FIX: O aplicație care utilizează un furnizor de dosar gazdă poate nu întotdeauna log on la IBM gazdă sisteme atunci când amestecat-caz parolele sunt utilizate

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2674484 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

SIMPTOME

Utilizați o parolă amestecat-caz într-o cerere pentru a conecta la un sistem de gazdă IBM într-un mediu Microsoft gazdă integrarea Server 2010. Când încercați să vă conectați utilizând unul dintre următoarele gazdă dosar furnizori, log on încercați poate să nu reușească:
  • Furnizorul de date pentru dosar gazdă a reușit
  • OLE DB Provider for AS / 400 și VSAM

CAUZĂ

Această problemă apare deoarece furnizorul dosar gazdă modificări, în incorect, amestecat-caz parole în majuscule parolă înainte de furnizorul dosar gazdă trimite parola la sistemul gazdă IBM.

REZOLUȚIE

Informații despre remedierea rapidă

Această remediere rapidă care rezolvă această problemă este inclus în pachetul de actualizare cumulativă 3 pentru integrarea gazdă Server 2010.

Pentru mai multe informații despre cum se obține pachetul de actualizare cumulativă, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
2654652 Pachetul de actualizare cumulativă 3 pentru integrarea gazdă Server 2010

STARE

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă asociată cu produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

Al treilea-petrecere care acest articol discută despre sunt produse de companii independente de Microsoft. Microsoft face nici o garanție, implicite sau în alt mod, despre performanță sau fiabilitatea acestor produse.

Proprietă?i

ID articol: 2674484 - Ultima examinare: 22 februarie 2012 - Revizie: 1.0
SE APLICĂ LA:
  • Microsoft Host Integration Server 2010
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbfix kbexpertiseinter kbbug kbsurveynew kbmt KB2674484 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol:2674484

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com