Πώς να εγκαταστήσετε ή να επιδιορθώσετε μεμονωμένων δυνατοτήτων του Office 2000

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 264625 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Για μια έκδοση αυτού του άρθρου, το Microsoft Office 2003 ανατρέξτε στην ενότητα821593.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο εγκατάστασης ή επιδιόρθωση/επανεγκατάσταση μεμονωμένων δυνατοτήτων του Microsoft Office 2000.

Αυτές οι πληροφορίες παρουσίασε επίσης λεπτομερώς στη Βοήθεια του Microsoft Word 2000, το Microsoft Excel 2000, και το Microsoft PowerPoint 2000. Για οδηγίες σχετικά με τον τρόπο προβολής αυτό Οι πληροφορίες στη Βοήθεια, ανατρέξτε στην ενότητα "Αναφορές" παρακάτω σε αυτό το άρθρο.

Περισσότερες πληροφορίες

Στις περισσότερες περιπτώσεις, κατά την πρώτη φορά που προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε μια δυνατότητα που είναι δεν είναι εγκατεστημένο, Microsoft Office 2000 εγκαθιστά τη δυνατότητα αυτόματα.

Για παράδειγμα, εάν τοποθετήσετε το δείκτηΛήψη εξωτερικών δεδομένωνσχετικά με τηνΔεδομέναμενού στο Excel και στη συνέχεια κάντε κλικΕκτέλεση ερωτήματος βάσης δεδομένωνΈχει εγκατασταθεί το Microsoft Query.

Εάν η δυνατότητα που θέλετε δεν εγκατασταθεί αυτόματα, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Κλείστε όλα τα προγράμματα.
 2. Κάντε κλικ στο κουμπίΈναρξη, έπειτα στην επιλογήΡυθμίσεις, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΠίνακας ελέγχου (Control Panel).
 3. Κάντε διπλό κλικΠροσθήκη/κατάργηση προγραμμάτων, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίMicrosoft Office 2000σχετικά με τηνΕγκατάσταση/κατάργηση εγκατάστασηςΕπιλέξτεΠροσθήκη/κατάργηση.
 4. Με τοΛειτουργία συντήρησης του Microsoft Office 2000στο παράθυρο διαλόγου, κάντε κλικ στο κουμπίΠροσθήκη ή κατάργηση Δυνατότητες.
 5. Με τοΤου Microsoft Office 2000: Δυνατότητες της ενημερωμένης έκδοσηςπαράθυρο διαλόγου πλαίσιο, να επιλέξετε τη δυνατότητα και να ορίσετε την κατάσταση εγκατάστασης που θέλετε. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να καταργήσετε μια δυνατότητα, ρυθμίσετε ναΔεν είναι διαθέσιμη.
 6. Όταν ολοκληρώσετε τις αλλαγές της κατάστασης εγκατάστασης, κάντε κλικ στο κουμπίΕνημέρωση τώρα.

Επανεγκατάσταση ή επιδιόρθωση του Office

Η διαδικασία αυτή εντοπίζει και επιδιορθώνει προβλήματα που σχετίζονται με εγκατεστημένα προγράμματα του Microsoft Office, όπως ρυθμίσεις μητρώου και λείπει αρχεία εγκατάστασης. Αυτή η διαδικασία δεν επιδιορθώνει προσωπικά αρχεία, όπως φύλλα ή πρότυπα.

Μπορείτε να εκτελέσετε εντοπισμός και επιδιόρθωση χρησιμοποιώντας ένα από τις ακόλουθες μεθόδους.

Η μέθοδος 1

 1. Σχετικά με τηνΒοήθειαμενού σε οποιοδήποτε πρόγραμμα του Office, κάντε κλικ στο κουμπίΕντοπισμός και επιδιόρθωση.
 2. Κάντε κλικ στο κουμπίΈναρξη.

  Για να επαναφέρετε συντομεύσεις προγραμμάτων των WindowsΈναρξημενού, βεβαιωθείτε ότι ηΕπαναφορά των συντομεύσεων κατά την επιδιόρθωσηείναι επιλεγμένο το πλαίσιο ελέγχου.

Μέθοδος 2

 1. Κάντε διπλό κλικΠροσθήκη/κατάργηση προγραμμάτωνστοΠίνακας ελέγχου (Control Panel).
 2. Κάντε διπλό κλικ τουΤο Office 2000που αναφέρονται στην καταχώρηση τουΠροσθήκη/κατάργηση προγραμμάτωνστο παράθυρο διαλόγου.
 3. Κάντε κλικ στο κουμπίΕπιδιόρθωση του Office.
 4. Κάντε κλικ στην επιλογήΕπανεγκατάσταση του OfficeήΕπιδιόρθωση σφαλμάτων στην εγκατάσταση του Office, και στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίΛήξη.

  ΣΗΜΕΊΩΣΗ: Εάν έχετε επιλέξειΕπιδιόρθωση σφαλμάτων στο γραφείο μου εγκατάσταση, επιλέξτε τοΕπαναφορά των συντομεύσεωνΈλεγχος επιλογή εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τις συντομεύσεις του Office.

Αναφορές

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγκατάσταση ή κατάργηση μεμονωμένων δυνατοτήτων του Microsoft Office, κάντε κλικ στο κουμπίΤο Microsoft Word ή Excel ή PowerPoint Βοήθειαςσχετικά με τηνΒοήθειαμενού "," ΤύποςΕγκατάσταση ή κατάργηση μεμονωμένων στοιχείωνστο Βοηθό του Office ή Answer Wizard και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίΑναζήτησηΓια να προβάλετε το θέμα.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 264625 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 7.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Office 2000 Premium Edition
 • Microsoft Office 2000 Professional Edition
 • Microsoft Office 2000 Standard Edition
 • Microsoft Office 2000 Small Business Edition
 • Microsoft Office 2000 Developer Edition
 • Microsoft Access 2000 Standard Edition
 • Microsoft Excel 2000 Standard Edition
 • Microsoft FrontPage 2000 Standard Edition
 • Microsoft Outlook 2000 Standard Edition
 • Microsoft PowerPoint 2000 Standard Edition
 • Microsoft Word 2000 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbrepair kbsetup kbhowto kbmt KB264625 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:264625

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com