Fel när du skapar ett meddelande i Microsoft SharePoint Online i Office 365 för företag före uppgradering: "Du har inte en e-postadress"

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 2650135

Är du osäker på vilken version av Office 365 du använder? Gå till följande Microsoft-webbplats:
Använder jag Office 365 efter tjänstuppgraderingen?
Visa alla | Dölj alla

PROBLEMET

När du skapar ett meddelande i Microsoft SharePoint Online i Microsoft Office 365 för företag före uppgradering visas följande felmeddelande:

Fel

Du har inte en e-postadress. Aviseringen har skapats, men visas inte meddelanden till en giltig e-postadress eller mobiladress har angetts i din profil.

LÖSNING

Lös problemet genom att konfigurera SharePoint Online så att användarna kan konfigurera sin e-postadress i deras profil för Min webbplats och konfigurera ändringar replikeras till webbplatserna. Som en Global administratör för Office 365-tjänsten så här:
 1. Gå till Microsoft Office 365-portalen på https://portal.microsoftonline.com.
 2. Klicka på den ADMin länkar överst i fönstret och klicka sedan på Hantera i avsnittet SharePoint Online.
 3. Klicka på Administrationscenter Chefge användarprofiler.
 4. Under den Personer avsnittet Hantera användarprofiler.
 5. Leta upp egenskapsnamn för e-post och låter muspekaren vila över egenskapen.
 6. Klicka på pilen och sedan på Redigera.
 7. Välj alternativet bredvid inställningen Tillåt användare att redigera värdena för den här egenskapen i avsnittet Redigera inställningar .
 8. I avsnittet Inställningar klickar du på kryssrutan bredvid replikerbar.

  Obs! Inställningen replikerbar är nödvändigt att se till att egenskaperna ska spridas till alla webbplatssamlingar i organisationen.
 9. Rulla längst ned på sidan och klicka sedan på OK.
Användare kan nu redigera sin profil för Min webbplats om du vill konfigurera e-post -fält efter behov. Detta är adressen där SharePoint-aviseringar ska skickas för användaren.

MER INFORMATION

Det här felet uppstår eftersom det inte finns någon e-postadress som är associerad med SharePoint Online användarprofilen. Det här felet uppstår oftast när användaren inte har ett Microsoft Exchange Online-licens till sitt eget konto.

Behöver du hjälp? Gå till Office 365-Community .

Egenskaper

Artikel-id: 2650135 - Senaste granskning: den 21 september 2013 - Revision: 6.0
Nyckelord: 
o365 o365e o365a o365m o365062011 pre-upgrade kbmt KB2650135 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel har översatts av Microsofts programvara för maskin-översättning och möjligen efterredigerats via CTF-teknologi av Microsofts community istället för av en professionell mänsklig översättare. För att du på ditt eget språk skall få tillgång till samtliga Knowledge Base-artiklar erbjuder Microsoft både mänskligt översatta såväl som maskinöversatta artiklar samt artiklar som efterredigerats av en community. En maskinöversatt artikel likväl som en artikel som blivit efterredigerad av en community är dock inte alltid helt perfekt, då de kan innehålla misstag i ordförrådet, syntax- och grammatikfel. Microsoft är inte ansvarigt för några felaktigheter, misstag eller skador orsakade av felöversättningar eller för våra kunders bruk av innehållet. Microsoft uppdaterar ofta sin programvara för maskinöversättning samt de verktyg som förbättrar den maskinöversatta efterredigeringen.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 2650135

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com