Ο αριθμός τηλεφώνου δεν είναι ορατό στην καρτέλα επαφής του Lync

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2658120 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ

Ένας διαχειριστής αλλάξει τον αριθμό τηλεφώνου του χρήστη μέσω της πύλης του Microsoft Office 365 ή της εσωτερικής εγκατάστασης υπηρεσίες Active Directory τομέα (AD DS). Μετά από 24 ώρες, η αλλαγή δεν είναι ορατή στο Microsoft Lync την καρτέλα επαφής για το χρήστη.

ΛΎΣΗ

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, αλλάξτε τον αριθμό τηλεφώνου της πύλης του Office 365 ή σε εγκαταστάσεις μορφοποιήσετε AD DS, έτσι ώστε να ακολουθεί την ε.164 της ΙΤU.

Εάν χρησιμοποιείτε συγχρονισμού καταλόγου μαζί με μια ενδοεταιρική AD DS, συμπληρώστε το χαρακτηριστικόtelephoneNumber που χρησιμοποιεί το ε.164 της ΙΤU μορφοποιημένο αριθμό τηλεφώνου και να επιτρέψετε τον συγχρονισμό του χαρακτηριστικού στο Microsoft Office 365.

ΣημείωσηΜπορεί να χρειαστούν έως και 24 ώρες για τις αλλαγές που κάνετε στην πύλη ή εσωτερικής εγκατάστασης είναι ορατό στο χρήστη Lync κάρτα επαφής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αυτό συμβαίνει επειδή δεν πληκτρολογήσατε τον αριθμό τηλεφώνου, χρησιμοποιώντας τη μορφή ε.164 της ΙΤU. Αριθμούς με τη μορφή ε.164 της ΙΤU κατά κανόνα ξεκινούν με το πρόθεμα "συν" (+) που ακολουθείται από το πολύ δεκαπέντε ψηφία. Για παράδειγμα, η μορφή του ε.164 της ΙΤU για τον αριθμό τηλεφώνου στις Ηνωμένες Πολιτείες 555-0100 που έχει έναν υπεραστικό κωδικό 425 είναι +14255550100.

Εάν δεν εισαγάγετε έναν αριθμό τηλεφώνου, χρησιμοποιώντας τη μορφή ε.164 της ΙΤU στην πύλη του Office 365 ή σε εγκαταστάσεις AD DS, αυτό δεν θα αναπαραχθούν στο βιβλίο διευθύνσεων του Lync.

Εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια; Μεταβείτε το Κοινότητα του Office 365 .

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2658120 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2014 - Αναθεώρηση: 10.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Lync Online
Λέξεις-κλειδιά: 
o365 o365e o365p o365a o365022013 o365m kbmt KB2658120 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2658120

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com