Как работи нормализация на часовата зона в Outlook 2010 и Outlook 2013

Преводи на статии Преводи на статии
ID на статията: 2642044 - Преглед на продукти, за които се отнася тази статия.
Разгъване на всички | Сгъване на всички

На тази страница

Кратко изложение

Въпреки че "време" може да изглежда като проста човешка концепция, която позволява на всеки в целия свят получи искане за събрание и след това присъства на заседанието в същото време, концепцията е действително много сложни. Тази статия се описва как Microsoft Outlook 2010 и Microsoft Outlook 2013 постига тази цел с помощта на комбинация Препоръчано от елементи, като координирано световно време (UTC), часовата зона офсет, лятно часово време (DST) правила и Windows настройки на часовата зона.

Допълнителна информация

Преди ние проучи подробностите за това как работи нормализация на часовата зона в Outlook, е важно да се определят някои важни термини.
 • UTC

  UTC означава "Координираното универсално време." Мислете за това като истинския път на планетата земя това никога не се променя (с изключение на незначителни високосни секунди тук и там да се вземат предвид промените в въртене на планетата).

  За Още действия информация относно UTC посетете следния уеб сайт на трета страна:

  http://EN.wikipedia.org/wiki/Coordinated_Universal_Time

 • Отместване на часовата зона

  Отместване на часовата зона е времето за вашия географски регион спрямо UTC. За пример Тихоокеанската часова зона е 8 часа зад UTC. Следователно ако това е 8 ч. UTC, времето в Тихоокеанската часова зона е пладне.
 • Правилата за лятното часово време

  Лятното часово време правилата са правила, чрез които определени региони сезонно промените си отместване на часовата зона. Тези правила включват начална дата на завършване и крайна дата на завършване за периода на DST, а също и броя на часовете за отместване на часовата зона. Например през лятото, времето в Тихоокеанската часова зона могат да се изчисляват като UTC ? 7 часа, докато за останалите година, времето се изчислява като UTC ? 8 часа.
 • транзитна база събиране на данни събиране на данни на Windows глобалната часовата зона

  Windows съхранява всички часовата зона и DST правила за цялата планета в базата събиране на данни на Windows глобалната часовата зона. Базата събиране на данни се съхранява в системния регистър под следния подключ:

  HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Time Zones
 • Windows текущите настройки на часовата зона

  Windows текущите настройки на часовата зона са настройките на Windows в момента се използва за определяне на времето за вашия компютър. На всички правила в базата събиране на данни на Windows глобалната часова зона може да се прилага само един набор Препоръчано от DST правила. Windows текущото време съхранява на набор Препоръчано от правила, които в момента се използва за изчисляване на времето на вашия компютър.

  Windows текущите настройки на часовата зона се съхраняват в системния регистър под следния подключ:

  HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\TimeZoneInformation
 • Компютърни време

  Време компютърът е действителното време, което се показва Препоръчано от Windows, както се вижда в следната параван сачми на област за уведомяване.

  Сгъване на изображениетоРазгъване на изображението
  2642436


  Ако щракнете върху тази част на област за уведомяване на Windows, се показват засилено назначена програма за календар и часовник.

  Сгъване на изображениетоРазгъване на изображението
  2642437


  Можете да щракнете върху Промяна на настройките за дата на завършване и време да проучи текущите настройки на часовата зона за вашия компютър.

  Сгъване на изображениетоРазгъване на изображението
  2642440

Как се изчислява времето компютър

Компютърни време се изчислява като Универсално време, Добавяне на компенсирането, което се основава на време зона конфигуриран за вашия компютър, и след това евентуално коригиране отместване за лятно часово време (в зависимост Препоръчано от DST правила). Формулата, която се използва за изчисляване на компютърни време е както следва:

UTC + отместване на часовата зона + DST Корекция

Имайте предвид, че този метод представлява как хората са се съгласили да мислят за понятието за време. Този метод е световен стандарт, и това е как Microsoft изпълнява време на вашия компютър.

Как Outlook обработва отместване на часовата зона и DST правила в елементите на календара

Тя може да изглежда като проста задача да се уверите, че двама души, които имат същото искане за събрание присъства на заседанието в същото време. Въпреки това когато добавяте сценарии, в които часовите зони се променят правилата за различни лятно часово време, изчисляването става сложна.

За да видите как Outlook обработва тази ситуация, имайте предвид следния сценарий:
 • Организаторът на събранието има следните Windows текущите настройки на часовата зона:

  Тихоокеанската часова зона (UTC?8; DST започва на 13 март 2011 г.; DST завършва на 6 ноември 2011)
 • Събранието има следните Windows текущите настройки на часовата зона:

  Източна зона (UTC?5; DST започва на 13 март 2011 г.; DST завършва на 6 ноември 2011)
 • Организаторът на събранието е създаването на събранието в календара им за 20 ноември 2011 г. в 7 ч.
Стъпка 1: Организаторът изпраща искане за събрание с информация за часовата зона

Компютъра на организатора на среща в искане е създаден да започнат в 7 ч.

На организатора на компютъра Outlook изпраща искането за събрание. Искането съдържа следната информация в свойствата на съобщението:

Срещата е в 3 ч. UTC на 20 ноември 2011
Часовата си зона е Тихия океан (UTC?8)
DST започва на 13 март 2011 г., DST приключва на 6 ноември 2011 г. и компенсира е + 1

След срещата е създаден, Правителството мандатите нов закон според който, в Тихоокеанската часова зона, DST започва на 2 февруари 2011 г. и завършва на 1 декември 2011 г. Тъй като има нови правила за часови зони, и назначаването попада в периода Препоръчано от време, в които се прилага новото правило на часова зона, нормализиране се наблюдава (стъпки 2 и 3). Това нормализиране е изобразен на следната фигура.

Сгъване на изображениетоРазгъване на изображението
2671670Стъпка 2: На участник Outlook определя предназначението местно време


На компютъра на участника Outlook изчислява планираната местно време на срещата на базата на информацията, която е включена искането за събрание:

Предназначени местно време = UTC при създаването среща + отместване за часова зона + излет за DST заседание създаването
 • UTC на заседание създаването е 3 ч. UTC
 • Компенсира за създаване на часовата зона (Тихоокеанско) е ?8
 • Компенсира за DST за Тихоокеанско време заседание създаването е 0
Предназначени местно време = 3 ч. UTC + (?8 часа за часовата зона офсет) + (0 часа за DST офсет) = 7 ч. Тихоокеанско време

Стъпка 3: На участник Outlook определя нормализирана Универсално време

На компютъра на участника Outlook нормализира по време на срещата, базиран на транзитна база събиране на данни събиране на данни за глобалната часовата зона Windows компютъра на участника да се определи по UTC.

UTC на заседание Старт = предназначени местно време ? отместване за часовата зона ? офсет за DST
 • Предназначени местно време е 7 ч. Тихоокеанско време (на базата на изчислението в стъпка 2)
 • Компенсира за създаване на часовата зона (Тихоокеанско) е ?8
 • Компенсира за DST за Тихоокеанско време заседание Старт е + 1
 • UTC на заседание Старт = 7 ч. предназначени местно време ? (?8 часа за часовата зона) ? (1 час за DST)
UTC на заседание Старт = 7 ч. сутринта + 8 часа ? 1 час = 2 ч. UTC

Стъпка 4: Участник определя точното време за тази среща за участника време настройки

На компютъра на участника Outlook конвертира UTC на локалния компютър време с помощта на Windows текущите настройки на часовата зона.

Местни начален час = UTC среща началото + отместване за локалната часова зона + излет за DST заседание Старт
 • UTC на заседание Старт е 2 ч. UTC (на базата на изчислението в стъпка 3)
 • Компенсира за местно време зона (Източна) е ?5
 • Компенсира за DST в Източно време заседание старт за локалната часова зона е + 1
Местни начален час = 2 ч. UTC + (?5 часа за часовата зона) + 1 час за DST

Това се равнява на 10 ч. Източно време, на участник в локалния компютър време и това е време, за който е насрочено заседание на назначена програма за календар на участник.

Забележка Един основен въпрос е, че ако не изберете Автоматична настройка на часовника за лятно часово времекомпютъра на участник, може да има несъответствие в UTC ЧАСОВА разлика (на разстояние Препоръчано от един час) между правилата на часовата зона в базата събиране на данни на Windows глобалната часовата зона и Windows текущите настройки на часовата зона. За да изберетеАвтоматична настройка на часовника за лятно часово време, щракнете върху Промяна на часовата зона в дата на завършване и час диалоговия прозорец за показване Настройки на часовата зона диалоговия прозорец.

Сгъване на изображениетоРазгъване на изображението
2642431

За Още действия информация как да управлявате лятното часово време и часови пояс конфигурации и актуализации посетете следния сайт на Microsoft:


Свойства

ID на статията: 2642044 - Последна рецензия: 08 април 2013 г. - Редакция: 1.0
Важи за:
 • Microsoft Outlook 2013
 • Microsoft Outlook 2010
Ключови думи: 
kbmt KB2642044 KbMtbg
Machine-translated Article
ВАЖНО: Тази статия е преведена от софтуер за машинен превод на Microsoft, а не от човек преводач. Microsoft ви предлага както статии, преведени от хора, така и статии, преведени машинно, за да може да имате достъп на своя език до всички статии в нашата База знания. Обаче една статия, преведена машинно, невинаги е точна. Тя може да съдържа грешки в речниковия състав, синтаксиса или граматиката, точно както чужденец прави грешки, когато говори на вашия език. Microsoft не носи отговорност за каквито и да било неточности, грешки или вреди, предизвикани от неправилен превод на съдържанието или използването му от нашите клиенти. Освен това Microsoft често актуализира софтуера за машинен превод.
Щракнете тук, за да видите версия на тази статия на английски: 2642044

Изпратете обратна информация

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com