken. Brukere kan bruke klienten til å koble til Lync Online hvis de er tilordnet en lisens for Lync Online. Denne artikkelen beskriver hvordan du feilsøker vanlige problemer som kan oppstå når du bruker Lync 2010 mobile klienten for Nokia Symbian.

PROSEDYRE

Installere programmet

Brukere kan laste ned Lync 2010 mobile klient for Nokia Symbian gratis fra Nokia butikken. Brukere bør installere programmet direkte på enheten og bruke bruker-IDen deres for å logge på.

Hvis en bruker opplever problemer når de laster ned eller installere Lync 2010 mobile-klienten, må brukeren endre deres tilkoblingstype fra 3G til Wi-Fi eller Wi-Fi, 3 g. Deretter må du prøve å laste ned på nytt. Hvis du fortsatt ikke kan installere klienten, skal de kontakte sin mobiltelefon tjenesteleverandøren eller Nokia støtte.

Logg på krav

Når Lync Online-brukere logger på Lync Mobile-programmet, er alt de trenger å gjøre angi Påloggingsadresse og passord. Domene og brukernavn -felt for bare lokale Lync Server-distribusjoner og det er ikke nødvendig for Lync Online.

Hvis du vil konfigurere innstillinger for automatisk gjenkjenning og HTTP proxy-legitimasjonen, klikker du Flere detaljer.

Merk Hvis du ikke har konfigurert automatisk søk for mobile klienter, må brukere skrive inn følgende interne og eksterne søkeadresser, i tillegg til feltene som er oppført i tabellen:
 • Intern søkeadresse: https://webdir.online.lync.com/Autodiscover/autodiscoverservice.svc/Root
 • Ekstern søkeadresse: https://webdir.online.lync.com/Autodiscover/autodiscoverservice.svc/Root


Feilsøking i forbindelse med automatisk søk

Lync 2010 mobile klienten leter etter forskjellige fra de som ser Lync 2010-skrivebordsklient for DNS-oppføringer. En CNAME-post som oppfyller følgende kriterier må opprettes for Session Initiation Protocol (SIP)-domenet som skal brukes for automatisk søk-prosessen å finne den riktige Lync Online-tjenesten:
Skjul denne tabellenVis denne tabellen
AliasDomeneVerdi
Lyncdiscover<domain></domain>
Eksempel: Contoso.com
Webdir.Online.Lync.com
Hvis du vil feilsøke, kan du bruke én eller flere av følgende metoder, som avhengig av situasjonen:
 • Bruke nslookup-kommando og en offentlig DNS-server til å fastslå om DNS CNAME-posten er konfigurert på riktig måte.
 • Hvis brukeren har mulighet til å bytte mellom Wi-Fi og 3G, må brukeren gjøre for å finne ut om problemet kan knyttes til én type tilkobling. Hvis påloggingen fortsetter å mislykkes på en 3G datatilkobling selv om CNAME DNS-postene er konfigurert, kan det være et problem med den cellular service provider datatilkobling.
 • Brukeren mottar følgende feilmelding:
  Kan ikke koble til serveren. Det kan være utilgjengelig. Kontroller også nettverkstilkoblingen, påloggingsadressen og serveradresser.
  Denne feilmeldingen tyder vanligvis på én av følgende betingelser:
  • Det finnes et problem med DNS-oppslag.
  • Automatisk søk CNAME-postene er feilkonfigurert eller ikke er konfigurert i det hele tatt.
 • Når brukeren prøver å logge på, får brukeren følgende feilmelding:
  Kan ikke logge på. Kontroller kontoinformasjonen, og prøv på nytt.
  Denne feilmeldingen angir at én av følgende betingelser:
  • Lync 2010 mobile klienten kan finne riktig Lync Online server, men kan ikke finne Logg på adressen som ble angitt av brukeren.
  • Passordet er feil.

Kontaktlister

Kontaktlisten som vises i Lync 2010 mobile-klienten er skrivebeskyttet og kan ikke endres fra den mobile enheten. Hvis en bruker ønsker å legge til eller fjerne en kontakt fra listen, må brukeren bruke skrivebordsklient for Lync 2010 eller Outlook Web App (OWA) Instant Messaging (IM).

Samtaler-kategorien og samtalelogg

Holder rede på kategorien chatter på Lync 2010 mobile klienten bare samtaler som ble utført på den mobile enheten. Den viser ikke samtaler fra PC-klienter. Samtaler på mobile enheter vises ikke i samtalelogg-mappen i brukerens Exchange-postboksen.


Talemelding

Talemeldinger er skrivebeskyttet fra Exchange Unified Messaging (UM). Hvis det ikke er aktivert for UM, fungerer ikke denne kategorien.

Sammenligning med andre mobile klienter

Hvis funksjonen sammenligning av Lync 2010 mobile klienter, kan du gå til følgende Microsoft TechNet-webområde:
Mobilklient sammenligningstabeller


Tredjepartsprodukter som nevnes i denne artikkelen produseres av selskaper som er uavhengige av Microsoft. Microsoft gir ingen garantier, underforstått eller på annen måte, om ytelsen eller påliteligheten til disse produktene.

Trenger du fortsatt hjelp? Gå til den Office 365-fellesskapet .

Egenskaper

Artikkel-ID: 2636322 - Forrige gjennomgang: 14. juli 2014 - Gjennomgang: 13.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
 • Microsoft Lync Online
Nøkkelord: 
o365 o365a o365e o365p o365022013 o365m kb3rdparty kbmt KB2636322 KbMtno
Maskinoversatt
VIKTIG: Denne artikkelen ble oversatt med maskinoversettelsesprogramvare fra Microsoft og muligens redigert av Microsoft Community via CTF-teknologi i stedet for av en oversetter. Microsoft tilbyr både menneskelig oversatte og maskinoversatte/Community-redigerte artikler, slik at du får tilgang til alle artiklene i vår Knowledge Base på ditt eget språk. En maskinoversatt eller Community-redigert artikkel er imidlertid ikke alltid perfekt. Den kan inneholde feil i vokabular, syntaks eller grammatikk, mye likt en fremmedspråklig som forsøker å snakke språket ditt. Microsoft har ikke ansvar for unøyaktige opplysninger, feil eller skade forårsaket av feilaktig oversettelse av innholdet eller kundenes bruk av informasjonen. Microsoft oppdaterer jevnlig maskinoversettelsesprogramvaren og -verktøyene for å forbedre redigering av maskinoversatte tekster.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 2636322

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com