Feilmelding når du prøver å bruke cmdleten New-MSOLDomain til å legge til et underdomene i et eksisterende domene: "ny MsolDomain: kan ikke legge til dette domenet"

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2666578 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

PROBLEMET

Du prøver å legge til et underdomene i et eksisterende domene i en Microsoft cloud-tjeneste som Office 365, Windows Intune eller Microsoft Azure ved å bruke cmdletenNew-MSOLDomain . Imidlertid kan du få følgende feilmelding:
Ny-MsolDomain: Kan ikke legge til dette domenet. Det er et underdomene og godkjenningstypen som er forskjellig fra godkjenningstypen av rotdomenet.

ÅRSAK

Dette problemet oppstår hvis du prøver å bruke cmdleten New-MSOLDomain til å legge til et underdomene i et eksisterende domene som er definert for medlemmer av organisasjonsnettverk godkjenning. Cmdleten New-MSOLDomain prøver å legge til underdomenet som et domene for standard godkjenning.

LØSNING

Hvis du vil legge til et underdomene til et domene som er konfigurert for medlemmer av organisasjonsnettverk godkjenning, gjør du følgende:
 1. Koble til Azure Active Directory (AD Azure) ved hjelp av Windows PowerShell. For mer informasjon, kan du gå til følgende Microsoft-webområde:
  Koble til Azure AD ved hjelp av Windows PowerShell
 2. Bruk den Nye MSOLFederatedDomain cmdleten.

  Syntaksen for å legge til et underdomene er som følger, der <subdomain>er navnet på underdomenet som du vil legge til:</subdomain>
  New-MSOLFederatedDomain -DomainName:<subdomain>

HVIS DU VIL HA MER INFORMASJON

For mer informasjon om hvordan du bruker Windows PowerShell til å administrere Azure AD, kan du gå til følgende Microsoft-webområde:

Trenger du fortsatt hjelp? Gå til den Office 365-fellesskapet webområdet eller Azure Active Directory-forum .

Egenskaper

Artikkel-ID: 2666578 - Forrige gjennomgang: 24. juni 2014 - Gjennomgang: 25.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
 • Microsoft Azure
 • Microsoft Office 365
 • Microsoft Office 365 for enterprises (pre-upgrade)
 • Microsoft Office 365 for education  (pre-upgrade)
 • CRM Online via Office 365 E Plans
 • Microsoft Azure Recovery Services
 • Office 365 User and Domain Management
Nøkkelord: 
o365 o365a o365e o365m o365062011 pre-upgrade o365022013 after upgrade kbmt KB2666578 KbMtno
Maskinoversatt
VIKTIG: Denne artikkelen ble oversatt med maskinoversettelsesprogramvare fra Microsoft og muligens redigert av Microsoft Community via CTF-teknologi i stedet for av en oversetter. Microsoft tilbyr både menneskelig oversatte og maskinoversatte/Community-redigerte artikler, slik at du får tilgang til alle artiklene i vår Knowledge Base på ditt eget språk. En maskinoversatt eller Community-redigert artikkel er imidlertid ikke alltid perfekt. Den kan inneholde feil i vokabular, syntaks eller grammatikk, mye likt en fremmedspråklig som forsøker å snakke språket ditt. Microsoft har ikke ansvar for unøyaktige opplysninger, feil eller skade forårsaket av feilaktig oversettelse av innholdet eller kundenes bruk av informasjonen. Microsoft oppdaterer jevnlig maskinoversettelsesprogramvaren og -verktøyene for å forbedre redigering av maskinoversatte tekster.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 2666578

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com