Τρόπος εισαγωγής βίντεο από μια τοποθεσία Web σε μια διαφάνεια στο PowerPoint 2010

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2672642 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Σε αυτό το άρθρο περιγράφεται ο τρόπος εισαγωγής βίντεο από μια τοποθεσία Web σε μια παρουσίαση στο Microsoft Office PowerPoint 2010.

Στο PowerPoint, μπορείτε να συνδέσετε στην παρουσίασή σας ένα βίντεο από τοποθεσίες Web που χρησιμοποιούν κώδικα ενσωμάτωσης, όπως για παράδειγμα το YouTube, το Hulu και ακόμη περισσότερα. Όταν γίνεται ενσωμάτωση του βίντεο, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχόν χαμένα αρχεία κατά την παράδοση της παρουσίασης, εφόσον όλα τα αρχεία είναι ήδη ενσωματωμένα σε αυτήν.  

Σημείωση Η έκδοση 64 bit του PowerPoint 2010 δεν είναι συμβατή με εκδόσεις 32 bit του QuickTime ή του Flash. Θα πρέπει να εγκαταστήσετε μια έκδοση 64 bit του QuickTime ή του Flash ή μια έκδοση 32 bit του PowerPoint 2010. Εάν αυτή η δυνατότητα δεν έχει ενεργοποιηθεί ή είναι γκριζαρισμένη στην έκδοση 64 bit του PowerPoint, ελέγξτε για να βεβαιωθείτε ότι είναι εγκατεστημένο το QuickTime ή το Flash 64 bit. 


Βεβαιωθείτε ότι το Flash Player είναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας. Στη συνέχεια, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

 1. Κάντε κλικ στην καρτέλα Προβολή στο PowerPoint, επιλέξτε Κανονική από τις επιλογές Προβολές παρουσίασης και κάντε κλικ στη διαφάνεια στην οποία θέλετε να προσθέσετε το βίντεο.
 2. Από το πρόγραμμα περιήγησής σας, ανοίξτε την τοποθεσία Web που περιλαμβάνει το βίντεο το οποίο θέλετε να συνδέσετε, όπως για παράδειγμα το YouTube ή το hulu.
 3. Στην τοποθεσία Web, εντοπίστε το βίντεο που θέλετε να συνδέσετε και να αντιγράψετε τον κώδικα Ενσωμάτωσης.  Για παράδειγμα, στο YouTube, κάντε κλικ στην επιλογή Κοινή χρήση, επιλέξτε Ενσωμάτωση, κατόπιν το πλαίσιο ελέγχου Χρήση παλαιού κώδικα ενσωμάτωσης και αντιγράψτε τον κώδικα ενσωμάτωσης.
  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  2690315  Σημείωση
  Οι περισσότερες τοποθεσίες Web που φιλοξενούν βίντεο περιλαμβάνουν κώδικα ενσωμάτωσης, αλλά οι τοποθεσίες των κωδικών ενσωμάτωσης διαφέρει ανάλογα με την εκάστοτε τοποθεσία Web. Ορισμένα βίντεο δεν διαθέτουν κώδικα ενσωμάτωσης και επομένως δεν είναι δυνατό να τα συνδέσετε στις παρουσιάσεις σας. Επιπλέον, παρόλο που χρησιμοποιείται ο όρος "κώδικας ενσωμάτωσης", στην ουσία προσθέτετε μια σύνδεση προς το βίντεο και δεν ενσωματώνετε το ίδιο το βίντεο στην παρουσίαση.
 4. Στο PowerPoint, στην καρτέλα Εισαγωγή, στην ομάδα Πολυμέσα, κάντε κλικ στο βέλος κάτω από την επιλογή Βίντεο.
 5. Κάντε κλικ στο κουμπί Bίντεο από τοποθεσία Web (Video from Web Site).
 6. Στο παράθυρο διαλόγου Εισαγωγή βίντεο από τοποθεσία Web (Insert Video From Web Site), επικολλήστε τον κώδικα ενσωμάτωσης και κάντε κλικ στο κουμπί Εισαγωγή (Insert).
 

Περισσότερες πληροφορίες

Η έκδοση 64 bit των Windows 7 μπορεί να έχει δύο εκδόσεις του Internet Explorer. Η μία ονομάζεται "Internet Explorer (64 bit)". Η άλλη είναι ο Internet Explorer 32 bit και ονομάζεται "Internet Explorer". Η πιο πρόσφατη έκδοση του Flash Player υποστηρίζεται σε εκδόσεις του Internet Explorer 32 bit και 64 bit. Στα Windows 7, με την εκτέλεση του προγράμματος εγκατάστασης του Flash Player γίνεται εγκατάσταση του Flash Player σε προγράμματα περιήγησης 32 bit και 64 bit εάν υπάρχουν και τα δύο.

Αναφορές

Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο απόκτησης του Shockwave Flash/Adobe Flash Player, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Web του flash player: 

http://www.adobe.com

Η Microsoft παρέχει πληροφορίες επικοινωνίας με άλλους κατασκευαστές, για να σας βοηθήσει να βρείτε τεχνική υποστήριξη. Αυτές οι πληροφορίες επικοινωνίας ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Η Microsoft δεν εγγυάται την ακρίβεια αυτών των πληροφοριών επικοινωνίας με άλλους κατασκευαστές.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2672642 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft PowerPoint 2010
Λέξεις-κλειδιά: 
consumeroff2010track KB2672642

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com