Foutbericht 'Fatale uitzondering' of USB-apparaten werken niet nadat u een PC-kaart invoegen

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 263764
Als het foutbericht dat u ontvangt niet wordt beschreven in dit artikel, raadpleegt u het volgende Microsoft Knowledge Base-artikel voor meer artikelen waarin foutberichten:
315854Windows 98 en Windows Me Resource Center voor fout berichten
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer u een apparaat van PC-kaart in uw computer plaatst, treden de volgende symptomen op:
 • Een foutbericht 'fatale uitzondering' wordt weer gegeven op een blauw scherm.
 • Uw USB-apparaten werken niet.
 • Msgsrv wordt vermeld als "reageert niet" in Taakbeheer.

  OPMERKING: Om Taakbeheer te starten, drukt u op de toetsen CTRL + ALT ingedrukt en druk eenmaal op de toets DELETE.

Oorzaak

Dit probleem kan optreden als de invoegpositie PC-kaart zorgt ervoor een rebalance van systeembronnen voor de USB-hostcontroller dat.

Workaround

Dit probleem wilt omzeilen, verwijdert de mogelijkheid voor Windows of het BIOS wijzigen (balans) van de hostcontroller met behulp van de volgende stappen uit:
 1. Klik opStart, wijsInstellingen, klik opHet Configuratie scherm, en dubbel klik vervolgens opSysteem(als deSysteempictogram wordt niet weer gegeven in het Configuratie scherm, klikt u op deAlle pictogrammen in het Configuratie scherm weer gevenkoppelen aan de linkerkant van het Configuratie scherm).
 2. Op deApparaatbeheertab, klik op het plus teken (+) naastUSB-Controllers.
 3. Klik opUSB Host-Controller, en klik vervolgens op deEigenschappenknop.
 4. Op deBronnentabblad, schakel deAutomatische instellingen gebruikenselectie vakje.
 5. Kies een basis configuratie in de lijst dat apparaten worden weer gegeven in deLijst met conflicterende apparaten, en klik vervolgens opOK.
 6. Een waarschuwings bericht dat aangeeft dat Plug en Play-functionaliteit wordt beperkt door het forceren van een specifieke configuratie wordt weer gegeven. Klik opJaom verder te gaan.
 7. Klik opSluiten.
 8. Start de computer opnieuw op.
OPMERKING: In sommige gevallen u mogelijk niet de basis configuratie voor de USB-hostcontroller handmatig instellen zodat deze tijdelijke oplossing niet werkt.

Als u een PC-kaart invoegen nadat u deze methode gebruikt, wordt uw computer instabiel. Bijvoorbeeld, u mogelijk niet de computer opnieuw opstarten na de opname apparaat. Als dit probleem zich voordoet, verwijdert u het USB-apparaat voordat u de PC-kaart. Sluit het USB-apparaat opnieuw uit nadat u de PC-kaart.

Eigenschappen

Artikel ID: 263764 - Laatste beoordeling: dinsdag 1 maart 2011 - Wijziging: 2.0
Trefwoorden: 
kberrmsg kbfatalexerr0d kbfatalexerr0e kbhardware kbprb kbmt KB263764 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:263764

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com