Ένα ή περισσότερα αντικείμενα δεν συγχρονίζονται όταν χρησιμοποιείτε το εργαλείο Azure Active Directory συγχρονισμού

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2643629 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ

Ένα ή περισσότερα αντικείμενα υπηρεσίες τομέα Active Directory (AD DS) ή χαρακτηριστικά δεν συγχρονισμός toMicrosoft Azure Active Directory (Azure AD) όπως θα αναμενόταν. Κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας καταλόγου Active Directory, ένα αντικείμενο δεν συγχρονίζονται και αντιμετωπίζετε ένα από τα ακόλουθα συμπτώματα:
 • Λαμβάνετε ένα μήνυμα λάθους που αναφέρει ότι κάποιο χαρακτηριστικό έχει μια διπλότυπη τιμή.
 • Λαμβάνετε ένα μήνυμα λάθους που αναφέρει ότι ένα ή περισσότερα χαρακτηριστικά παραβιάσει απαιτήσεις μορφοποίησης όπως το σύνολο χαρακτήρων ή το μήκος του χαρακτήρα.
 • Δεν λαμβάνετε ένα μήνυμα λάθους και συγχρονισμού καταλόγου φαίνεται να ολοκληρωθεί. Ωστόσο, ορισμένα αντικείμενα ή χαρακτηριστικά δεν ενημερώνεται όπως αναμένεται.
Το μήνυμα λάθους που ενδέχεται να λάβετε ορισμένα παραδείγματα περιλαμβάνουν τα εξής:
 • Υπάρχει ήδη ένα αντικείμενο συγχρονισμένοι με την ίδια διεύθυνση διακομιστή μεσολάβησης στον κατάλογο ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Microsoft.
 • Δεν είναι δυνατή η ενημέρωση αυτού του αντικειμένου, επειδή το Αναγνωριστικό χρήστη δεν βρέθηκε.
 • Δεν είναι δυνατό να ενημερώσετε αυτό το αντικείμενο σε ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Microsoft, επειδή τα ακόλουθα χαρακτηριστικά που σχετίζονται με αυτό το αντικείμενο έχει τιμές που ήδη μπορεί να συνδέεται με ένα άλλο αντικείμενο στον κατάλογο του τοπικού σας.

ΑΙΤΙΑ

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται για έναν από τους παρακάτω λόγους:
 • Η τιμή του τομέα που χρησιμοποιείται από τα χαρακτηριστικά AD DS δεν έχει επαληθευτεί.
 • Ένα ή περισσότερα χαρακτηριστικά του αντικειμένου που απαιτούν μια μοναδική τιμή έχει τιμή πανομοιότυπο χαρακτηριστικό (όπως το proxyAddresses το χαρακτηριστικό ή το UserPrincipalName χαρακτηριστικό) σε έναν υπάρχοντα λογαριασμό χρήστη.
 • Ένα ή περισσότερα χαρακτηριστικά του αντικειμένου να παραβιάσει μορφοποίησης απαιτήσεις που περιορίζουν τους χαρακτήρες και το μήκος των τιμών χαρακτηριστικών.
 • Ένα ή περισσότερα χαρακτηριστικά του αντικειμένου συμφωνεί με κανόνες αποκλεισμού για συγχρονισμό καταλόγων.

  Ο παρακάτω πίνακας δείχνει τον συγχρονισμό προεπιλογή δημιουργίας πεδίων κανόνες:
  Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
  Τύπος αντικειμένουΌνομα χαρακτηριστικούΣυνθήκη του χαρακτηριστικού όταν ο συγχρονισμός αποτυγχάνει
  ΕπαφήΕμφανιζόμενο όνομαΠεριέχει "MSOL"
  msExchHideFromAddressListsΈχει οριστεί σε "True"
  Ομάδα με ενεργοποίηση ασφαλείαςisCriticalSystemObjectΈχει οριστεί σε "True"
  Ομάδες με δυνατότητα αλληλογραφίας
  (ασφαλείας ομάδας ή μιας λίστας διανομής)
  proxyAddresses

  και

  αλληλογραφίας
  Δεν έχει καθόλου "SMTP:" διεύθυνση εισόδου

  και

  δεν υπάρχει
  Επαφές με δυνατότητα αλληλογραφίαςproxyAddresses

  και

  αλληλογραφίας
  Δεν έχει καθόλου "SMTP:" διεύθυνση εισόδου

  και

  δεν υπάρχει
  iNetOrgPersonsAMAccountNameΔεν υπάρχει
  isCriticalSystemObjectΥπάρχει
  ΧρήστηmailNickNameΑρχίζει με "SystemMailbox"
  mailNickNameΑρχίζει με "CAS_"

  και

  περιέχει "{"
  sAMAccountNameΑρχίζει με "CAS_"

  και

  περιέχει "}"
  sAMAccountNameΙσούται με "SUPPORT_388945a0"
  sAMAccountNameΙσούται με "MSOL_AD_Sync"
  sAMAccountNameΔεν υπάρχει
  isCriticalSystemObjectΈχει οριστεί σε "True"
 • Το κύριο όνομα χρήστη (UPN) άλλαξε μετά τον αρχικό συγχρονισμό και πρέπει να ενημερώνεται με μη αυτόματο τρόπο.
 • Διευθύνσεις Exchange ηλεκτρονική μεταφορά πρωτόκολλο SMTP (Simple Mail) συγχρονισμένης χρηστών δεν συμπληρωθεί κατάλληλα του σχήματος της υπηρεσίας καταλόγου Active Directory εσωτερικής εγκατάστασης.

ΛΎΣΗ

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, χρησιμοποιήστε μία από τις ακόλουθες μεθόδους, ανάλογα με την περίπτωσή σας.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση 1: Εκτελέστε IdFix για να ελέγξετε για διπλότυπα, λείπουν χαρακτηριστικά και παραβιάσεων του κανόνα

Χρήση του Εργαλείο αποκατάστασης σφαλμάτων IdFix DirSyncΓια να βρείτε αντικείμενα και σφάλματα τα οποία αποτρέπουν το συγχρονισμό σε Azure AD.
 • Εάν δείτε "Κενό" στη στήλη ΛΆΘΟΥΣ μετά την εκτέλεση του IdFix, ανατρέξτε στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
  2857349 "Κενό" εμφανίζεται στη στήλη σφάλμα για ένα ή περισσότερα αντικείμενα μετά την εκτέλεση του εργαλείου IdFix
 • Εάν βλέπετε "Μορφή" στη στήλη ΛΆΘΟΥΣ μετά την εκτέλεση του IdFix, ανατρέξτε στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
  2857351 "Μορφή" εμφανίζεται στη στήλη σφάλμα για ένα ή περισσότερα αντικείμενα μετά την εκτέλεση του εργαλείου IdFix
 • Εάν βλέπετε "Χαρακτήρας" στη στήλη ΛΆΘΟΥΣ μετά την εκτέλεση του IdFix, ανατρέξτε στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
  2857352 "Χαρακτήρας" εμφανίζεται στη στήλη σφάλμα για ένα ή περισσότερα αντικείμενα μετά την εκτέλεση του εργαλείου IdFix
 • Εάν βλέπετε "Διπλασιασμός" στη στήλη ΛΆΘΟΥΣ μετά την εκτέλεση του IdFix, ανατρέξτε στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
  2857385 "Αντίγραφο" εμφανίζεται στη στήλη σφάλμα για ένα ή περισσότερα αντικείμενα μετά την εκτέλεση του εργαλείου IdFix

Προτεινόμενη αντιμετώπιση 2: Χρησιμοποιήστε το εργαλείο OnRamp του Office 365

Για να λάβετε πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά που δεν είναι έγκυρη, χρησιμοποιώντας το εργαλείο Office 365 OnRamp, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Σε έναν υπολογιστή τομέα, μεταβείτε στην παρακάτω τοποθεσία Web της Microsoft και ακολουθήστε τις οδηγίες στη σελίδα:
  https://onramp.office365.com/OnRamp/
 2. Στην έκθεση, εντοπίστε την ενότητα χρήστες και ομάδες , για να προβάλετε λεπτομέρειες σχετικά με τα ζητήματα του χαρακτηριστικού που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα συγχρονισμού. Το ακόλουθο στιγμιότυπο οθόνης δείχνει ένα παράδειγμα της ενότητας περιβαλλοντικούς ελέγχους της αναφοράς:

  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  Στιγμιότυπο οθόνης της έκθεσης περιβαλλοντικών ελέγχων

Προτεινόμενη αντιμετώπιση 3: Χρησιμοποιήστε τα Διαγνωστικά του Microsoft Online Services και το Κιτ εργαλείων υποστήριξης καταγραφής (MOSDAL)

Για να λάβετε πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά που δεν είναι έγκυρο χρησιμοποιώντας το Κιτ εργαλείων υποστήριξης MOSDAL, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Κάντε λήψη και εγκατάσταση του Κιτ εργαλείων υποστήριξης MOSDAL από το Κέντρο λήψης της Microsoft:
 2. Εκτελέστε το Κιτ εργαλείων υποστήριξης MOSDAL, επιλέξτε Μόνο σύμβολο σε (SSO)και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο.
 3. Όταν σας ζητηθεί να εισαγάγετε τα διαπιστευτήριά σας, εισαγάγετε το ID σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο. Ο κωδικός πρόσβασης δεν αποθηκεύεται και χρησιμοποιείται μόνο για να προσομοιώσετε μια προσπάθεια ελέγχου ταυτότητας και να καταγράψετε τα αποτελέσματα.
 4. Στην οθόνη να αναπαραγάγετε το ζήτημα, κάντε κλικ στο κουμπί " Επόμενο".
 5. Όταν ολοκληρωθεί η εκτύπωση, εντοπίστε το αρχείο MOSDALREPORT.zip στη βιβλιοθήκη Documents\MOSDAL. Τα αρχεία αναφορών που περιέχουν πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά που δεν είναι έγκυρη βρίσκονται στο ακόλουθο αρχείο:
  MOSDALREPORT\Admin_Applications\Directory_Synchronization_Tool\DirSyncObjects.XML
Εντοπίσετε αντιφάσεις χαρακτηριστικό που προκαλούνται από αντικείμενα που δεν δημιουργούνται σε AD Azure μέσω συγχρονισμού καταλόγου

Για να προσδιορίσετε το χαρακτηριστικό διενέξεις που προκαλούνται από το χρήστη αντικείμενα που έχουν δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας τα εργαλεία διαχείρισης (και που δεν έχουν δημιουργηθεί στο AD Azure μέσω συγχρονισμού καταλόγου), ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Προσδιορίστε τα μοναδικά χαρακτηριστικά της εσωτερικής εγκατάστασης λογαριασμού χρήστη AD DS. Για να γίνει αυτό, σε έναν υπολογιστή που έχει εγκαταστήσει τα εργαλεία υποστήριξης των Windows, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, κάντε κλικ στην επιλογή Εκτέλεση, πληκτρολογήστε Ldp.exe, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί OK.
  2. Κάντε κλικ στο κουμπί σύνδεση, κάντε κλικ στο κουμπί σύνδεση, πληκτρολογήστε το όνομα υπολογιστή ενός ελεγκτή τομέα AD DS και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK.
  3. Κάντε κλικ στο κουμπί σύνδεση, κάντε κλικ στην επιλογή σύνδεσηκαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK.
  4. Κάντε κλικ στην Προβολή, κάντε κλικ στην επιλογή Προβολή δέντρου, επιλέξτε τον τομέα AD DS στην αναπτυσσόμενη λίστα BaseDN και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK.
  5. Στο παράθυρο περιήγησης, εντοπίστε και, στη συνέχεια, κάντε διπλό κλικ στο αντικείμενο που δεν είναι σωστά για συγχρονισμό. Το παράθυρο λεπτομερειών στη δεξιά πλευρά του παραθύρου εμφανίζει λίστα με όλα τα χαρακτηριστικά του αντικειμένου. Το παρακάτω παράδειγμα δείχνει τα χαρακτηριστικά του αντικειμένου:

   Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
   Στιγμιότυπο οθόνης του τα χαρακτηριστικά του αντικειμένου
  6. Καταγράψτε τις τιμές του χαρακτηριστικού userPrincipalName και κάθε διεύθυνση SMTP στο χαρακτηριστικό πολλαπλών τιμών proxyAddresses . Θα χρειαστεί αργότερα αυτές τις τιμές.
   Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
   Όνομα χαρακτηριστικού Παράδειγμα Σημειώσεις
   proxyAddresses proxyAddresses (3): x 500: / o = Exchange/ou = ομάδα διαχείρισης του Exchange (FYDIBOHF23SPDLT) / cn = παραλήπτες/cn = 1ae75fca0d3a4303802cea9ca50fcd4f-7628376 SMTP:7628376@Service.contoso.com; SMTP:7628376@contoso.com;
   • Ο αριθμός που εμφανίζεται σε παρένθεση δίπλα στην ετικέτα του χαρακτηριστικού δηλώνει το πλήθος των τιμών διευθύνσεων διακομιστή μεσολάβησης στο χαρακτηριστικό πολλαπλών τιμών.
   • Κάθε τιμή διεύθυνση μεσολάβησης διακριτές υποδηλώνεται από ένα ερωτηματικό (;).
   • Η κύρια τιμή διεύθυνσης διακομιστή μεσολάβησης SMTP υποδεικνύεται από κεφαλαία "SMTP:"
   userPrincipalName 7628376@contoso.com
   Σημείωση Ldp.exe περιλαμβάνεται στον Windows Server 2008 και στα εργαλεία υποστήριξης των Windows Server 2003. Το μέσο εγκατάστασης του Windows Server 2003 περιλαμβάνει τα εργαλεία υποστήριξης του Windows Server 2003. Ή, για να αποκτήσετε τα εργαλεία υποστήριξης, μεταβείτε στην παρακάτω τοποθεσία Web της Microsoft:
 2. Συνδεθείτε με Azure AD χρησιμοποιώντας το Azure Active Directory λειτουργική μονάδα για Windows PowerShell. Για περισσότερες πληροφορίες, μεταβείτε στηνΔιαχείριση AD Azure χρησιμοποιώντας το Windows PowerShell.

  Αφήστε ανοιχτό το παράθυρο της κονσόλας. Θα χρειαστεί να το χρησιμοποιήσετε στο επόμενο βήμα.
 3. Ελέγξτε τα διπλότυπα userPrincipalName χαρακτηριστικά.

  Κατά τη σύνδεση κονσόλας που ανοίξατε στο βήμα 2, πληκτρολογήστε τις ακόλουθες εντολές με τη σειρά με την οποία αυτά παρουσιάζονται και, στη συνέχεια, πιέστε το πλήκτρο Enter έπειτα από κάθε εντολή:
  • $userUPN = "<search UPN>"
   Σημείωση Σε αυτήν την εντολή, το σύμβολο κράτησης θέσης "<search upn="">" αντιπροσωπεύει το χαρακτηριστικό UserPrincipalName που καταγράψατε στο βήμα 1f.<b00> </b00> </search>
  • get-MSOLUser –UserPrincipalName $userUPN | where {$_.LastDirSyncTime -eq $null} 
  Αφήστε ανοιχτό το παράθυρο της κονσόλας. Που θα την χρησιμοποιήσετε ξανά στο επόμενο βήμα.
 4. Ελέγξτε για διπλότυπες proxyAddresses χαρακτηριστικά. Κατά τη σύνδεση κονσόλας που ανοίξατε στο βήμα 2, πληκτρολογήστε τις ακόλουθες εντολές με τη σειρά με την οποία αυτά παρουσιάζονται και, στη συνέχεια, πιέστε το πλήκτρο Enter έπειτα από κάθε εντολή:
  • $SessionExO = New-PSSession -ConfigurationName Microsoft.Exchange -ConnectionUri https://outlook.office365.com/powershell-liveid/ -Credential $Cred -Authentication Basic - AllowRedirection
  • Import-PSSession $sessionExO -prefix:Cloud 
 5. Για κάθε καταχώρηση διεύθυνσης διακομιστή μεσολάβησης που καταγράψατε στο βήμα 1f, πληκτρολογήστε τις ακόλουθες εντολές με τη σειρά με την οποία αυτά παρουσιάζονται και, στη συνέχεια, πιέστε το πλήκτρο Enter έπειτα από κάθε εντολή:
  • $proxyAddress = "<search proxyAddress>" 
   Σημείωση Σε αυτήν την εντολή, το σύμβολο κράτησης θέσης "<search proxyaddress="">" αναπαριστά την τιμή ενός χαρακτηριστικού proxyAddresses που καταγράψατε στο βήμα 1f.<b00> </b00> </search>
  • get-cloudmailbox | where {[string] $str = ($_.EmailAddresses); $str.tolower().Contains($proxyAddress.tolower()) -eq $true} | foreach {get-MSOLUser -UserPrincipalName $_.MicrosoftOnlineServicesID | where {($_.LastDirSyncTime -eq $null)}} 
Τα στοιχεία που επιστρέφονται μετά την εκτέλεση των εντολών στο βήμα 3 και 4 αντιπροσωπεύουν αντικείμενα χρήστη που δεν έχουν δημιουργηθεί μέσω συγχρονισμού καταλόγου και οι οποίοι έχουν χαρακτηριστικά που έρχονται σε διένεξη με το αντικείμενο που δεν είναι σωστά για συγχρονισμό.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση 4: Ενημέρωση AD DS χαρακτηριστικά για να διαγράψετε διπλότυπα, παραβιάσεις των κανόνων και σκοπούμενου εξαιρέσεις

Προσδιορίστε τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που δεν επιτρέπουν την συγχρονισμού με βάση τις ακόλουθες πληροφορίες:
 • Μηνύματα διαχείρισης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
 • Η αναφορά από την έξοδο από το εργαλείο ετοιμότητας ανάπτυξης του Office 365
 • Προεπιλεγμένοι κανόνες σκοπούμενου συγχρονισμού καταλόγου και προσαρμοσμένων κανόνων
Μετά από ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό αξία προσδιορίζεται, χρησιμοποιήστε το εργαλείο Active Directory Users and Computers για να επεξεργαστείτε την τιμή του χαρακτηριστικού. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Ανοίξτε το "(Active Directory Users and Computers και, στη συνέχεια, επιλέξτε τον κόμβο ρίζας του τομέα AD DS.
 2. Κάντε κλικ στο κουμπί προβολή, και, στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι το προηγμένες δυνατότητες την επιλογή.
 3. Στο αριστερό παράθυρο περιήγησης, εντοπίστε το αντικείμενο χρήστη, κάντε δεξιό κλικ και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Ιδιότητες.
 4. Στην καρτέλα " Πρόγραμμα επεξεργασίας αντικειμένου ", εντοπίστε το χαρακτηριστικό που θέλετε, κάντε κλικ στο κουμπί Επεξεργασίακαι, στη συνέχεια, επεξεργαστείτε την τιμή του χαρακτηριστικού στην τιμή που θέλετε.
 5. Κάντε κλικ στο κουμπί OK δύο φορές.
Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επεξεργασία Active Directory Service Interfaces (ADSI) για να ενημερώσετε τις ιδιότητες των αντικειμένων στις υπηρεσίες AD DS. Μπορείτε να κάνετε λήψη και να εγκαταστήσετε το ADSI Edit ως τμήμα του Κιτ εργαλείων Windows Server. Για να χρησιμοποιήσετε το ADSI Edit για να επεξεργαστείτε χαρακτηριστικά, ακολουθήστε τα εξής βήματα.

ΠροειδοποίησηΑυτή η διαδικασία απαιτεί ADSI Edit. Η εσφαλμένη χρήση ADSI Edit μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα, τα οποία ίσως απαιτήσουν την επανεγκατάσταση του λειτουργικού σας συστήματος. Η Microsoft δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι τα προβλήματα που προκύπτουν από την εσφαλμένη χρήση του ADSI Edit είναι δυνατό να επιλυθούν. Χρησιμοποιήστε την επιλογή ADSI Edit με δική σας ευθύνη.
 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, κάντε κλικ στην επιλογή Εκτέλεση, πληκτρολογήστε ADSIEdit.msc, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 2. Κάντε δεξιό κλικ στο ADSI Edit στο παράθυρο περιήγησης, κάντε κλικ στην επιλογή σύνδεση μεκαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK για να φορτώσετε το διαμέρισμα τομέα.
 3. Ο εντοπισμός του αντικειμένου χρήστη, κάντε δεξιό κλικ και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Ιδιότητες.
 4. Με τα χαρακτηριστικά λίστα, εντοπίστε το χαρακτηριστικό που θέλετε, κάντε κλικ στο κουμπί Επεξεργασίακαι, στη συνέχεια, επεξεργαστείτε την τιμή του χαρακτηριστικού στην τιμή που θέλετε.
 5. Κάντε κλικ στο κουμπί OK δύο φορές και, στη συνέχεια, έξοδος ADSI Edit.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση 5: Χρήση SMTP συμφωνία να έχει ως αποτέλεσμα ένα αντικείμενο χρήστη της εσωτερικής εγκατάστασης για συγχρονισμό σε ένα υπάρχον αντικείμενο χρήστη

Για να το κάνετε αυτό, ανατρέξτε στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακής:
2641663 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ: χρήση SMTP που ταιριάζουν με εσωτερικής εγκατάστασης λογαριασμούς χρηστών σε λογαριασμούς χρηστών του Office 365 για συγχρονισμό καταλόγων

Ανάλυση 6: Ενημέρωση με μη αυτόματο τρόπο ένα λογαριασμό χρήστη UPN

Για να ενημερώσετε ένα λογαριασμό χρήστη UPN που έδωσε την άδεια χρήσης μετά από συγχρονισμό αρχικός κατάλογος, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, κάντε κλικ στην επιλογή Όλα τα προγράμματα, κάντε κλικ στην επιλογή Windows Azure Active Directoryκαι στη συνέχεια κάντε κλικ στην επιλογή Windows Azure Active Directory λειτουργική μονάδα για Windows PowerShell.
 2. Εκτελέστε την ακόλουθη cmdlets στη γραμμή εντολών του Windows PowerShell:
  1. $cred = get-credential
   Σημείωση Όταν σας ζητηθεί, εισαγάγετε τις πιστοποιήσεις διαχειριστή.
  2. Connect-MSOLService
  3. Set-MsolUserPrincipalName -UserPrincipalName [CurrentUPN] -NewUserPrincipalName [NewUPN]

Ανάλυση 7: Η ενημερωμένη έκδοση αντιμετωπίζει SMTP χρήστη, χρησιμοποιώντας τα χαρακτηριστικά της υπηρεσίας καταλόγου Active Directory εσωτερικής εγκατάστασης

Όταν τα χαρακτηριστικά SMTP δεν είναι συγχρονισμένες με το Exchange Online με μη αναμενόμενο τρόπο, ίσως χρειαστεί να ενημερώσετε τα χαρακτηριστικά της υπηρεσίας καταλόγου Active Directory εσωτερικής εγκατάστασης. Για την ενημέρωση χαρακτηριστικών υπηρεσίας καταλόγου Active Directory εσωτερικής εγκατάστασης, έτσι ώστε η σωστή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Exchange εμφανίζει ηλεκτρονικά, χρησιμοποιήστε λύση 2 για να χειριστείτε τα χαρακτηριστικά που παρατίθενται στον παρακάτω πίνακα.
Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
Όνομα χαρακτηριστικού της υπηρεσίας καταλόγου Active Directory εσωτερικής εγκατάστασηςΠαράδειγμα η τιμή χαρακτηριστικού εσωτερικής εγκατάστασης υπηρεσίας καταλόγου Active DirectoryΠαράδειγμα Exchange Online διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
proxyAddressesSMTP:user1@contoso.comΚύρια SMTP: user1@contoso.com
Δευτερεύουσα SMTP: user1@contoso.onmicrosoft.com
proxyAddressesSMTP:user1@contoso.comΚύρια SMTP: user1@contoso.onmicrosoft.com δευτερεύουσα SMTP: user1@contoso.com
proxyAddressesSMTP:user1@contoso.com
SMTP:user1@Sub.contoso.com
Κύρια SMTP: user1@contoso.com
Δευτερεύουσα SMTP: user1@sub.contoso.com
Δευτερεύουσα SMTP: user1@contoso.onmicrosoft.com
αλληλογραφίαςUser1@contoso.comΚύρια SMTP: user1@contoso.com
Δευτερεύουσα SMTP: user1@contoso.onmicrosoft.com
UserPrincipalNameUser1@contoso.comΚύρια SMTP: user1@contoso.com
Δευτερεύουσα SMTP: user1@contoso.onmicrosoft.com
Ερμηνευθεί η τιμή που βασίζεται στο ψευδώνυμο ενός λογαριασμού χρήστη είναι η καταχώρηση του Microsoft Online ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δρομολόγηση διεύθυνση (MOERA) που είναι συσχετισμένος με τον προεπιλεγμένο τομέα (όπως user1@contoso.onmicrosoft.com). Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ειδικότητα inextricably συνδέεται με κάθε παραλήπτη Exchange Online και δεν είναι δυνατό να διαχειριστείτε, να διαγράψετε ή να δημιουργήσετε πρόσθετες διευθύνσεις MOERA για κάθε παραλήπτη. Ωστόσο, η διεύθυνση MOERA να είναι υπερ-άμαξες ως η κύρια διεύθυνση SMTP, χρησιμοποιώντας τα χαρακτηριστικά του αντικειμένου χρήστη της υπηρεσίας καταλόγου Active Directory εσωτερικής εγκατάστασης.

Σημείωση Η παρουσία των δεδομένων στο χαρακτηριστικό proxyAddresses μάσκες εντελώς δεδομένα στο χαρακτηριστικό αλληλογραφίας Exchange Online πληθυσμού διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Σημείωση Η παρουσία των δεδομένων με το χαρακτηριστικό proxyAddresses , το χαρακτηριστικό αλληλογραφίας ή και τα δύο χαρακτηριστικά εντελώς μάσκα UserPrincipalName δεδομένων Exchange Online πληθυσμού διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Το UPN μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διαχειριστείτε τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ωστόσο, ένας admin μπορεί να αποφασίσετε να διαχειρίζονται τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και UPN ξεχωριστά, συμπλήρωση χαρακτηριστικά proxyAddresses ή αλληλογραφίας .

Συνιστούμε ότι ένα από αυτά τα χαρακτηριστικά να χρησιμοποιείται με συνέπεια για τη διαχείριση του Exchange Online διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για χρήστες συγχρονισμένης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Οι εντολές του Windows PowerShell που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο απαιτεί το Azure Active Directory λειτουργική μονάδα για Windows PowerShell. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Azure Active Directory λειτουργική μονάδα για Windows PowerShell, μεταβείτε στηνΔιαχείριση AD Azure χρησιμοποιώντας το Windows PowerShell.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το φιλτράρισμα συγχρονισμού καταλόγου από τα χαρακτηριστικά, δείτε το άρθρο followingMicrosoft TechNet wiki:
Λίστα των χαρακτηριστικών που συγχρονίζονται από το ενεργό εργαλείο συγχρονισμού καταλόγου Azure
Εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια; Μεταβείτε το Κοινότητα του Office 365τοποθεσία Web ή τοΦόρουμ Azure υπηρεσίας καταλόγου Active Directory .

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2643629 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 1 Ιουλίου 2014 - Αναθεώρηση: 26.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Azure
 • Microsoft Office 365
 • Microsoft Office 365 for enterprises (pre-upgrade)
 • Microsoft Office 365 for education  (pre-upgrade)
 • Windows Intune
 • CRM Online via Office 365 E Plans
 • Microsoft Azure Recovery Services
 • Office 365 Identity Management
Λέξεις-κλειδιά: 
o365 o365a o365022013 after upgrade o365062011 pre-upgrade o365e o365m kbgraphxlink kbgraphic kbmt KB2643629 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2643629

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com