Het gebruik van Remote Connectivity Analyzer met één aanmelding oplossen voor Office 365, Azure of Windows Intune

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2650717 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Inleiding

In dit artikel wordt beschreven hoe problemen op te sporen enkele aanmelding (SSO) aanmelden in een Microsoft-service cloud zoals Office 365, Azure Microsoft of Windows Intune met behulp van Microsoft Remote Connectivity Analyzer. Ook bevat informatie over de oorzaken van algemene SSO-fouten en vindt u koppelingen naar bronnen voor het oplossen van het probleem.

Externe connectiviteit Analyzer is een gratis verbinding test platform voor de service cloud-gebaseerde. De beschikbaarheid van de vereiste federation-service-eindpunt voor het verwachte gedrag worden getest door middel van deze services via het Internet.

MEER INFORMATIE

De gegevensstroom van de SSO-mededelingen is voorspelbaar. De verwachte gegevensstroom patroon kan worden vergeleken met of tegenstelling tot een opname van de werkelijke gegevensoverdracht die tijdens een mislukte SSO proberen optreedt te bepalen wat mogelijk probleem met het proces. De diagnostische verificatie van Active Directory Federation Services (AD FS) onderdeel van de Microsoft Online Services Diagnostics en logboekregistratie (MOSDAL) ondersteuning Toolkit ook voert deze vastleggen en vergelijking en in overleg met externe connectiviteit Analyzer kan worden gebruikt voor het vaststellen van problemen met eenmalige aanmelding.

Het uitvoeren van externe connectiviteit Analyzer test SSO-verificatie

Om Remote Connectivity Analyzer test SSO-verificatie uitvoert, de volgende stappen uit:
 1. Open een webbrowser en Ga naar https://www.testconnectivity.Microsoft.com/?TestID=SingleSignOn.
 2. Typ uw gebruikersnaam en het wachtwoord, klikt u op het selectievakje beveiliging bevestiging, typt u de verificatiecode en klikt u vervolgens op Test uitvoeren.

  Opmerkingen
  • Uw gebruikersnaam is uw UPN (User Principal Name).
  • U moet de werkelijke referenties die zijn gekoppeld aan de implementatie van eenmalige aanmelding die u wilt testen.

  Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
  Schermafbeelding van de pagina Remote Connectivity Analyzer, waarin de account gebruik en wachtwoordvelden, het selectievakje beveiliging bevestiging, de verificatiecode en de knop testen uitvoeren is gemarkeerd.
 3. Als u de Connectiviteitstest niet is voltooid, vouwt u de Details van de resultaat structuur aan de hand van de pictogrammen voor de eerste fout die de proef is opgetreden. Ga test resultaat naar de specifieke fout voor een fout staat die wordt gedetecteerd, en klik vervolgens op Meer informatie over dit probleem en het oplossen van.

  De volgende tabel worden de oorzaken van algemene SSO-fouten en bronnen die u gebruiken kunt om het probleem op te lossen.
  Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
  TestVeelvoorkomende oorzaak- en -bronnenBeschrijvingMogelijke oplossingen
  U probeert op te halen van de domeinregistratie en federation statusinformatie voor de gebruiker wordt gecontroleerd

  Analyse van de domeinregistratie voor de gebruiker is ontvangen
  Een fout is gevonden in de domeinregistratie.Dit geeft aan dat het domein dat wordt gebruikt als UPN-achtervoegsel van de gebruiker nog niet zijn federatieve.Het UPN-achtervoegsel domein communiceren. Ga naar de volgende Microsoft-website voor meer informatie over hoe u dit doet:

  Eenmalige aanmelding configureren
  Problemen met het domein Federatie en gebruiker account. Zie voor meer informatie het volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base:
  2530590Problemen met account voor federatieve gebruikers in Office 365, Azure of Windows Intune
  De UPN van de gebruiker voor het gebruik van de juiste federatieve domeinachtervoegsel bijwerken. Zie voor meer informatie het volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base:
  2392130Problemen oplossen met gebruiker naam voor federatieve gebruikers wanneer zij zich voor Office 365, Azure of Windows Intune aanmelden
  Probeert te herleiden van de hostnaam ingevoerd.Contoso.com in DNSDe host-naam kan niet worden opgelost.Openbare DNS-omzetting van AD FS-service-eindpunt is mislukt.Zie het volgende Microsoft Knowledge Base-artikel voor meer informatie over het oplossen van dit probleem:
  2530569Single sign-on setup-problemen in Office 365 of Intune Windows Azure
  Zie het volgende Microsoft Knowledge Base-artikel voor meer informatie over de beperkingen van AD FS niet bloot:
  2510193Ondersteunde scenario's voor het gebruik van AD FS kunt u eenmalige aanmelding in Office 365, Azure of Windows Intune instellen
  Testen, TCP-poort 443 op host-sts.contoso.com om ervoor te zorgen dat het luisteren naar en geopend isDe opgegeven poort is geblokkeerd, niet beschikbaar of niet de verwachte reactie te produceren.Een of meer van de diensten waarop AD FS antwoord gestopt wordt, zijn gestopt of zijn niet beschikbaar op een bepaalde manier.Start de services opnieuw. Zie voor meer informatie het volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base:
  2419389Internet-browser kan niet de AD FS-webpagina worden weergegeven wanneer u probeert een federatieve gebruiker aanmelden bij Office 365, Azure of Windows Intune
  Een mogelijke AD FS-geheugenlek onderzoeken. Zie voor meer informatie het volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base:
  2254265 De "500"-foutcode wordt geretourneerd wanneer u een HTTP SOAP-aanvraag verzendt naar het eindpunt "/adfs/services/trust/mex" op een computer waarop Windows Server 2008 R2 of Windows Server 2008 wordt uitgevoerd
  Problemen met AD FS service firewall gepubliceerd onderzoek. Zie de volgende artikelen in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie:
  2535789Niet-browserclients zich niet aanmelden na het instellen van AD FS in een configuratie 'firewall ' gepubliceerd

  2712961Het oplossen van problemen met AD FS eindpunt gebruikers aanmelden bij Office 365 of Intune Windows Azure
  Informatie over AD FS-metagegevens ophalen van metadata exchange-URL:
  https://fed.contoso.com/adfs/Services/Trust/Mex
  ExRCA kan geen AD FS metagegevens ophalen.Een of meer van de diensten waarop AD FS antwoord gestopt wordt, is gestopt of is niet beschikbaar op een bepaalde manier.Start de services opnieuw. Zie voor meer informatie het volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base:
  2419389Internet-browser kan niet de AD FS-webpagina worden weergegeven wanneer u probeert een federatieve gebruiker aanmelden bij Office 365, Azure of Windows Intune

  Problemen met de AD FS-proxyserver onderzoeken. Zie voor meer informatie het volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base:
  2712961Het oplossen van problemen met AD FS eindpunt gebruikers aanmelden bij Office 365 of Intune Windows Azure
  Een mogelijke AD FS-geheugenlek onderzoeken. Zie voor meer informatie het volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base:

  2254265 De "500"-foutcode wordt geretourneerd wanneer u een HTTP SOAP-aanvraag verzendt naar het eindpunt "/adfs/services/trust/mex" op een computer waarop Windows Server 2008 R2 of Windows Server 2008 wordt uitgevoerd
  Problemen met AD FS service firewall gepubliceerd onderzoek. Zie voor meer informatie het volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base:
  2535789Niet-browserclients zich niet aanmelden na het instellen van AD FS in een configuratie 'firewall ' gepubliceerd

  Naam van het certificaat te validerenCertificaat naam validatie is mislukt.Problemen met het SSL-certificaat wordt AD FS-verificatie beperkt.Problemen met een SSL-certificaat. Zie voor meer informatie het volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base:
  2523494U ontvangt een waarschuwing van AD FS wanneer u zich wilt aanmelden bij Office 365, Azure of Windows Intune
  Vertrouwen in certificaten wordt geverifieerd.

  Certificaat vertrouwen validatie is mislukt.
  Problemen met het SSL-certificaat wordt AD FS-verificatie beperkt.Problemen met een SSL-certificaat. Zie voor meer informatie het volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base:
  2523494U ontvangt een waarschuwing van AD FS wanneer u zich wilt aanmelden bij Office 365, Azure of Windows Intune

  ExRCA probeert te verifiëren bij de beveiligingstokenservice op https://sts.Contoso.com/adfs/Services/Trust/2005/usernamemixed

  Een fout met betrekking tot SOAP-antwoord is ontvangen van de Security Token service.

  Er is een Webuitzondering opgetreden omdat een HTTP 503 - Service niet beschikbaar antwoord is ontvangen van onbekende.
  De verificatie van AD FS-eindpunten usingthe federation-vertrouwensrelatie is defect.Controleren en opnieuw opbouwen van de federation-vertrouwensrelatie. Zie voor meer informatie het volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base:
  2647020 ' Sorry, maar we niet kunt u inloggen ' en '80041317' of '80043431'-fout wanneer u probeert een federatieve gebruiker aanmelden bij Office 365, Azure of Windows Intune
  Controleren en repareren van de token-ondertekening certificaat problemen. Zie voor meer informatie het volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base:
  2713898"Er is een probleem opgetreden met de site" fout van AD FS wanneer een federatieve gebruiker zich bij Office 365, Azure of Windows Intune aanmeldt

MEER INFORMATIE

Nog steeds hulp nodig? Ga naar de Office 365-Communitywebsite of deAzure Active Directory-Forums .

Eigenschappen

Artikel ID: 2650717 - Laatste beoordeling: woensdag 2 juli 2014 - Wijziging: 33.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Azure
 • Microsoft Office 365
 • Microsoft Office 365 for enterprises (pre-upgrade)
 • Microsoft Office 365 for education  (pre-upgrade)
 • Windows Intune
 • CRM Online via Office 365 E Plans
 • Microsoft Azure Recovery Services
 • Office 365 Identity Management
Trefwoorden: 
o365 o365a o365022013 after upgrade o365e kbgraphxlink o365062011 pre-upgrade o365m kbgraphic kbmt KB2650717 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2650717

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com