Computer uit stand-by met USB kan verlaten

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 264386
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Nadat u invoeren en uitwerpen van een 16-bits PC-kaart of PC-kaart ATA, kan de computer niet wekken vanuit de stand-by modus als u de computer een USB (Universal Serial Bus)-toetsen bord of muis gebruikt.

Workaround

Gebruik de aan-/uitschakelaar op de computer hervat vanuit de stand-by modus in plaats van het USB-toetsenbord of -muis gebruikt.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit is een probleem in de Microsoft-producten die aan het begin van dit artikel worden vermeld.

Meer informatie

Dit probleem is bekend dat zich op sommige computers NEC en Fujitsu.

Eigenschappen

Artikel ID: 264386 - Laatste beoordeling: dinsdag 1 maart 2011 - Wijziging: 2.0
Trefwoorden: 
kbHotfixServer kbqfe kbhardware kbpowerman kbprb kbmt KB264386 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:264386
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com