Διπλότυπο ή δεν είναι έγκυρα χαρακτηριστικά αποτροπή συγχρονισμού καταλόγου στο Office 365

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2647098 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ

Στο Microsoft Office 365, ένας διαχειριστής λαμβάνει το ακόλουθο προειδοποιητικό μήνυμα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κατά την ολοκλήρωση του συγχρονισμού καταλόγου:
Από: MSOnlineServicesTeam@MicrosoftOnline.com
Θέμα: Αναφορά σφάλματος συγχρονισμού καταλόγου
Η αναφορά σφάλματος στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να περιέχει ένα ή περισσότερα από τα ακόλουθα μηνύματα λάθους:
 • Υπάρχει ήδη ένα αντικείμενο συγχρονισμένοι με την ίδια διεύθυνση διακομιστή μεσολάβησης στον κατάλογο ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Microsoft.
 • Δεν είναι δυνατή η ενημέρωση αυτού του αντικειμένου, επειδή το Αναγνωριστικό χρήστη δεν βρέθηκε.
 • Δεν είναι δυνατό να ενημερώσετε αυτό το αντικείμενο σε ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Microsoft, επειδή τα ακόλουθα χαρακτηριστικά που σχετίζονται με αυτό το αντικείμενο έχει τιμές που ήδη μπορεί να συνδέεται με ένα άλλο αντικείμενο στον κατάλογο του τοπικού σας.

ΑΙΤΙΑ

Αυτό το ζήτημα μπορεί να προκύψει, εάν χρήστη ή των αντικειμένων στο σχήμα υπηρεσιών τομέα Active Directory (AD DS) εσωτερικής εγκατάστασης διπλότυπο ψευδώνυμο άκυρες, και αυτά τα αντικείμενα χρήστη δεν συγχρονίζονται από το σχήμα του AD DS Office 365 σωστά κατά τη διάρκεια του συγχρονισμού καταλόγου.

Όλες οι τιμές ψευδώνυμο στο Office 365 πρέπει να είναι μοναδικό για έναν συγκεκριμένο οργανισμό. Ακόμα και αν έχετε πολλά επιθήματα μοναδικό μετά το σύμβολο (@) στη διεύθυνση Simple Mail Transfer Protocol (SMTP), όλες οι τιμές ψευδώνυμο πρέπει να είναι μοναδικό.

Σε ένα περιβάλλον εσωτερικής εγκατάστασης, μπορείτε να έχετε ψευδώνυμο τιμές που είναι το ίδιο με την προϋπόθεση ότι είναι μοναδικό με βάση τα επιθέματα μετά το σύμβολο (@) στη διεύθυνση SMTP.

Εάν μπορείτε να δημιουργήσετε αντικείμενα τα οποία έχουν διπλότυπα ψευδώνυμα τιμές στο σύννεφο για Office 365, για να καταστήσει μοναδική, τα ψευδώνυμα ένα ψευδώνυμο έχει έναν μοναδικό αριθμό που έχει προσαρτηθεί σε αυτό. (Για παράδειγμα, αν οι τιμές διπλότυπα ψευδώνυμα είναι "Albert", ένα από αυτά γίνεται "Albert2" αυτόματα. Εάν χρησιμοποιείται ήδη "Albert2", το ψευδώνυμο γίνεται "Albert3" και ούτω καθεξής.) Ωστόσο, εάν τα αντικείμενα που έχουν τιμές διπλότυπα ψευδώνυμα δημιουργούνται σε σας σε χώρους AD DS, ένα αντικείμενο θα παρουσιαστεί σφάλμα κατά την εκτέλεση συγχρονισμού καταλόγου, και αντικείμενο συγχρονισμός αποτυγχάνει.

ΛΎΣΗ

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, προσδιορίστε διπλότυπες τιμές και τις τιμές που έρχονται σε διένεξη με άλλα αντικείμενα AD DS. Για να γίνει αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο IdFix DirSync σφάλμα αποκατάστασης εύρυθμης λειτουργίας ή τα Διαγνωστικά του Microsoft Online Services και κιτ εργαλείων υποστήριξης καταγραφής (MOSDAL).

Μέθοδος 1: Χρησιμοποιήστε το εργαλείο αποκατάστασης εύρυθμης λειτουργίας σφάλμα IdFix DirSync

Χρησιμοποιήστε το εργαλείο IdFix DirSync σφάλμα αποκατάστασης εύρυθμης λειτουργίας για να αναγνωρίσετε χαρακτηριστικά διπλότυπο ή δεν είναι έγκυρο. Για να επιλύσετε διπλότυπα χαρακτηριστικά, χρησιμοποιώντας το εργαλείο IdFix, ανατρέξτε στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2857385 "Αντίγραφο" εμφανίζεται στη στήλη σφάλμα για δύο ή περισσότερα αντικείμενα μετά την εκτέλεση του εργαλείου IdFix
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το εργαλείο IdFix, μεταβείτε στην Εργαλείο αποκατάστασης σφαλμάτων IdFix DirSync.

Μέθοδος 2: Χρήση του Κιτ εργαλείων υποστήριξης MOSDAL

Για να λάβετε πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά που δεν είναι έγκυρο χρησιμοποιώντας το Κιτ εργαλείων υποστήριξης MOSDAL, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Κάντε λήψη και εγκατάσταση του Κιτ εργαλείων υποστήριξης MOSDAL από την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
  http://www.Microsoft.com/Download/EN/Details.aspx?ID=626
 2. Εκτελέστε το Κιτ εργαλείων υποστήριξης MOSDAL, επιλέξτε Μόνο σύμβολο σε (ΑΑΠ) από τη λίστα των υπηρεσιών του Office 365 και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο.
 3. Όταν σας ζητηθεί να εισαγάγετε τα διαπιστευτήριά σας, εισαγάγετε το ID σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο. Ο κωδικός πρόσβασης δεν αποθηκεύεται και χρησιμοποιείται μόνο για να προσομοιώσετε μια προσπάθεια ελέγχου ταυτότητας και να καταγράψετε τα αποτελέσματα.
 4. Στην οθόνη να αναπαραγάγετε το ζήτημα, κάντε κλικ στο κουμπί " Επόμενο".
 5. Όταν ολοκληρωθεί η εκτύπωση, εντοπίστε το αρχείο MOSDALREPORT.zip στη βιβλιοθήκη Documents\MOSDAL. Τα αρχεία αναφορών που περιέχουν πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά που δεν είναι έγκυρη, βρίσκονται στο αρχείο MOSDALREPORT\Admin_Applications\Directory_Synchronization_Tool\DirSyncObjects.xml.

Εντοπίσετε αντιφάσεις χαρακτηριστικό που προκαλούνται από αντικείμενα που δεν έχουν δημιουργηθεί στο Microsoft Azure AD μέσω συγχρονισμού καταλόγου

Για να προσδιορίσετε το χαρακτηριστικό διενέξεις που προκαλούνται από το χρήστη αντικείμενα που έχουν δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας τα εργαλεία διαχείρισης του Office 365 (και που δεν έχουν δημιουργηθεί στο AD Azure μέσω συγχρονισμού καταλόγου), ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Προσδιορίστε τα μοναδικά χαρακτηριστικά της εσωτερικής εγκατάστασης λογαριασμού χρήστη AD DS. Για να γίνει αυτό, σε έναν υπολογιστή που έχει εγκαταστήσει τα εργαλεία υποστήριξης των Windows, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, κάντε κλικ στην επιλογή Εκτέλεση, πληκτρολογήστε Ldp.exe, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί OK.
  2. Κάντε κλικ στο κουμπί σύνδεση, κάντε κλικ στο κουμπί σύνδεση, πληκτρολογήστε το όνομα υπολογιστή ενός ελεγκτή τομέα AD DS και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK.
  3. Κάντε κλικ στο κουμπί σύνδεση, κάντε κλικ στην επιλογή σύνδεσηκαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK.
  4. Κάντε κλικ στην Προβολή, κάντε κλικ στην επιλογή Προβολή δέντρου, επιλέξτε τον τομέα AD DS σε τοBaseDN αναπτυσσόμενη λίστα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK.
  5. Στο παράθυρο περιήγησης, εντοπίστε και, στη συνέχεια, κάντε διπλό κλικ στο αντικείμενο που δεν είναι σωστά για συγχρονισμό. Το παράθυρο λεπτομερειών στη δεξιά πλευρά του παραθύρου εμφανίζει λίστα με όλα τα χαρακτηριστικά του αντικειμένου. Το παρακάτω παράδειγμα δείχνει τα χαρακτηριστικά του αντικειμένου:

   Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
   Στιγμιότυπο του αντικειμένου που δεν συγχρονίζονται σωστά, εμφανίζοντας όλα τα χαρακτηριστικά του αντικειμένου
  6. Καταχωρεί τις τιμές από το userPrincipalName το χαρακτηριστικό και για κάθε διεύθυνση SMTP με τις πολλαπλές τιμές proxyAddresses χαρακτηριστικό. Θα χρειαστεί αργότερα αυτές τις τιμές.
   Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
   Όνομα χαρακτηριστικούΠαράδειγμαΣημειώσεις
   proxyAddressesproxyAddresses (3): x 500: / o = Exchange/ou = ομάδα διαχείρισης του Exchange (FYDIBOHF23SPDLT) / cn = παραλήπτες/cn = 1ae75fca0d3a4303802cea9ca50fcd4f-7628376 SMTP:7628376@Service.contoso.com; SMTP:7628376@contoso.com;
   • Ο αριθμός που εμφανίζεται σε παρένθεση δίπλα στην ετικέτα του χαρακτηριστικού δηλώνει το πλήθος των τιμών διευθύνσεων διακομιστή μεσολάβησης στο χαρακτηριστικό πολλαπλών τιμών.
   • Κάθε τιμή διεύθυνση μεσολάβησης διακριτές υποδηλώνεται από ένα ερωτηματικό (;).
   • Η κύρια τιμή διεύθυνσης διακομιστή μεσολάβησης SMTP υποδεικνύεται από κεφαλαία "SMTP:"
   userPrincipalName7628376@contoso.com
   Σημείωση Ldp.exe περιλαμβάνεται στον Windows Server 2008 και στα εργαλεία υποστήριξης των Windows Server 2003. Το μέσο εγκατάστασης του Windows Server 2003 περιλαμβάνει τα εργαλεία υποστήριξης του Windows Server 2003. Ή, για να αποκτήσετε το εργαλείο, για να επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
   http://go.Microsoft.com/fwlink/?LinkId=100114
 2. Συνδεθείτε στο Office 365, χρησιμοποιώντας το Azure Active Directory λειτουργική μονάδα για Windows PowerShell. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, κάντε κλικ στην επιλογή Όλα τα προγράμματα, κάντε κλικ στην επιλογή Windows Azure Active Directoryκαι στη συνέχεια κάντε κλικ στην επιλογή Windows Azure Active Directory λειτουργική μονάδα για Windows PowerShell.
  2. Πληκτρολογήστε τις ακόλουθες εντολές με τη σειρά με την οποία παρουσιάζονται και να πιέστε το πλήκτρο Enter έπειτα από κάθε εντολή:
   • $cred = get-credential
    Σημείωση Όταν σας ζητηθεί, εισαγάγετε τις πιστοποιήσεις διαχειριστή του Office 365.
   • Connect-MSOLService –credential $cred
   Αφήστε ανοιχτό το παράθυρο της κονσόλας. Θα χρειαστεί να το χρησιμοποιήσετε στο επόμενο βήμα.
 3. Έλεγχος για το αντίγραφο userPrincipalName χαρακτηριστικά στο Office 365.

  Κατά τη σύνδεση κονσόλας που ανοίξατε στο βήμα 2, πληκτρολογήστε τις ακόλουθες εντολές με τη σειρά με την οποία παρουσιάζονται και να πιέστε το πλήκτρο Enter έπειτα από κάθε εντολή:
  • $userUPN = "<search UPN>"
   Σημείωση Σε αυτήν την εντολή, το σύμβολο κράτησης θέσης"<search upn="">"</search> αντιπροσωπεύει το UserPrincipalName χαρακτηριστικό που καταγράψατε στο βήμα 1f.
  • get-MSOLUser –UserPrincipalName $userUPN | where {$_.LastDirSyncTime -eq $null}
  Αφήστε ανοιχτό το παράθυρο της κονσόλας. Που θα το χρησιμοποιήσει ξανά στο επόμενο βήμα.
 4. Έλεγχος διπλοτύπων proxyAddresses χαρακτηριστικά. Κατά τη σύνδεση κονσόλας που ανοίξατε στο βήμα 2, πληκτρολογήστε τις ακόλουθες εντολές με τη σειρά με την οποία παρουσιάζονται και να πιέστε το πλήκτρο Enter έπειτα από κάθε εντολή:
  • $SessionExO = New-PSSession -ConfigurationName Microsoft.Exchange -ConnectionUri https://outlook.office365.com/powershell-liveid/ -Credential $Cred -Authentication Basic - AllowRedirection
  • Import-PSSession $sessionExO -prefix:Cloud
 5. Για κάθε καταχώρηση διεύθυνσης διακομιστή μεσολάβησης που καταγράψατε στο βήμα 1f, πληκτρολογήστε τις ακόλουθες εντολές με τη σειρά με την οποία παρουσιάζονται και να πιέστε το πλήκτρο Enter έπειτα από κάθε εντολή:
  • $proxyAddress = "<search proxyAddress>"

   Σημείωση Σε αυτήν την εντολή, το σύμβολο κράτησης θέσης"<search proxyaddress="">"</search> αντιπροσωπεύει την τιμή του ενός proxyAddresses χαρακτηριστικό που καταγράψατε στο βήμα 1f.
  • get-mailbox | where {[string] $str = ($_.EmailAddresses); $str.tolower().Contains($proxyAddress.tolower()) 
   -eq $true} | foreach {get-MSOLUser -UserPrincipalName $_.MicrosoftOnlineServicesID | 
   where {($_.LastDirSyncTime -eq $null)}}
Τα στοιχεία που επιστρέφονται μετά την εκτέλεση των εντολών στο βήμα 3 και 4 αντιπροσωπεύουν αντικείμενα χρήστη που δεν έχουν δημιουργηθεί μέσω συγχρονισμού καταλόγου και οι οποίοι έχουν χαρακτηριστικά που έρχονται σε διένεξη με το αντικείμενο που δεν συγχρονίζει σωστά.

Αφού καθορίσετε τιμές χαρακτηριστικού σε διένεξη ή δεν είναι έγκυρη, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε το ζήτημα, ακολουθώντας τα βήματα στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2643629 Ένα ή περισσότερα αντικείμενα δεν συγχρονίζονται όταν χρησιμοποιείτε το εργαλείο Azure Active Directory συγχρονισμού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το Windows PowerShell εντολές σε αυτό το άρθρο απαιτούν την Azure Active Directory λειτουργική μονάδα για Windows PowerShell. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Azure Active Directory λειτουργική μονάδα για Windows PowerShell, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
Εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια; Μεταβείτε το Κοινότητα του Office 365 .

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2647098 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 1 Ιουλίου 2014 - Αναθεώρηση: 26.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Office 365 for enterprises (pre-upgrade)
 • Microsoft Office 365 for education  (pre-upgrade)
 • Office 365 Identity Management
Λέξεις-κλειδιά: 
o365 mosdal4.5 o365a o365022013 after upgrade o365062011 pre-upgrade o365e kbgraphxlink o365m kbgraphic kbmt KB2647098 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2647098

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com