Εξωτερικούς χρήστες δεν είναι δυνατό να πρόσβαση σε πόρους του Office 365, Windows Intune ή Azure ως διαφορετικός χρήστης

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2643588 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ

Μια ομόσπονδη χρήστη δεν είναι δυνατό να πρόσβαση Office 365, Windows Intune ή Microsoft Azure ως διαφορετικός χρήστης ομόσπονδες. Εάν η ομόσπονδη χρήστης συνδέεται με το εταιρικό υπηρεσίες τομέα Active Directory ως διαφορετικός χρήστης ομόσπονδη, υπήκοο υπογράφεται αυτόματα Office 365, Windows Intune ή Azure ως ο αρχικός χρήστης ομόσπονδη και δεν σας ζητηθεί να εισαγάγετε τα διαπιστευτήριά του διαφορετικός χρήστης ομόσπονδες.

ΛΎΣΗ

Χρησιμοποιήστε την εντολή " Εκτέλεση ως " στα Windows για να εκτελέσετε ένα πρόγραμμα από το οποίο θα γίνεται Office 365, Windows Intune ή Azure πόρους με εναλλακτικές πιστοποιήσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αυτή η συμπεριφορά οφείλεται στη σχεδίαση. Σκεφτείτε την περίπτωση όταν καθολικής σύνδεσης (SSO) χρησιμοποιεί ολοκληρωμένος έλεγχος ταυτότητας Windows για τον έλεγχο ταυτότητας στις υπηρεσίες Ομοσπονδία Active Directory (AD ΛΕ). Στην περίπτωση αυτή, SSO χρησιμοποιεί πάντα το περιβάλλον χρήστη τομέα αντί για κάθε ταυτότητα χρήστη εναλλακτική που παρέχεται στην υπηρεσία Active Directory (Azure AD) Azure.

Εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια; Μεταβείτε το Κοινότητα του Office 365τοποθεσία Web ή τοΦόρουμ Azure υπηρεσίας καταλόγου Active Directory .

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2643588 - Τελευταία αναθεώρηση: Σάββατο, 12 Ιουλίου 2014 - Αναθεώρηση: 17.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Azure
  • Microsoft Azure Active Directory
  • Microsoft Office 365
  • Windows Intune
  • CRM Online via Office 365 E Plans
  • Microsoft Azure Recovery Services
  • Office 365 Identity Management
Λέξεις-κλειδιά: 
o365 o365a o365022013 o365e o365m kbmt KB2643588 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2643588

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com