Διατήρηση αντιγράφου του μηνύματος στο διακομιστή, στο Outlook 2010

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2671941 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Εάν λείπει η επιλογή για να Αφήστε ένα αντίγραφο του μηνύματος στο διακομιστή το λείπει στο Outlook 2010, μπορεί να οφείλεται στο τύπο του λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιείτε. Από τους πιο κοινούς τύπους λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μόνο οι λογαριασμοί POP3 λήψη μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον υπολογιστή σας.

Εάν έχετε ένα IMAP ή HTTP (Gmail, Outlook.com κ.λπ.) λογαριασμό αλληλογραφίας δεν είναι γενικά αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας. Όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παραμένει στο διακομιστή αλληλογραφίας μέχρι να το διαγράψετε.

Περισσότερες πληροφορίες

Για να ενεργοποιήσετε (ή να απενεργοποιήσετε) την επιλογή Διατήρηση αντίγραφου του μηνύματος στο διακομιστή , ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Ανοίξτε το Outlook.
  2. Κάντε κλικ στην καρτέλα αρχείο > Ρυθμίσεις λογαριασμού.
  3. Επισημάνετε τον τρέχοντα λογαριασμό POP3 και κάντε κλικ στο κουμπί Αλλαγή.
    Σημείωση: Το παράθυρο που ανοίγει θα σας πληροφορήσει τον τύπο του λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που διαθέτετε. (Ανατρέξτε στην ενότητα τύπου.)
  4. Επιλέξτε " περισσότερες ρυθμίσεις " και κάντε κλικ στο κουμπί για προχωρημένους.
  5. Θα πρέπει να δείτε ένα πλαίσιο ελέγχου με τίτλο: Διατήρηση αντιγράφου μηνυμάτων στο διακομιστή.
  6. Επιλέγοντας το πλαίσιο ελέγχου Ενεργοποίηση Διατήρηση αντιγράφου του μηνύματος στο διακομιστή.
Σημείωση: Ενεργοποίηση Διατήρηση αντιγράφου του μηνύματος στο διακομιστή , θα μπορέσετε να έχετε πρόσβαση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από πολλούς υπολογιστές.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τους τύπους λογαριασμού διαφορετικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ανατρέξτε στην ενότητα Εισαγωγή στους τύπους λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2671941 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2013 - Αναθεώρηση: 5.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Outlook 2010
  • Microsoft Outlook 2010 with Business Contact Manager
Λέξεις-κλειδιά: 
kbmt KB2671941 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2671941

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com