Το εργαλείο Add\Remove προγράμματα ενδέχεται να μην λειτουργούν μετά την εγκατάσταση του Internet Explorer 5.5 ή του Internet Explorer 6 στα Windows 2000

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 265829 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Εάν εγκαταστήσετε το Microsoft Internet Explorer 5.5 ή Microsoft Ο Internet Explorer 6 στα Windows 2000, το εργαλείο Προσθαφαίρεση προγραμμάτων σε στοιχείο ελέγχου Πίνακας ενδέχεται να σταματήσει να ανταποκρίνεται ("κολλάει") ή έχει καταστραφεί. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να κάνετε καμία πλέον να καταργήσετε προγράμματα ή εγκατάσταση προγραμμάτων που δημοσιεύονται από το δίκτυο από το στοιχείο ελέγχου Πίνακας. Επίσης, τοΡυθμίστε τις παραμέτρους του διακομιστή σαςεπιλογή Εργαλεία διαχείρισης ενδέχεται να σταματήσει να λειτουργεί σωστά. Επιπλέον, ο φάκελος παράθυρο προβολής στην Εξερεύνηση των Windows μπορεί να είναι κενό ή γκρι αντί για το φάκελο προβολή δέντρου.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτήν τη συμπεριφορά, επανεγκαταστήστε τον Internet Explorer 5.5 ή Ο Internet Explorer 6.

Επίσης, μπορείτε να επιλύσετε αυτήν τη συμπεριφορά χρησιμοποιώντας το τα παρακάτω βήματα:
  1. Ξεκινήστε τον υπολογιστή σε ασφαλή λειτουργία με υποστήριξη δικτύου, πιέζοντας το πλήκτρο το πλήκτρο F8 κατά την εκκίνηση.
  2. Συνδεθείτε χρησιμοποιώντας το λογαριασμό τοπικού διαχειριστή (τοΤο Windows Updateεμφανίζεται το παράθυρο διαλόγου που αναφέρει ότι τα Windows τώρα ενημερώνει το παρακάτω στοιχεία. Περιήγηση σε υπηρεσίες, Εργαλεία Internet και συστήματος Υπηρεσίες).
  3. Αφού συνδεθείτε, βεβαιωθείτε ότι δεν είναι πλέον τα συμπτώματα προκύψει.
  4. Τερματίστε και ξεκινήστε πάλι τον υπολογιστή και, στη συνέχεια, συνδεθείτε ως ό, τι συνήθως.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα πρόβλημα στα Windows 2000.

Περισσότερες πληροφορίες

Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με θέματα, κάντε κλικ στο κουμπί στους αριθμούς των άρθρων παρακάτω, για να προβάλετε τα άρθρα στη Microsoft γνώσεων Βάση:
266668Προσθήκη/κατάργηση προγραμμάτων εργαλείο εμφανίζει σωστά τα εγκατεστημένα προγράμματα
303399Δεν είναι δυνατό να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση ή την αναβάθμιση του Internet Explorer
285195Εμφανίζεται μήνυμα λάθους Mshta.exe κατά την εκκίνηση του εργαλείου του Προσθαφαίρεση προγραμμάτων στον πίνακα ελέγχου

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 265829 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2011 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows 2000 Server
  • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
  • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbbug kbfix kbwin2000sp1fix kbmt KB265829 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:265829

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com