Μήνυμα λάθους όταν προσπαθείτε να μετακινήσετε γραμματοκιβώτια προς ή από το Office 365 σε μια ανάπτυξη υβριδική: "Δημιουργήθηκε εξαίρεση από τον προορισμό"

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2669562 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.

Δεν είστε βέβαιοι ποια έκδοση του Office 365 που χρησιμοποιείτε; Μεταβείτε στην παρακάτω τοποθεσία Web της Microsoft:
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ

Έχετε μια υβριδική ανάπτυξη του Microsoft Exchange Online σε Microsoft Office 365 και το περιβάλλον Microsoft Exchange Server εσωτερικής εγκατάστασης. Όταν προσπαθείτε να μετακινήσετε γραμματοκιβώτια προς ή από το Office 365, λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:

Δημιουργήθηκε εξαίρεση από τον προορισμό μιας κλήσης.
Ήταν προηγουμένως σε θέση για να μετακινήσετε γραμματοκιβώτια με επιτυχία, ή από το Office 365 και το περιβάλλον Exchange Server εσωτερικής εγκατάστασης. Αυτό το σύμπτωμα μόνο μετά την αναβάθμιση στο περιβάλλον εσωτερικής εγκατάστασης από τον Exchange Server 2010 Service Pack 1 (SP1) σε Exchange Server 2010 Service Pack 2 (SP2).

ΑΙΤΙΑ

Αυτό το ζήτημα προκύπτει, εάν το αρχείο Web.config έχει αντικατασταθεί κατά την αναβάθμιση από Exchange Server 2010 υπηρεσία SP1 σε SP2 του Exchange Server 2010. Απομακρυσμένο γραμματοκιβώτιο μετακινείται απαιτεί το τελικό σημείο εξυπηρέτησης γραμματοκιβωτίου μεσολάβησης αναπαραγωγής (MRSProxy) για να ενεργοποιηθεί στο διακομιστή πρόσβασης πελάτη. Στον Exchange Server 2010 και στον Exchange Server 2010 SP1, η ρύθμιση MRSProxy έχει ρυθμιστεί στο αρχείο Web.config.

Στον Exchange Server 2010 SP2, το MRSProxy ρυθμίσεις αποθηκεύονται στην υπηρεσία καταλόγου Active Directory και ρυθμίζονται χρησιμοποιώντας το Windows PowerShell cmdlet το Σύνολο WebServicesVirtualDirectory .

Σημείωση Υπάρχουν πολλές πιθανές αιτίες αυτού του μηνύματος λάθους. Αυτό το άρθρο περιγράφει ένα σενάριο το οποίο μπορεί να προκαλέσει αυτό το μήνυμα λάθους.

ΛΎΣΗ

Χρησιμοποιήστε το cmdlet Σύνολο WebServicesVirtualDirectory για να ενεργοποιήσετε ξανά MRSProxy σε κάθε διακομιστή πρόσβασης πελάτη σε περιβάλλον εσωτερικής εγκατάστασης μέσω της οποίας θέλετε να επιτρέψετε αιτήσεων απομακρυσμένης μετακίνησης περάσει. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Ανοίξτε το κέλυφος διαχείρισης Exchange.
 2. Βεβαιωθείτε ότι η παράμετρος MRSProxyEnabled στο διακομιστή έχει οριστεί σε false. Για να το κάνετε αυτό, εκτελέστε την ακόλουθη cmdlet:

  Get-WebServicesVirtualDirectory-Identity "Server\EWS(default Web site)"
 3. Για να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία MRSProxy. Για να το κάνετε αυτό, εκτελέστε την ακόλουθη cmdlet:
  Set-WebServicesVirtualDirectory-Identity "Server\EWS(default Web site)" –MRSProxyEnabled $true

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το ζήτημα, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Web της Microsoft:

http://Community.office365.com/en-US/w/Exchange/Remote-Mailbox-moves-Fail-after-Installing-Exchange-2010-SP2.aspx
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης του μηνύματος λάθους που αναφέρεται στην ενότητα "Συμπτώματα", κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2626696"Δημιουργήθηκε εξαίρεση από τον προορισμό" σφάλμα σε μια ανάπτυξη υβριδική του Office 365 και το περιβάλλον εσωτερικής εγκατάστασης

Εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια; Μεταβείτε το Κοινότητα του Office 365 .

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2669562 - Τελευταία αναθεώρηση: Σάββατο, 1 Ιουνίου 2013 - Αναθεώρηση: 15.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Office 365 for enterprises (pre-upgrade)
 • Microsoft Office 365 for education  (pre-upgrade)
 • Microsoft Exchange Online
 • Microsoft Exchange Server 2010 Standard
 • Microsoft Exchange Server 2010 Enterprise
 • Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 1
 • Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 2
 • Microsoft Office 365
Λέξεις-κλειδιά: 
o365 o365a o365062011 pre-upgrade o365e o365022013 after upgrade o365m hybrid kbmt KB2669562 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2669562

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com