FIX: Serviciul sesiune Integrator Server într-un mediu de integrare gazdă Server 2010 pot experiență high CPU usage, atunci când se utilizează conexiuni TN3270

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2661354 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

SIMPTOME

Utilizați serviciul sesiune Integrator Server (Siserver.exe) într-un mediu Microsoft gazdă Integration Server 2010. Serviciul de Siserver.exe poate experiență intermitentă perioadele de înalt de utilizare CPU atunci când acesta se conectează la IBM mainframe-ul aplicații utilizând conexiunile TN3270.

High CPU usage spike se termină, în general, fără intervenție. Cu toate acestea, aceasta poate dura câteva minute.

CAUZĂ

Serviciul sesiune Integrator Server introduce o buclă strans atunci când le emite Transmission Control Protocol (TCP) primi comenzi care completează cu zero octeți de date. Acest lucru pare să apară în cazuri rare, când conexiunea TN3270 care stau la baza este fiind închisă.

REZOLUȚIE

Informații despre remedierea rapidă

O remediere rapidă acceptate este disponibil de la Microsoft. Cu toate acestea, această remediere rapidă este destinată corectării numai problema descrisă în acest articol. Aplicați această remediere rapidă numai pe sistemele care se confruntă cu problema descrisă în acest articol. Această remediere rapidă ar putea primi încercări suplimentare. Prin urmare, dacă nu sunteți grav afectat de această problemă, vă recomandăm să așteptați următoarea actualizare software care conține această remediere rapidă.

Dacă remedierea rapidă este disponibilă pentru descărcare, există o secțiune „Hotfix „descărcare disponibilă în partea de sus a acestui articol din baza de cunoștințe. Dacă nu apare această secțiune, contactați Microsoft Customer Service și asistență pentru a obține remedierea rapidă.

Notă Dacă se produc probleme suplimentare sau dacă orice de depanare sunt necesare, trebuie să creați o solicitare de imagini separate. Costurile uzuale de sprijin va aplica sprijin suplimentar întrebări și probleme care nu se califică pentru această remediere rapidă specifice. Pentru o listă completă a numerelor de telefon ale Microsoft Customer Service și asistență sau pentru a crea o cerere separată de serviciu, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Notă "Hotfix formularul „descărcare disponibilă afișează limbile pentru care este disponibilă remedierea rapidă. Dacă nu vedeți limba dvs., este pentru că o remediere rapidă nu este disponibilă pentru acea limbă.

Cerințe preliminare

Trebuie să aveți actualizarea cumulativă pachet de 2 pentru integrarea gazdă Server 2010 instalat pentru a aplica această remediere rapidă.

Pentru mai multe informații despre cum se obține pachetul de actualizare cumulativă, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
2616519 Pachetul de actualizare cumulativă 2 pentru integrarea gazdă Server 2010

Reporniți informații

Trebuie să reporniți computerul după ce aplicați această remediere rapidă.

Informații despre înlocuirea

Această remediere rapidă nu înlocuiește o remediere rapidă lansată anterior.

Informații despre fișier

Versiunea în limba engleză a acestui remediu rapid are atributele de fișier (sau atribute de fișier mai recente) enumerate în următorul tabel. Datele și orele acestor fișiere sunt enumerate în timp Universal coordonat (TUC). Când vizualizați informațiile de fișier, acesta este convertit la ora locală. Pentru a afla diferența între timpul local și UTC, utilizați Fus orar fila în Data și ora element din panoul de Control.

Pentru Server Microsoft gazdă de integrare 2010, 32-bit a redacta
Reduceți tabelulMăriți tabelul
Numele fișieruluiVersiunea fișieruluiDimensiunea fișieruluiDataTimpPlatforma
Siserver.exe8.5.4436.2243,53610-Jan-201219: 53x 86
Pentru Server Microsoft gazdă de integrare 2010, 64-bit Edition
Reduceți tabelulMăriți tabelul
Numele fișieruluiVersiunea fișieruluiDimensiunea fișieruluiDataTimpPlatforma
Siserver.exe8.5.4436.2243,53610-Jan-201219: 55x 86
Siserver.exe8.5.4436.2306,00010-Jan-201219: 55x 64
Notă Din cauza Fișier dependențe, cele mai recente fix care conține aceste fișiere poate să conțină fișierele suplimentare.


STARE

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă în produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

Proprietă?i

ID articol: 2661354 - Ultima examinare: 17 ianuarie 2012 - Revizie: 1.0
SE APLICĂ LA:
  • Microsoft Host Integration Server 2010
Cuvinte cheie: 
kbautohotfix kbqfe kbhotfixserver kbfix kbexpertiseinter kbsurveynew kbbug kbmt KB2661354 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol:2661354

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com