Η διαδικασία reseed είναι ανεπιτυχής στον παθητικό κόμβο SCR όταν η κυκλική καταγραφή είναι ενεργοποιημένη σε περιβάλλον Exchange Server 2007

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2653334 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Υποθέστε ότι ενεργοποιείτε τη λειτουργία κυκλική καταγραφή σε περιβάλλον Microsoft Exchange Server 2007 και, στη συνέχεια, reseed σε κατάσταση αναμονής συνεχούς αναπαραγωγής (SCR) στον παθητικό κόμβο. Στην περίπτωση αυτή, η reseed λειτουργία είναι ανεπιτυχής και το αρχείο καταγραφής συναλλαγών έχει περικοπεί. Επιπλέον, πρέπει να αντιγράψετε με μη αυτόματο τρόπο το αρχείο καταγραφής που λείπουν από έναν άλλο κόμβο SCR.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα προκύπτει επειδή τα αρχεία καταγραφής συναλλαγών περικόπτονται όταν υπάρχει μια κατάσταση κούρσας και όταν SCR εκτελείται σε ένα περιβάλλον δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε την ακόλουθη συλλογή ενημερωμένων εκδόσεων:
2608656 Περιγραφή των ενημερωμένων εκδόσεων 6 για Exchange Server 2007 Service Pack 3

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση αναμονής συνεχούς αναπαραγωγής, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο ενεργοποίησης ή απενεργοποίησης κυκλική καταγραφή για μια ομάδα αποθήκευσης χρησιμοποιώντας την Κονσόλα διαχείρισης του Exchange ή το κέλυφος διαχείρισης του Exchange, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2653334 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 6 Μαρτίου 2012 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Exchange Server 2007 Service Pack 3 στις ακόλουθες πλατφόρμες
    • Microsoft Exchange Server 2007 Standard Edition
    • Microsoft Exchange Server 2007 Enterprise Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbfix kbexpertiseinter kbsurveynew kbmt KB2653334 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:2653334

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com