Artikel-id: 2663435 - Få vist de produkter, som denne artikel refererer til.
Udvid alle | Skjul alle

På denne side

Løsning

Hvis det ser ud til, at en mail sidder fast i din udbakke, skal du gå til næste trin for enten at fjerne den meddelelse, der sidder fast, eller se, om det er en dårlig forbindelse til din mailserver, der forhindrer meddelelsen i at blive sendt.

Fjern en mail, der sidder fast

Skjul billedetUdvid billedet
assets folding start collapsed
Hvis du vil fjerne en mail, der sidder fast, skal du udføre disse trin
 1. Klik på fanen Send/modtag i Outlook, og klik derefter på Arbejd offline.

  Bemærk! Derved forhindrer du Outlook i at forsøge at sende alle mails.
 2. Vælg Udbakke. Du kan nu:
  • Flytte meddelelsen: Flyt meddelelsen til mappen Kladder. Du kan enten trække meddelelsen til mappen Kladder, eller du kan højreklikke på meddelelsen, vælge Flyt, vælge Anden mappe og derefter vælge mappen Kladder på listen.

   Bemærk! Det giver dig mulighed for at åbne den store mail og fjerne, ændre størrelsen på og tilføje de vedhæftede filer igen, før du prøver at sende mailen igen.
  • Slette meddelelsen: Højreklik på meddelelsen, og vælg Slet.

  VIGTIGT! Hvis du modtager meddelelsen "Outlook er ved at sende meddelelsen", skal du lukke Outlook og vente på, at programmet afslutter. Du skal muligvis bruge Jobliste i Windows for at være sikker på, at Outlook.exe-processen er fuldført. Genstart Outlook, og gentag de forrige trin for enten at flytte eller slette mailen.
   
 3. Klik på fanen Send/modtag, og klik derefter på Arbejd offline for at fjerne markeringen af den. Derved genoprettes din forbindelse.

Bemærk! De trin, der er anført ovenfor, gælder især, når du vil fjerne en beskadiget mail eller en mail med en vedhæftet fil, der overstiger den størrelsesgrænse, som er angivet af mailserveren. Hvis den fil, du forsøger at vedhæfte til mailen, er en stor fil, kan du overveje følgende muligheder:
 • På arbejde kan du anbringe den store fil på et lokalt netværksshare eller et SharePoint-websted i firmaet og inkludere et link til placeringen i mailen.
 • Derhjemme kan du bruge OneDrive (tidligere SkyDrive) til at gemme og sende store filer til dine venner og familie. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du bruger OneDrive (tidligere SkyDrive), på webstedet OneDrive (tidligere SkyDrive).
Skjul billedetUdvid billedet
assets folding end collapsed

Der er anført flere årsager nedenfor.

Er din mailserver offline

Skjul billedetUdvid billedet
assets folding start collapsed
Hvis din mailserver er offline, ser det ud til, at din meddelelse sidder fast i udbakken. Den hurtigste måde at kontrollere serverens status på er at se i nederste højre hjørne i Outlook-vinduet. Her kan du se, om du har forbindelse eller ej.

Internetmailservere
 • Online ?
  Skjul billedetUdvid billedet
  2956849

   
 • Offline ?
  Skjul billedetUdvid billedet
  2956850

Exchange-mailservere
 • Online ?
  Skjul billedetUdvid billedet
  2956851

   
 • Offline ?
  Skjul billedetUdvid billedet
  2956852

Hvis du ikke har forbindelse til serveren, skal du kontrollere din internetforbindelse ved at åbne Internet Explorer og surfe på internettet. Hvis du kan surfe på internettet, ved du, at din internetforbindelse virker, og mailserveren er måske nede.
Skjul billedetUdvid billedet
assets folding end collapsed

Forkert eller ændret adgangskode

Skjul billedetUdvid billedet
assets folding start collapsed
Hvis du har ændret adgangskoden for din internetmailkonto, skal du også ændre adgangskoden for din konto i Outlook.

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du ændrer adgangskoden i Outlook, under: Ændre adgangskoden i Outlook 2010 eller Ændre indstillinger for mailkontoen (Outlook 2013)

Bemærk! Internetudbydere og udbydere af internetmail (Gmail, Hotmail, Yahoo osv.) er ved at stramme op om sikkerheden for kundernes internetmailkonti. De sporer den placering, hvor du normalt får adgang til din mailkonto fra. Hvis en anden person gentagne gange forsøger at få adgang til din konto (uden held) fra en anden placering, låser de din mailkonto og kræver, at du ændrer din adgangskode.
Skjul billedetUdvid billedet
assets folding end collapsed

Du kan også få hjælp af onlinecommunity'et Microsoft Community, søge efter flere oplysninger på Microsoft Support eller i Windows Hjælp og instruktionsartikler eller få mere at vide om mulighederne for Assisteret support.
Bemærk! Dette er en artikel til hurtig udgivelse, som er oprettet direkte i Microsofts supportafdeling. Oplysningerne i artiklen præsenteres som de og behandler aktuelle problemer. Fordi artiklen er blevet udgivet hurtigt, kan der forekomme slåfejl, og artiklen kan blive redigeret uden varsel. Se andre forbehold under Vilkår for anvendelse.

Egenskaber

Artikel-id: 2663435 - Seneste redigering: 31. marts 2014 - Redigering: 1.0
Oplysningerne i denne artikel gælder:
 • Microsoft Outlook 2010
 • Microsoft Outlook 2010 with Business Contact Manager
 • Microsoft Outlook 2013
Nøgleord: 
KB2663435

Send feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com