Uitschakelen en opnieuw inschakelen van Audio-apparaat veroorzaakt verlies van voorkeurs instellingen voor afspelen

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 265398
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Met een geluids kaart Neomagic Magic 256, kunt u de gewenste afs peel apparaat instelling in het hulp programma voor geluid en mul time dia in het Configuratie scherm verliezen wanneer u uitschakelen en opnieuw inschakelen van de geluids kaart.

Als dit gebeurt, kan u mogelijk:
  • Kan systeem geluiden afspelen.
  • Kan niet alle volume regelaars openen.

Oplossing

Dit probleem kunt oplossen, start u de computer opnieuw. Het afspelen van voorkeurs instelling wordt opnieuw ingesteld nadat de computer opnieuw is opgestart.

Meer informatie

De producten van andere leveranciers die worden beschreven in dit artikel worden geproduceerd door bedrijven die onafhankelijk van Microsoft zijn. Microsoft biedt geen enkele garantie, impliciet noch anderszins, omtrent de prestaties of betrouwbaarheid van deze producten.

Eigenschappen

Artikel ID: 265398 - Laatste beoordeling: dinsdag 1 maart 2011 - Wijziging: 2.0
Trefwoorden: 
kbhardware kbprb kbmt KB265398 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:265398
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com