Εικονίδια εξαφανίζονται από την επιφάνεια εργασίας των Windows 7

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2670504
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Ορισμένες φορές, ενδέχεται να παρατηρήσετε ότι λείπουν ορισμένα από τα εικονίδια της επιφάνειας εργασίας ή τους μπορεί να έχουν εξαφανιστεί ακριβώς από την επιφάνεια εργασίας σας. Ακολουθήστε τα βήματα στην παρακάτω ενότητα που ταιριάζει καλύτερα την περίπτωσή σας.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Έχει καταργηθεί η επιλογή επιλογή Show εικονίδια της επιφάνειας εργασίας;

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding start expanded
Προβολή εικονιδίων επιφάνειας εργασίας είναι απενεργοποιημένη. Για να διορθώσετε αυτό απλώς ενεργοποιήστε αυτή την επιλογή ξανά. Για να ενεργοποιήσετε ξανά την επιλογή, ακολουθήστε τα βήματα:
 1. Κάντε δεξιό κλικ στην επιφάνεια εργασίας.
 2. Επιλέξτε Προβολή και στη συνέχεια Προβολή εικονιδίων επιφάνειας εργασίας.
 3. Βεβαιωθείτε ότι είναι ενεργοποιημένη η επιλογή.
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding end

Υπάρχουν πάρα πολλά εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας σας;

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding start collapsed
Εάν η επιφάνεια εργασίας σας γεμίσει με πάρα πολλά εικονίδια, ορισμένα εικονίδια μπορεί να επικαλύπτονται ή να είναι ορατά.

Ενεργοποιήστε την επιλογή Αυτόματη τακτοποίηση και απενεργοποίηση ξανά, κάνοντας δεξιό κλικ σε μια κενή περιοχή της επιφάνειας εργασίας, επιλέξτε Προβολήκαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Αυτόματη τακτοποίηση. Για να απενεργοποιήσετε την επιλογή Αυτόματη τακτοποίηση, κάντε κλικ στην επιλογή Αυτόματη τακτοποίηση ξανά, απαλείφοντας το σημάδι επιλογής δίπλα της. Ίσως χρειαστεί να μετακινήσετε τα εικονίδια στο σημείο της επιφάνειας εργασίας όπου θέλετε.

Αν ακόμα δεν μπορείτε να δείτε όλα τα εικονίδιά σας, λάβετε βοήθεια από το Κοινότητα Microsoft Communityonline
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding end collapsed

Δεν έχει γεμίσει με εικονίδια της επιφάνειας εργασίας μου

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding start collapsed
Τα εικονίδια της επιφάνειας εργασίας μπορεί να αποκρύπτονται ορισμένες φορές από λογισμικό κακόβουλης λειτουργίας ή από άλλες εφαρμογές. Εμφάνιση κρυφών αρχείων και των φακέλων σας να επιλύσετε αυτό το ζήτημα.

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να εμφανίσετε κρυφά αρχεία και φακέλους.
 1. Ανοίξτε τις επιλογές φακέλων, κάνοντας κλικ στο κουμπί Έναρξη , κάνοντας κλικ στην επιλογή Πίνακας ελέγχου, Εμφάνιση και εξατομίκευσηκαι στη συνέχεια κάνοντας κλικ στην εντολή "Επιλογές φακέλων".
 2. Κάντε κλικ στην καρτέλα " Προβολή ", κάντε κλικ στην επιλογή Εμφάνιση κρυφών αρχείων, φακέλων και μονάδων δίσκουκαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 3. Διερεύνηση για λείπουν εικονιδίων στην επιφάνεια εργασίας σας, κάντε δεξιό κλικ στο εικονίδιο που θέλετε να εμφανίσετε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Ιδιότητες.
 4. Δίπλα στο χαρακτηριστικά, καταργήστε την επιλογή από το πλαίσιο κρυφό και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 5. Επαναλάβετε τα βήματα 3 και 4 για κάθε εικονίδιο που θέλετε να εμφανίσετε.
  • Σημαντική Σημείωση: Τα Windows διατηρούν ορισμένα αρχεία όπως σημαντικά αρχεία του λειτουργικού συστήματος κρυφά από προεπιλογή. UN-hiding όλα τα αρχεία μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρά ζητήματα όπως απώλεια δεδομένων ή καταστροφή, εάν διαγραφούν κατά λάθος. Για να μειώσετε αυτήν την πιθανότητα, ακολουθήστε τα βήματα παρακάτω, για να αποκρύψετε αυτά τα αρχεία από την προβολή.
 6. Ανοίξτε τις επιλογές φακέλων, κάνοντας κλικ στο κουμπί Έναρξη , κάνοντας κλικ στην επιλογή Πίνακας ελέγχου, Εμφάνιση και εξατομίκευσηκαι στη συνέχεια κάνοντας κλικ στην εντολή "Επιλογές φακέλων".
 7. Κάντε κλικ στην καρτέλα " Προβολή ", κάντε κλικ στην επιλογή χωρίς εμφάνιση κρυφών αρχείων, φακέλων και μονάδων δίσκουκαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK.

Αν ακόμα δεν μπορείτε να δείτε όλα τα εικονίδιά σας, λάβετε βοήθεια από το Κοινότητα Microsoft Communityonline.
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding end collapsed

Εικονίδια μου τυχαία αλλαγή

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding start collapsed
Κατά την πρώτη φορά πρόσβαση σε ένα εικονίδιο στα Windows, αποθηκεύεται σε μνήμη cache. Κάθε φορά που αποκτάτε πρόσβαση εικονίδιο μετά από αυτό, τα Windows διαβάζει το εικονίδιο από την προσωρινή μνήμη για να επιταχύνει την εμφάνιση της επιφάνειας εργασίας σας. Η μνήμη cache των εικονιδίων μπορεί να έχει καταστραφεί και ενδέχεται να προκαλέσει σας εικονίδια της επιφάνειας εργασίας για να εξαφανιστούν. Μπορείτε αυτόματα να διαγνώσετε και να επιδιορθώσετε προβλήματα με τη μνήμη cache των εικονιδίων.

Αυτόματη διάγνωση προβλημάτων του σας μνήμη cache των εικονιδίων, εκτελώντας τα ακόλουθα Microsoft διορθώσω:

Διάγνωση και επιδιόρθωση προβλημάτων αρχείων των Windows και το φάκελο αυτόματα

Αν ακόμα δεν μπορείτε να δείτε όλα τα εικονίδιά σας, λάβετε βοήθεια από το Κοινότητα Microsoft Communityonline.
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding end collapsed

Περισσότερες πληροφορίες

Εάν ο Υπολογιστής εξακολουθεί να μην ανταποκρίνεται αφού ακολουθήσετε τα βήματα αυτού του άρθρου, επιλέξτε μία από τις παρακάτω επιλογές για πρόσθετη υποστήριξη:


Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2670504 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2012 - Αναθεώρηση: 8.0
Λέξεις-κλειδιά: 
kbcip kbmt KB2670504 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2670504

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com