Σφάλμα "Spyware Doctor δεν λειτουργεί" σε Windows Vista ή Windows 7

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2645929
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Κατά την εκκίνηση ή λειτουργεί σε Υπολογιστή που βασίζεται στα Windows Vista ή Windows 7, λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Λογισμικό υποκλοπής spyware Doctor δεν λειτουργεί

Αιτία

Το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή το λογισμικό υποκλοπής Spyware Doctor προσπαθεί να εκτελέσει διαδικασίες που ενδέχεται να μην είναι συμβατή με την αποτροπή εκτέλεσης δεδομένων (DEP).

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσουμε αυτό το πρόβλημα για εσάς, επισκεφθείτε το "Αυτόματη επίλυση"ενότητα. Εάν προτιμάτε να επιλύσετε αυτό το πρόβλημα, μεταβείτε το "Επίλυση από το χρήστη".

Αυτόματη επίλυσηΓια να διορθώσετε αυτό το ζήτημα αυτόματα, κάντε κλικ στην επιλογή του Επίλυση κουμπί "ή" σύνδεση ". Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Εκτέλεση με το Λήψη αρχείων παράθυρο διαλόγου και, ακολουθήστε τα βήματα του Επίλυση Οδηγός.


Επιδιόρθωση
Microsoft Fix it 50767


Σημειώσεις
 • Αυτός ο οδηγός μπορεί να είναι μόνο στα Αγγλικά. Ωστόσο, η αυτόματη επιδιόρθωση λειτουργεί επίσης για άλλες εκδόσεις γλώσσας των Windows.
 • Εάν δεν είστε στον υπολογιστή που παρουσιάζει το πρόβλημα, αποθηκεύστε την επιδιόρθωση, την λύση σε μια μονάδα δίσκου flash ή ένα CD και στη συνέχεια να το εκτελέσετε στον υπολογιστή που έχει το πρόβλημα.

Στη συνέχεια, μεταβείτε το "Επιλύθηκε το πρόβλημα;".Επίλυση από το χρήστη

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, η εξαίρεση Spyware γιατρό από την προστασία DEP, για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Κάντε κλικ στο Έναρξη, και τον τύπο sysdm.cpl με το Αναζήτηση πλαίσιο και κάντε κλικ στο κουμπί sysdm.cpl από τη λίστα.
 2. Κάντε κλικ στην εντολή του Για προχωρημένους TAB, κάτω Επιδόσεις, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Ρυθμίσεις.
 3. Κάντε κλικ στην επιλογή του Αποτροπή εκτέλεσης δεδομένων στην καρτέλα.
 4. Στην καρτέλα "Αποτροπή εκτέλεσης δεδομένων", κάντε κλικ για να επιλέξετε την επιλογή για Ενεργοποίηση DEP για όλα τα προγράμματα και υπηρεσίες, εκτός από τα επιλεγμένα:
 5. Κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη και, στη συνέχεια, μεταβείτε στο φάκελο C:\Program Files\Spyware ιατρού, επιλέξτε pctssvc.exe, και κάντε κλικ στο κουμπί Άνοιγμα

  Σημείωση: Το αρχείο προστίθεται στη λίστα εξαιρέσεων.
 6. Επαναλάβετε αυτό το βήμα 5 και προσθέστε τα ακόλουθα αρχεία από τον ίδιο φάκελο:

  pctsgui.exe

  drvctl.exe


  pctmaldetective.exe

  sdinvoker.exe

  sdloader.exe

  pctsTray.exe

  pctsAuxs.exe

  unins000.exe

  Update.exe
 7. Κάντε κλικ στο κουμπί Εφαρμογή Όταν όλα τα αρχεία έχουν προστεθεί και κατόπιν κλείστε το Ιδιότητες συστήματος παράθυρο.
 8. Εάν δεν επιλυθεί το πρόβλημα, εκτελέστε τα ίδια βήματα όπως παραπάνω, αλλά αυτήν τη φορά συμπεριλάβετε "explorer.exe" εξαιρούνται Αποτροπή εκτέλεσης δεδομένων.
Σημείωση: Από προεπιλογή, η δυνατότητα DEP ορίζεται σε: Ενεργοποίηση της ΑΕΔ μόνο για βασικά προγράμματα των Windows και υπηρεσίες.

Επιλύθηκε το πρόβλημα;

 • Ελέγξτε εάν το ζήτημα έχει επιλυθεί. Εάν επιλύθηκε το πρόβλημα, τότε έχετε τελειώσει με αυτή την ενότητα. Εάν δεν επιλυθεί το πρόβλημα, μπορείτε να Επικοινωνήστε με την υποστήριξη.
 • Θα εκτιμούσαμε τα σχόλιά σας. Για σχόλια ή να αναφέρετε ζητήματα με αυτήν τη λύση, αφήστε ένα σχόλιο για το "Αυτόματη επίλυση"ιστολόγιο ή στείλτε μας ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο το μήνυμα.


Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αποτροπή εκτέλεσης δεδομένων, κάντε κλικ στη σύνδεση παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο στην τοποθεσία Web της Microsoft:

Τι είναι η Αποτροπή εκτέλεσης δεδομένων;

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2645929 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2012 - Αναθεώρηση: 1.0
Λέξεις-κλειδιά: 
kbfixme kbmsifixme kbmt KB2645929 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:2645929

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com