ΕΠΙΔΙΌΡΘΩΣΗ: Αποτύχει μια υπηρεσία Web, όταν μια συναλλαγή ολοκληρωτή.NET Framework συγκρότησης που περιλαμβάνει μια μέθοδο με την ιδιότητα "Περιλαμβάνουν παράμετρος περιβάλλοντος" έχει οριστεί σε "True" στο κεντρικό Integration Ser...

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2677893 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Εξετάστε το ακόλουθο σενάριο:
  • Έχετε ένα σύστημα που εκτελεί τον Microsoft Host Integration Server 2010 με μία από τις ακόλουθες ενημερωμένες εκδόσεις αθροιστική εφαρμόζεται:
    • 2616519 Αθροιστική ενημερωμένη έκδοση πακέτου 2 για το 2010 διακομιστή ενοποίηση κεντρικού υπολογιστή
    • 2533330 Αθροιστική ενημερωμένη έκδοση πακέτου 1 για το 2010 διακομιστή ενοποίηση κεντρικού υπολογιστή
  • Μπορείτε να δημιουργήσετε μια νέα συναλλαγή Ολοκληρωτής (TI).NET Framework συγκρότηση χρησιμοποιώντας τη σχεδίαση TI στο Visual Studio.
  • Μπορείτε να ορίσετε μια μέθοδο που έχει τοΣυμπεριλάβετε παράμετρος περιβάλλοντος την ιδιότητα TRUE.
  • Δημιουργήστε μια υπηρεσία Web να καταναλώσει την TI.NET Framework συγκρότησης.

Σε αυτό το σενάριο, η υπηρεσία Web αποτυγχάνει και επιστρέφει ένα μήνυμα λάθους παρόμοιο με το ακόλουθο όταν η TI.NET Framework συγκρότηση που χρησιμοποιείται:

Δεν είναι δυνατή η σειριοποίηση του μέλους Microsoft.HostIntegration.TI.BaseRemoteEnvironment.VendorREEntries του τύπου System.Collections.Hashtable, επειδή υλοποιεί το IDictionary.

Σημείωση Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται όταν το Συμπεριλάβετε παράμετρος περιβάλλοντος η ιδιότητα έχει οριστεί σε FALSE.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Πληροφορίες επείγουσας επιδιόρθωσης

Η επείγουσα επιδιόρθωση που επιλύει αυτό το ζήτημα περιλαμβάνεται στο πακέτο αθροιστική ενημερωμένη έκδοση 3 για το 2010 διακομιστή ενοποίηση του κεντρικού υπολογιστή.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λήψης του πακέτου αθροιστική ενημερωμένη έκδοση, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2654652 Αθροιστική ενημερωμένη έκδοση πακέτου 3 για Host ενοποίηση διακομιστή 2010

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2677893 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 7 Μαΐου 2012 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Host Integration Server 2010
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbfix kbexpertiseinter kbbug kbsurveynew kbmt KB2677893 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:2677893

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com