FIX: Nivelurile de izolare pentru a lega pachetul în DB2/MVS nu sunt stabilite ca specificat în pachetul particularizate XML într-un mediu de integrare gazdă Server 2010

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2666036 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

SIMPTOME

Luați în considerare următorul scenariu:
 • Într-un mediu Microsoft gazdă integrarea Server 2010, creați pachetul particularizate XML pentru a lega pachetul în DB2/MVS (cunoscut de asemenea DB2 pentru z/OS).
 • Utilizați un șir de nivel de izolare pentru a specifica nivelul de izolare care este utilizat pentru pachetul de servicii.

În acest scenariu, când pachetul este legat, observați că nivelul de izolare pe care le-ați specificat nu este setat ca specificat în pachetul XML particularizate.

De exemplu, specificați CursorStability nivelul de izolare în pachetul XML particularizate. Cu toate acestea, atunci când se execută codul, pachetul este setată pentru a utiliza RepeatableRead nivel de izolare.

REZOLUȚIE

Pentru a rezolva această problemă, aplicați această remediere rapidă. După ce aplicați această remediere rapidă, gazdă Integration Server obține următoarele pseudonime pentru fiecare nivel de izolare.

Reduceți tabelulMăriți tabelul
Numele vechiNume nouDDMDescriere
CursorStabilityReadCommittedISOLVLCSReadCommitted indică stabilitatea DB2 cursorul (* CS) (valoare implicită)
SerializableSerializableISOLVLRRSerializable indică DB2 repetabile citire (* RR)
TOATERepeatableReadISOLVLALLRepeatableRead indică DB2 citire stabilitatea (* toate)
SchimbareaReadUncommittedISOLVLCHGReadUncommitted indică DB2 necontractate citire (* CHG)
NoCommitNoCommitISOLVLNCNoCommit indică DB2 pentru i5/OS nu comite (* NC)

Microsoft furnizează exemple de programare pentru ilustrare, fără garanție, fie explicite sau implicite. Aceasta include, dar nu se limitează la, garanțiile implicite de vandabilitate sau aplicabilitate pentru un anumit scop. Acest articol presupune că sunteți familiar cu limbaj de programare care este fiind demonstrat și cu instrumente care sunt utilizate pentru a crea și a procedurilor de depanare. Specialiștii în asistență Microsoft poate ajuta la explicarea funcționalității unei proceduri. Cu toate acestea, ele nu va modifica aceste exemple adaugă funcționalitate sau construi procedurile pentru a îndeplini cerințele dumneavoastră specifice.

Următorul este mostre de cod pentru pachetul particularizate XML:
<?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>
<Packages>
 <Package Collection="MYCOL" Id="MYID" Token="TOKEN001" Version="CursorStability-5" IsolationLevel="ISOLVLCS">
  </Section>
   <Section Number="1" Alias="SEL1">
    <Statement Number="1">SELECT COUNT(CREATOR) into :H FROM SYSIBM.SYSTABLES WHERE CREATOR = 'SYSIBM'</Statement>
     <Parameters>
      <Parameter Name="P1" Type="INT" Length="4" Precision="0" Scale="0" CCSID="0" Nullable="False"/>
     </Parameters>
   </Section>
 </Package>
</Packages>

Informații despre remedierea rapidă

O remediere rapidă acceptate este disponibil de la Microsoft. Cu toate acestea, această remediere rapidă este destinat pentru a corecta numai problema descrisă în acest articol. Aplicați această remediere rapidă numai pe sistemele care se confruntă cu problema descrisă în acest articol. Această remediere rapidă ar putea primi încercări suplimentare. Prin urmare, dacă nu sunteți grav afectat de această problemă, vă recomandăm să așteptați următoarea actualizare software care conține această remediere rapidă.

Dacă remedierea rapidă este disponibilă pentru descărcare, există o secțiune „remediere rapid㠄descărcare disponibilă la partea de sus a acestui articol din baza de cunoștințe. Dacă nu apare această secțiune, contactați Microsoft Client Service și asistență pentru a obține remedierea rapidă.

Notă Dacă se produc probleme suplimentare sau depanarea orice este necesar, trebuie să creați o cerere de serviciu separate. Costurile uzuale de sprijin va aplica sprijin suplimentar întrebări și probleme care nu se califică pentru această remediere rapidă specifice. Pentru o listă completă a numerelor de telefon ale Microsoft Client Service și asistență sau pentru a crea o cerere de serviciu separate, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Notă "Remediere rapidă formularul „descărcare disponibilă afișează limbile pentru care este disponibilă remedierea rapidă. Dacă nu vedeți limba dvs., este pentru că o remediere rapidă nu este disponibilă pentru acea limbă.

Cerințe preliminare

Trebuie să aveți actualizarea cumulativă pachet de 2 pentru integrarea gazdă Server 2010 instalat pentru a aplica această remediere rapidă.

Pentru mai multe informații despre cum se obține pachetul de actualizare cumulativă, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
2616519 Pachetul de actualizare cumulativă 2 pentru integrarea gazdă Server 2010

Reporniți informații

Trebuie să reporniți computerul după ce aplicați această remediere rapidă.

Informații despre înlocuirea

Această remediere rapidă nu înlocuiește o remediere rapidă lansată anterior.

Informații cu privire la fișiere

Versiunea în limba engleză a acestui remediu rapid are atributele de fișier (sau atribute de fișier mai recente) enumerate în următorul tabel. Datele și orele acestor fișiere sunt enumerate în timp Universal coordonat (TUC). Când vizualizați informațiile de fișier, acesta este convertit la ora locală. Pentru a afla diferența între timpul local și UTC, utilizați Fus orar fila în Data și ora element din panoul de Control.

Pentru Server Microsoft gazdă de integrare 2010, 32-bit a redacta
Reduceți tabelulMăriți tabelul
Nume fișierVersiunea de fișierDimensiunea fișieruluiDataTimpPlatforma
Microsoft.hostintegration.drdalink.dll8.5.4437.259,27216-Jan-201216: 57x 86
Pentru Server Microsoft gazdă de integrare 2010, 64-bit Edition
Reduceți tabelulMăriți tabelul
Nume fișierVersiunea de fișierDimensiunea fișieruluiDataTimpPlatforma
Microsoft.hostintegration.drdalink.dll8.5.4437.259,27216-Jan-201217: 01x 86
Microsoft.hostintegration.drdalink.dll8.5.4437.269,51216-Jan-201217: 01x 64
Notă Din cauza dependențelor de fișier, cele mai recente fix care conține aceste fișiere pot con?ine, de asemenea, fișierele suplimentare.


STARE

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă asociată cu produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Pentru mai multe informații despre cum să creați pachetul XML particularizate, vizitați următoarele site-ul Microsoft Developer Network (MSDN):
Schema SQL XML statice

Proprietă?i

ID articol: 2666036 - Ultima examinare: 28 februarie 2012 - Revizie: 1.0
SE APLICĂ LA:
 • Microsoft Host Integration Server 2010
Cuvinte cheie: 
kbautohotfix kbqfe kbhotfixserver kbfix kbexpertiseinter kbsurveynew kbbug kbmt KB2666036 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol:2666036

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com