MS12-026: A Forefront Unified Access Gateway (UAG) biztonsági rése adatkiszivárgást tehet lehetővé: 2012. április 10.

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 2663860 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

BEVEZETÉS

A Microsoft közzétette az MS12-026 jelű biztonsági közleményt, amelynek teljes szövege a Microsoft alábbi webhelyén tekinthető meg:
http://technet.microsoft.com/hu-hu/security/bulletin/ms12-026

Támogatás és segítségnyújtás a biztonsági frissítéshez

Frissítések telepítése: Támogatás a Microsoft Update szolgáltatáshoz

Biztonsági megoldások informatikai szakemberek számára: TechNet biztonsági hibaelhárítás és támogatás

Segítség a Windows rendszerű számítógépek vírusok és kártevők elleni védelméhez: Vírus- és biztonsági megoldásközpont

A saját országnak megfelelő helyi támogatás: Nemzetközi támogatás

További információ

A biztonsági frissítéssel kapcsolatos ismert problémák és további információk

A következő cikkek további információt tartalmaznak a biztonsági frissítésről az egyes termékverziókhoz kapcsolódóan. A cikkek tartalmazhatnak ismert problémákra vonatkozó tudnivalókat is. Ebben az esetben az ismert problémák az egyes cikkhivatkozások alatt szerepelnek.
 • 2649261 MS12-026: A Microsoft Forefront Unified Access Gateway 2010 Service Pack 1 biztonsági frissítésének ismertetése: 2012. április 10.
  A 2649261. számú biztonsági frissítéssel kapcsolatos ismert problémák:
  • A biztonsági frissítés telepítését követően a 2585140. számú frissítés telepítése során egy „Windows Installer” hibaüzenet jelenhet meg.
 • 2649262 MS12-026: A Microsoft Forefront Unified Access Gateway 2010 Service Pack 1 szervizcsomag 1. frissítéséhez kiadott biztonsági frissítés ismertetése: 2012. április 10.
  A 2649262. számú biztonsági frissítéssel kapcsolatos ismert problémák:
  • A biztonsági frissítés a Vezérlőpult Programok és szolgáltatások elemének Telepített frissítések listájában a „Gyorsjavítás a következőhöz: Microsoft Forefront UAG 2010 SP1 (KB2649262)” elnevezéssel jelenik meg. A bejegyzés nem jelzi, hogy ez egy biztonsági frissítés. A biztonsági frissítések egyébként általában a „Biztonsági frissítés a következőhöz: xxxxx” vagy hasonló néven szerepelnek a listában.

Köszönetnyilvánítás

Szeretnénk megköszönni Kai Wilke (ITaCS GmbH) a frissítés által orvosolt problémák felismerésében nyújtott segítségét.
Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2663860 - Utolsó ellenőrzés: 2012. november 2. - Verziószám: 4.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Forefront Unified Access Gateway 2010 Service Pack 1
Kulcsszavak: 
atdownload kbbug kbexpertiseinter kbfix kbsecbulletin kbsecurity kbsecvulnerability KB2663860
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com