Μήνυμα λάθους κατά την προσπάθειά σας να χρησιμοποιήσετε τα cmdlet δημιουργία MSOLDomain για να προσθέσετε ένα δευτερεύων τομέας σε έναν υπάρχοντα τομέα: "Δημιουργία MsolDomain: δεν είναι δυνατή η προσθήκη αυτού του τομέα"

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2666578 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ

Προσπαθείτε να προσθέσετε ένα δευτερεύων τομέας σε έναν υπάρχοντα τομέα σε μια υπηρεσία νέφους της Microsoft, όπως το Office 365, Windows Intune ή Microsoft Azure χρησιμοποιώντας το cmdletΔημιουργία MSOLDomain . Ωστόσο, λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα σφάλματος:
Νέα MsolDomain: Δεν είναι δυνατή η προσθήκη αυτού του τομέα. Είναι ένας δευτερεύων τομέας και ο τύπος ελέγχου ταυτότητας είναι διαφορετικό από τον τύπο ελέγχου ταυτότητας στο ριζικό τομέα του.

ΑΙΤΙΑ

Αυτό το ζήτημα προκύπτει εάν προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε τα cmdlet Δημιουργία MSOLDomain για να προσθέσετε ένα δευτερεύων τομέας σε έναν υπάρχοντα τομέα αν έχει παραμετροποιηθεί για ομόσπονδων ελέγχου ταυτότητας. Η MSOLDomain δημιουργία cmdlet προσπαθεί να προσθέσει τον υποτομέα ως έναν τυπικό έλεγχο ταυτότητας του τομέα.

ΛΎΣΗ

Για να προσθέσετε έναν δευτερεύοντα, σε έναν τομέα που έχει ρυθμιστεί για την ομόσπονδη ελέγχου ταυτότητας, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Η σύνδεση στην υπηρεσία Active Directory (Azure AD) Azure χρησιμοποιώντας το Windows PowerShell. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
 2. Χρήση του Νέα MSOLFederatedDomain το cmdlet.

  Η σύνταξη για να προσθέσετε ένα δευτερεύων τομέας έχει ως εξής, όπου <subdomain>είναι το όνομα του υποτομέα που θέλετε να προσθέσετε:</subdomain>
  New-MSOLFederatedDomain -DomainName:<subdomain>

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του Windows PowerShell για τη διαχείριση των Azure AD, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:

Εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια; Μεταβείτε το Κοινότητα του Office 365 τοποθεσία Web ή το Φόρουμ Azure υπηρεσίας καταλόγου Active Directory .

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2666578 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2014 - Αναθεώρηση: 28.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Azure
 • Microsoft Office 365
 • Microsoft Office 365 for enterprises (pre-upgrade)
 • Microsoft Office 365 for education  (pre-upgrade)
 • CRM Online via Office 365 E Plans
 • Microsoft Azure Recovery Services
 • Office 365 User and Domain Management
Λέξεις-κλειδιά: 
o365 o365a o365e o365m o365062011 pre-upgrade o365022013 after upgrade kbmt KB2666578 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2666578

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com