Μήνυμα λάθους: Το Windows Media Player δεν είναι ρυθμισμένο για το Internet

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 265494 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Αυτό το άρθρο, στο παρελθόν ήταν δημοσιευμένο με αριθμό GR265494
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν εκτελείτε για πρώτη φορά το Windows Media Player και χρησιμοποιείτε τη δυνατότητα "Οδηγός πολυμέσων" (Media Guide), ενδέχεται να εμφανιστεί το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Το Windows Media Player δεν είναι ρυθμισμένο για το Internet. Πριν να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του "Οδηγού πολυμέσων" ή του "Δέκτη ραδιοφώνου", θα πρέπει να είστε συνδεδεμένοι στο Internet. Για τη σύνδεση στο Internet, εκτελέστε τον "Οδηγό σύνδεσης στο Internet" και προσπαθήστε πάλι.

(Windows Media Player is not configured for the Internet. Before you can use the Media Guide or Radio Tuner features, you must be connected to the internet. To connect to the Internet, run the Internet Connection Wizard and try again.)
Αυτή η συμπεριφορά μπορεί να προκύψει, ακόμα και αν ο υπολογιστής σας είναι συνδεδεμένος ή οι παράμετροί του είναι ρυθμισμένες εκ των προτέρων για σύνδεση στο Internet.

Αιτία

Αυτή η συμπεριφορά μπορεί να προκύψει στην περίπτωση που έχετε ολοκληρώσει τον "Οδηγό σύνδεσης στο Internet" (Internet Connection Wizard) ή όταν έχετε εγκαταστήσει ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων άλλου κατασκευαστή, το οποίο τροποποιεί την κατάσταση σύνδεσης του Windows Media Player που έχει εντοπιστεί.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτήν τη συμπεριφορά, κλείστε το Windows Media Player και κατόπιν εκτελέστε τον "Οδηγό σύνδεσης στο Internet".

Περισσότερες πληροφορίες

Αφού εκτελέσετε τον "Οδηγό σύνδεσης στο Internet" (Internet Connection Wizard), η συμπληρωμένη δυαδική τιμή αλλάζει από 00 σε 01 στο ακόλουθο κλειδί μητρώου:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Connection Wizard
ΣημείωσηΜπορείτε να πραγματοποιήσετε την ίδια λειτουργία όταν χρησιμοποιείτε το Windows Media Player 9 Series. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο στοιχείο Επιλογές (Options) του μενού Εργαλεία (Tools) και, στη συνέχεια, επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου Σύνδεση στο Internet (Connect to the Internet) (Αντικαθιστά τις άλλες εντολές).

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 265494 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2007 - Αναθεώρηση: 4.2
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows Media Player 9 Series
  • Microsoft Windows Media Player 7.1
  • Microsoft Windows Media Player 7.0
Λέξεις-κλειδιά: 
kberrmsg kbprb KB265494

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com