FIX: De sessie Integrator Server-service in een omgeving met Host Integration Server 2010 ondervinden hoog CPU-gebruik wanneer TN3270-verbindingen wordt gebruikt

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2661354 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

U kunt de sessie Integrator Server-service (Siserver.exe) gebruiken in een omgeving met Microsoft Host Integration Server 2010. De service Siserver.exe treden regelmatig terugkerende periodes van hoge CPU-gebruik wanneer deze verbinding IBM mainframe-toepassingen maakt met behulp van TN3270-verbindingen.

Hoog CPU-gebruik Prikker eindigt meestal zonder tussenkomst. Echter, kan deze laatste minuten.

Oorzaak

De sessie Integrator Server-service voert een lus wanneer het Transmission Control Protocol (TCP) opdrachten die met nul bytes gegevens ontvangen. Dit lijkt in zeldzame gevallen voordoen als de onderliggende TN3270-verbinding wordt gesloten.

Oplossing

Informatie over hotfixes

Een ondersteunde hotfix is beschikbaar via Microsoft. Deze hotfix is echter bedoeld om alleen het probleem dat in dit artikel wordt beschreven. Deze hotfix alleen uit op systemen waarop de in dit artikel beschreven probleem zich voordoet. Deze hotfix moet wellicht extra worden getest. Als u geen ernstige hinder van dit probleem, is het daarom raadzaam te wachten op de volgende update waarin deze hotfix is opgenomen.

Als de hotfix beschikbaar voor downloaden is, is er een sectie 'Hotfix downloaden beschikbaar' aan het begin van dit Knowledge Base-artikel. Als deze sectie niet wordt weergegeven, contact op met Microsoft Customer Service and Support om de hotfix te verkrijgen.

Opmerking Als er nog andere problemen optreden of als er troubleshooting vereist is, moet u mogelijk een afzonderlijk serviceverzoek indienen. De normale ondersteuningskosten gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor deze specifieke hotfix komen. Ga naar de volgende Microsoft-website voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Service and Support of een afzonderlijk serviceverzoek maken:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Opmerking Het formulier 'Hotfix gedownload' geeft de talen waarvoor de hotfix beschikbaar is. Als uw taal niet wordt weergegeven, is omdat een hotfix niet voor die taal beschikbaar.

Vereisten

U hebt de cumulatieve updatepakket 2 voor 2010 van Host Integration Server voor deze hotfix is geïnstalleerd.

Voor meer informatie over het cumulatieve updatepakket verkrijgen, klikt u op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
2616519 Cumulatieve updatepakket 2 voor de Host Integration Server 2010

Opnieuw opstarten

U moet de computer opnieuw opstarten nadat u deze hotfix toepast.

Informatie over vervanging

Deze hotfix vervangt geen eerder uitgebrachte hotfix.

Informatie over

De Engelse versie van deze hotfix heeft de bestandskenmerken (of recentere bestandskenmerken) die in de volgende tabel worden weergegeven. De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in UTC (Coordinated Universal Time). Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt deze naar lokale tijd geconverteerd. Het verschil tussen UTC en lokale tijd, gebruikt de Tijdzone tabblad in de Datum en tijd een item in het Configuratiescherm.

Microsoft Host Integration Server 2010, 32-bits editie
Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
BestandsnaamBestandsversieBestandsgrootteDatumTijdPlatform
Siserver.exe8.5.4436.2243,53610-Jan-201219: 53x 86
Microsoft Host Integration Server 2010, 64-bits editie
Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
BestandsnaamBestandsversieBestandsgrootteDatumTijdPlatform
Siserver.exe8.5.4436.2243,53610-Jan-201219: 55x 86
Siserver.exe8.5.4436.2306,00010-Jan-201219: 55x 64
Opmerking Vanwege bestandsafhankelijkheden kan de meest recente oplossing waarin deze bestanden ook extra bestanden bevatten.


Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit een probleem is in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op'.

Eigenschappen

Artikel ID: 2661354 - Laatste beoordeling: dinsdag 17 januari 2012 - Wijziging: 1.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Host Integration Server 2010
Trefwoorden: 
kbautohotfix kbqfe kbhotfixserver kbfix kbexpertiseinter kbsurveynew kbbug kbmt KB2661354 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:2661354

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com