ΕΠΙΔΙΌΡΘΩΣΗ: Μια εφαρμογή HIP δεν δέχεται εισερχόμενες αιτήσεις μέσω πολλαπλών θυρών TCP/IP

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2649522 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Εξετάστε το ακόλουθο σενάριο:
  • Μπορείτε να ρυθμίσετε μια εφαρμογή κεντρικού υπολογιστή ξεκίνησε επεξεργασίας (HIP) για να ακούσετε πολλαπλών θυρών TCP/IP.
  • Μπορείτε να ξεκινήσετε την εφαρμογή HIP.

Σε αυτό το σενάριο, η εφαρμογή HIP προετοιμάζει και να αποδεχτείτε εισερχόμενες αιτήσεις επάνω από την πρώτη θύρα TCP/IP που ρυθμίσατε. Ωστόσο, η HIP εφαρμογής δεν δέχεται εισερχόμενες αιτήσεις μέσω στις άλλες θύρες TCP/IP που ρυθμίσατε.

Επιπλέον, μηνύματα που μοιάζουν με το ακόλουθο καταγράφονται στο αρχείο καταγραφής εφαρμογών όταν παρουσιαστεί αυτό το ζήτημα:

Ακρόαση του TCPTransport HISMTTW0023 Listener_Name έλαβε μια εξαίρεση κατά την προσπάθεια ακρόαση IPAddress TCP/IP_Address για τη θύρα Αριθμός_θύρας. Περιγραφή της εξαίρεσης είναι: μόνο μία χρήση κάθε διεύθυνσης υποδοχής (πρωτόκολλο/δίκτυο διεύθυνση/θύρα) επιτρέπεται κανονικά.


Ακρόαση του TCPTransport HISMTTW0023 Listener_Name έλαβε μια εξαίρεση κατά την προσπάθεια ακρόαση IPAddress TCP/IP_Address για τη θύρα Αριθμός_θύρας. Περιγραφή της εξαίρεσης είναι: το σύστημα εντόπισε μια διεύθυνση δείκτη δεν είναι έγκυρη κατά την προσπάθεια χρήσης ενός ορίσματος δείκτη σε μια κλήση.


Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Πληροφορίες επείγουσας επιδιόρθωσης

Η επείγουσα επιδιόρθωση που επιλύει αυτό το ζήτημα περιλαμβάνεται στην αθροιστική ενημερωμένη έκδοση 3 του πακέτου για Microsoft Host Integration Server 2010.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λήψης του πακέτου αθροιστική ενημερωμένη έκδοση, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2654652 Αθροιστική ενημερωμένη έκδοση πακέτου 3 για Host ενοποίηση διακομιστή 2010

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2649522 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2012 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Host Integration Server 2010
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbfix kbexpertiseinter kbbug kbsurveynew kbmt KB2649522 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:2649522

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com