Τρόπος κατάργησης εγκατάστασης ή κατάργησης της οικογένειας προγραμμάτων του Microsoft Office 2003

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2639197 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Αυτό το άρθρο παρέχει μεθόδους που μπορείτε να ακολουθήσετε για να απεγκαταστήσετε ή να καταργήσετε τις οικογένειες προγραμμάτων του Microsoft Office 2003.

Θέλετε να καταργήσετε την εγκατάσταση σε μια διαφορετική έκδοση του Microsoft Office;

Για να προβάλετε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο για να καταργήσετε ή να απεγκαταστήσετε μια άλλη έκδοση του Microsoft Office, κάντε κλικ στη σύνδεση που ταιριάζει με την έκδοση του Office:

Τρόπος κατάργησης εγκατάστασης ή κατάργησης της οικογένειας προγραμμάτων Microsoft Office
Τρόπος κατάργησης εγκατάστασης ή κατάργησης της οικογένειας προγραμμάτων του Microsoft Office 2007
Τρόπος κατάργησης εγκατάστασης ή κατάργησης του Microsoft Office για Mac 2011
Τρόπος κατάργησης εγκατάστασης ή κατάργησης του Microsoft Office για Mac 2008


Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Σας συνιστούμε να ακολουθήσετε τις μεθόδους που παρέχονται σε αυτό το άρθρο με τη σειρά. Ωστόσο, εάν έχετε δοκιμάσει ήδη μία από τις μεθόδους για να καταργήσετε το Office και δεν έχει, μπορείτε να μεταβείτε σε μια άλλη μέθοδο γρήγορα από αυτήν τη λίστα:

Μέθοδος 1: Απεγκαταστήσετε την οικογένεια προγραμμάτων του Microsoft Office 2003 από τον πίνακα ελέγχου

Κάντε κλικ εδώ, για να εμφανίσετε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο για να απεγκαταστήσετε την οικογένεια προγραμμάτων του Microsoft Office από τον πίνακα ελέγχου.

Μέθοδος 2: Κατάργηση της εγκατάστασης του Microsoft Office 2003 επιδιόρθωση οικογένειες προγραμμάτων με τη Microsoft

Κάντε κλικ εδώ για να εμφανίσετε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο για να καταργήσετε την εγκατάσταση της οικογένειας προγραμμάτων Microsoft Office με το Microsoft αυτόματη.

Μέθοδος 3: Κατάργηση της εγκατάστασης του Microsoft Office 2003 οικογένειες με την αντιμετώπιση προβλημάτων του προγράμματος εγκατάστασης και κατάργησης εγκατάστασης

Κάντε κλικ εδώ, για να εμφανίσετε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο για να απεγκαταστήσετε την οικογένεια προγραμμάτων του Microsoft Office 2003 με την αντιμετώπιση προβλημάτων του προγράμματος εγκατάστασης και κατάργησης εγκατάστασης.

Μέθοδος 4: Κατάργηση οικογένειες προγραμμάτων του Microsoft Office 2003 με μη αυτόματο τρόπο

Κάντε κλικ εδώ, για να εμφανίσετε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο για να καταργήσετε με μη αυτόματο τρόπο την οικογένεια προγραμμάτων του Microsoft Office 2003.

Αναφορές

Εάν οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο της Γνωσιακής βάσης δεν σας βοήθησαν να επιλύσετε το απεγκαταστήσετε το πρόβλημα, επιλέξτε μία από τις παρακάτω επιλογές:

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2639197 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2013 - Αναθεώρηση: 13.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Office Professional Edition 2003
  • Microsoft Office Standard Edition 2003
  • Microsoft Office Basic Edition 2003
  • Microsoft Office Small Business Edition 2003
Λέξεις-κλειδιά: 
kbmt KB2639197 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2639197

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com