Imposibil de setat atributul "Țară/regiune" de o cutie poștală de utilizator pentru a "Curaçao," "Bonaire, Sint Eustatius și Saba," sau "Sint Maarten (partea olandeză)" utilizând Consola de gestionare E...

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2667912 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

SIMPTOME

Pe un server Microsoft Exchange Server 2007, care se execută Windows Server 2008 sau Windows Server 2008 R2 și are remedierea rapidă 2604521 instalat, are loc una din următoarele scenarii.

Scenariul 1
Încercați să utilizați Consola de gestionare Exchange pentru a setaȚară/regiuneatribut de o cutie poștală de utilizator la una din următoarele trei țări sau regiuni:
 • Curaçao
 • Bonaire, Sint Eustatius și Saba
 • Sint Maarten (partea olandeză)
În această situație, nu sunt afișate opțiunile de țară.

Scenariul 2
Luați în considerare următorul scenariu:
 • Aveți remedierea rapidă 2607863 instalat pe serverul Exchange Server 2007.
 • Utilizați Active Directory Users and Computers MMC snap-in pentru a seta Țară/regiune atribut de un cont de utilizator pentru unul din următoarele trei țări sau regiuni:
  • Curaçao
  • Bonaire, Sint Eustatius și Saba
  • Sint Maarten (partea olandeză)
 • Încercați să utilizați Consola de gestionare Exchange pentru a vizualiza Țară/regiune atribut din căsuța poștală a utilizatorului.
În acest scenariu, primiți următorul mesaj de eroare:

Proprietățile pe %cont% au date nevalide. Dacă faceți clic pe 'OK', valorile implicite va fi folosit în schimb și va fi salvat dacă nu modificați le înainte de a lovit 'Apply' sau 'OK' pe pagina de proprietăți. Dacă faceți clic pe 'Revocare' obiect va fi afișat doar-în-citire și valorile corupt va fi reținut. Următoarele valori au date incorecte: CountryOrRegion

CAUZĂ

Această problemă apare deoarece Exchange Server 2007 nu ocupa noi țări sau regiuni corect.

REZOLUȚIE

Pentru a rezolva această problemă, instalați pachetul de actualizare următoarele:
2608656 Descrierea Update Rollup 6 pentru Exchange Server 2007 Service Pack 3

STARE

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă asociată cu produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Pentru mai multe informații, faceți clic pe următoarele numere de articol pentru a vedea articolele în baza de cunoștințe Microsoft:
2604521 Imposibil de setat atributul "Țară/regiune" de un cont de utilizator pentru a "Curaçao," "Bonaire, Sint Eustatius și Saba," sau "Sint Maarten (partea olandeză)" în Windows Vista sau în Windows Server 2008
2607863 Imposibil de setat atributul "Țară/regiune" de un cont de utilizator pentru a "Curaçao," "Bonaire, Sint Eustatius și Saba," sau "Sint Maarten (partea olandeză)" în Windows Vista sau în Windows Server 2008

Proprietă?i

ID articol: 2667912 - Ultima examinare: 17 februarie 2012 - Revizie: 1.0
SE APLICĂ LA:
 • Microsoft Exchange Server 2007 Service Pack 3, când se utilizează cu:
  • Microsoft Exchange Server 2007 Standard Edition
  • Microsoft Exchange Server 2007 Enterprise Edition
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbfix kbexpertiseinter kbsurveynew kbmt KB2667912 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol:2667912

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com