MS12-022: Az Expression Design Service Pack 1 biztonsági frissítésének ismertetése: 2012. március 13.

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 2667724 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

BEVEZETÉS

A Microsoft közzétette az MS12-022 jelű biztonsági közleményt, amelynek teljes szövege a Microsoft alábbi webhelyein tekinthető meg:

Támogatás és segítségnyújtás a biztonsági frissítéshez

A számítógép vírusok és kártevőprogramok elleni védelme:
Vírusvédelmi és biztonsági megoldásközpont
Frissítések telepítésének segítése:
Támogatás a Microsoft Update szolgáltatáshoz
Biztonsági megoldások informatikai szakértők számára: 
TechNet biztonsági hibaelhárítás és támogatás
Helyi támogatás a saját országtól függően: 
Nemzetközi támogatás

A biztonsági frissítéssel kapcsolatos ismert problémák

  • Ha frissíti a Microsoft Expression Design programot a Windows XP rendszeren, néhány esetben egy pillanatra megjelenik, majd eltűnik egy Parancssorablak. Ez a vártnak megfelelő működés, és nem egy frissítéssel kapcsolatos problémát jelez.
  • Az Expression Design frissítési folyamata meghiúsul, ha a frissítést az Expression Design program futása közben végzi el. A probléma megoldásához lépjen ki a programból, majd végezze el újra a frissítést.
  • Ha kézzel frissítette az Expression Design programot a Windows Update használata helyett, másolja át a frissítés telepítőfájljait egy helyi meghajtóra a telepítés előtt. Ha egy hálózati megosztásról próbálja meg azt telepíteni, késleltetési problémák léphetnek fel, és ezek a telepítés meghiúsulását okozhatják. 

A biztonsági frissítés telepítésének előfeltételei

A biztonsági frissítés telepítéséhez a számítógépen telepítve kell lennie a Microsoft Expression Design 1 Service Pack 1 (SP1) szervizcsomagnak.

A szervizcsomag beszerzéséről a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
942686 Az Expression Design alkalmazás Service Pack 1 szervizcsomagja (Előfordulhat, hogy a tartalom angol nyelven érhető el)

Újraindítás szükségessége

A biztonsági frissítés telepítését követően nem kell újraindítani a számítógépet.

Biztonsági frissítések helyettesítése

Ez a biztonsági frissítés nem helyettesít más, korábban kiadott biztonsági frissítést.

Fájlinformációk

A biztonsági frissítés angol nyelvű (egyesült államokbeli) változata a következő táblázatban található fájlattribútumokkal (vagy újabbakkal) rendelkezik. A fájlok dátuma és időpontja az egyezményes világidő (UTC) szerint van megadva. A fájlinformációkban szereplő dátumok és időpontok a helyi idő szerint jelennek meg a számítógépen. A helyi idő és az egyezményes világidő közötti különbségről a Vezérlőpultról elérhető Dátum és idő párbeszédpanel Időzóna lapján tájékozódhat.
Az Expression Design Service Pack 1 esetében
A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
File nameFile versionFile sizeDateTime
GraphicsCore.dll4.0.2920.174182/14/20122:42 PM
Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2667724 - Utolsó ellenőrzés: 2012. március 16. - Verziószám: 1.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Expression Design
Kulcsszavak: 
kbexpertiseinter kbqfe kbsecurity kbsecbulletin kbsecvulnerability kbfix kbbug kbsurveynew KB2667724
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com