календарна информация на инструмента за проверка за Outlook (CalCheck)

Преводи на статии Преводи на статии
ID на статията: 2678030 - Преглед на продукти, за които се отнася тази статия.
Разгъване на всички | Сгъване на всички

На тази страница

Кратко изложение

Инструмент за проверка на назначена програма за календар за Outlook (CalCheck) е командния ред назначена програма, която проверява календара на Microsoft Outlook за проблеми. Инструментът се отваря Outlook съобщения профил за достъп до календара на Outlook. Тя изпълнява различни проверки на общите настройки, например разрешения, свободен/зает публикуване, делегат конфигурация и автоматична резервация. След това всеки елемент в папката Outlook назначена програма за календар се проверява за известни проблеми, които могат да предизвикат неочаквано поведение, като например срещи, които изглежда да липсва.

Инструмента на CalCheck след това генерира отчет, който може да се използва за да диагностицира проблема елементи или определят тенденциите.

Допълнителна информация

За да използвате CalCheck, календара на Outlook трябва да пребивава на компютър, който изпълнява Microsoft Exchange Server. Инструментът не работи с IMAP, POP3 или други не използват Exchange имейл акаунти.

Инсталация

За да изтеглите и инсталирате инструмент за проверка на назначена програма за календар за Outlook, щракнете върху следния линк за да видите страницата на центъра за изтегляния на Microsoft. Уеб сайтът съдържа системните изисквания и стъпките, за да следват, за да деинсталирате инструмента.

http://www.Microsoft.com/Download/EN/details.aspx?ID=28786

Бележка 64-битовата версия на този инструмент е за употреба само с 64-битов на Microsoft Outlook 2010.

Проверките, които се извършват

назначена програма за календар проверка инструмент изпълнява две основни вида на проверките, назначена програма за календар специфични проверки и проверки на ниво елемент.

назначена програма за календар специфични проверки

Следните назначена програма за календар специфични проверки са извършени и тогава logged в доклада:
 • Разрешенията за календара.
 • Общият брой на елементите в папката назначена програма за календар.

  За Още действия информация за брой високо елементи в папката на календара щракнете върху следния номер на статия в база знания на Microsoft:
  2768656 С много елементи в кеширана режим .ost файл или .pst файл папки Outlook производителността проблеми могат да възникнат
 • Делегатите Препоръчано от календара.
 • Информация свободен/зает публикуване.
 • Директна резервация настройки за пощенската кутия или назначена програма за календар.
Бележка Информацията за тези три проверки се чете Препоръчано от местната заетост съобщение. В редки случаи Outlook може да не може да отвори съобщението. След това тези проверки се провали. Трябва да принуди регенериране на скритата информация за свободно/заето в пощенска кутия на Exchange, само ако това се случи.

За Още действия информация относно как да се регенерират скрита свободен/зает информация щракнете върху следния номер на статия в база знания на Microsoft:
958443 Възникнат проблеми в Outlook при опит да конфигурирате свободно/заето информация или когато се опитвате да делегира информация

Проверки на ниво елемент

Следните проверки на ниво елемент се извършва и тогава logged в доклада:
 • Няма имейл адрес на организатора (PR_SENDER_EMAIL_ADDRESS или PR_SENT_REPRESENTING_EMAIL_ADDRESS)
 • Няма показвано име за влизане на организатора (PR_SENDER_NAME или PR_SENT_REPRESENTING_NAME)

  За Още действия информация за липсващи организатора имейл адреси или показвани преобразуване на имена, щракнете върху следния номер на статия в база знания на Microsoft:
  2849083 "Не можа да завърши операцията. Една или Още действия стойности на параметрите са невалидни"грешка съобщение когато организаторът актуализира повтарящо се събрание
 • Няма dispidRecurring свойство (това води до елемент не се показва в изглед Препоръчано от въздуха за ден, седмица или месец.)

  За Още действия информация за срещи, не се показва в ден седмица или месец изглед Препоръчано от въздуха, щракнете върху следния номер на статия в база знания на Microsoft:
  827432 Outlook назначена програма за календар среща не се вижда в изглед Препоръчано от въздуха за ден, седмица или месец, когато създавате среща чрез използване на WebDAV в Exchange 2000
 • Време съществуването на свойствата на dispidApptStartWhole и dispidApptEndWhole

  Ако организаторът сте, можете да опитате да разрешите този проблем чрез промяна на изгледа на папката на календара в табличен изглед Препоръчано от въздуха, търсене на елемент и след това го отказвате. След това след това трябва да създадете ново събрание. Ако сте участника, трябва да свържете се с организатора на събранието и го помолете да отмените и след това да пресъздадете събранието.

 • Няма тема за събрания, които се случват в бъдеще или за повтарящи се събрания (предупреждение се регистрира).

  Ако организаторът сте, актуализира събранието да включи тема. Ако сте участника, помолете организатора да актуализира събранието да включи тема. Въпреки че това не е условие за грешка, това улеснява отстраняването на всички бъдещи проблеми, които са свързани със събранието.

 • Съобщение клас проверка (предупреждение се регистрира).

  Ако имате проблем със събрание, които не са по подразбиране съобщение клас,Iч.Среща, и ако премахването или отменяне на събранието решава проблема, трябва да се определи коя назначена програма е създаване на събрания с помощта на този клас на съобщението по избор. Вие трябва да определи дали съответната назначена програма или прибавям-in е Microsoft или трети партия заявление. Ако това е приложение Препоръчано от трета страна, се обърнете към третото лице за подкрепа.

 • Не съобщение клас (се регистрира грешка.)

  Ако имате проблем със събрание, които не са по подразбиране съобщение клас,Iч.Среща, и ако премахването или отменяне на събранието решава проблема, трябва да се определи коя назначена програма е създаване на събрания с помощта на този клас на съобщението по избор. Вие трябва да определи дали съответната назначена програма или прибавям-in е Microsoft или трети партия заявление. Ако това е приложение Препоръчано от трета страна, се обърнете към третото лице за подкрепа.

 • Multiplechecks срещу dispidApptRecur(повторяемост двоичен голям обект [BLOB]) собственост:
  • Време на цялостната началния и крайния час.
  • Способност да анализира данните в имота.
  • Съществуването на имота, но празни.

  Ако сте организатор на, трябва да промените изгледа на папката на календара в табличен изглед Препоръчано от въздуха, намери срещата или събранието и след това откажете и я създадете отново. Ако не виждате я в списъка, изпълнетеcalcheck -f. Ако сте участника, трябва да свържете се с организатора и попитайте нея или него да отмените и след това да пресъздадете събранието.

 • dispidRecurring имот е настроено на фалшиви или не съществува, но свойството dispidRecurTypeне е зададено на няма, което показва, че срещата е периодично. Следователно двете свойства са противоречиви.

  Ако сте организатор на, трябва да промените изгледа на папката на календара в табличен изглед Препоръчано от въздуха, намери срещата или събранието и след това откажете и я създадете отново. Ако не виждате я в списъка, изпълнетеcalcheck-f. Ако сте участника, трябва да свържете се с организатора и попитайте нея или него да отмените и след това да пресъздадете събранието.

 • Проверете за конфликтни елементи в календара.

  Това проверки на PR_MESSAGE_STATUS флаг за индикации на конфликт на устройства. Тези елементи се преместват, когато стартиратеcalcheck -f. В някои случаи преместването на пощенската кутия може да се провали, когато получавате следната грешка CAS регистъра:
  MapiExceptionPartialCompletion: код на грешка = "0x80070680" не може да копирате съобщението.
 • Проверка за дублирани елементи, въз основа на някои свойства на MAPI.

  Ако темата, организатор, местоположение, повтарящи се/единичен екземпляр и начало и край време свойства, отговарят на всички за два или Още действия елемента,calcдяволите-f премества всички откриване на дублиращ се запис с изключение на едно.

 • Проверете за събрания, които имат същото или празно глобален обект идентификатор.

  За Още действия информация за събрания, които имат един и същ ИД за глобален обект щракнете върху следния номер на статия в база знания на Microsoft:
  2714118 Елементите Препоръчано от календара, които се копират липсват в Exchange Server 2007
 • Проверете за елементи, които имат начален час, краен час или повторяемост свойства, настроен на 0 (година 1601) или които са изчезнали.

  Ако сте организатор на, трябва да промените изгледа на папката на календара в табличен изглед Препоръчано от въздуха, намери срещата или събранието и след това откажете и я създадете отново. Ако не виждате я в списъка, изпълнетеcalcheck -f. Ако сте участника, трябва да свържете се с организатора и го помолете да отмените и след това да пресъздадете събранието.

 • Проверете за елементи, които имат начален час, краен час или повторяемост година по-рано Препоръчано от 1995 г. или по-голям Препоръчано от 2025.

  Това не е непременно условие грешка. Вие трябва да изтриете или да отмените елемента, само ако тя изглежда да е повреден. по подразбиране тези елементи не се преместват, когато използвате-f аргумент. Те се придвижват с calcheck -f , само ако конфигурирате calcheck за лечение на предупреждения като грешки за cfg файл (WarningIsError = true).

 • Проверете за елементи, които имат начален час, краен час или повторяемост свойства, по-голяма Препоръчано от границата на Outlook.

  Ако сте организатор на, вие shoiuld промените изгледа на папката на календара в табличен изглед Препоръчано от въздуха, намери срещата или събранието и след това отмени и я създайте. Ако не виждате я в списъка, изпълнетеcalcheck -f. Ако сте участника, трябва да свържете се с организатора и попитайте нея или него да отмените и след това да пресъздадете събранието.

 • Проверете за елементи, които са по-големи Препоръчано от 10, 25 и 50 мегабайта (МБ). (Предупреждение се регистрира).

  Това не е условие за грешка. Въпреки това вижтеНай-добри практики, когато използвате календара на Outlook.

 • Проверете за елементи, които съдържат Още действия Препоръчано от 25 прикачени файлове.

  Това не е условие за грешка. Въпреки това вижтеНай-добри практики, когато използвате календара на Outlook.

 • Проверете дали има над 1250 повтарящи се събрания (предупреждение се регистрира) или над 1300 повтарящи се събрания (грешка се отчита). Границата е 1300 повтарящи се събрания.

  Проблеми могат да възникнат, ако използвате EXCDO в по-стари версии на Exchange Server. За Още действия информация щракнете върху следните номера на статии в база знания на Microsoft:
  892524 Не можете да запишете или изтриване на повтаряща се среща Препоръчано от назначена програма за календар, който се поддържа на Exchange Server 2003 компютър
  943371 ИД на събитие 8206, 8213 и 8199 са влезли в Exchange Server 2007 среда
 • Проверете дали сте участник и сте става организатор на събрание.

  За Още действия информация щракнете върху следния номер на статия в база знания на Microsoft:
  2563324 Текущи проблеми с Microsoft Exchange ActiveSync и други устройства
 • Проверява изключение данните в схема на повторяемост петно да се уверите, че изключения се случват в рамките на началните и крайните времена на поредицата.

  Ако сте организатора, промените изгледа на папката на календара в табличен изглед Препоръчано от въздуха, намери срещата или събранието и след това отмени и я създайте. Ако не виждате в списъка, изпълнетеcalcheck -f. Ако сте участника, трябва да свържете се с организатора и попитайте нея или него да отмените и след това да пресъздадете събранието.

 • Проверете среща изключение данните в схема на повторяемост петно да се уверите, че това е правилния размер.

  Ако сте организатора, промените изгледа на папката на календара в табличен изглед Препоръчано от въздуха, намери срещата или събранието и след това отмени и я създайте. Ако не виждате в списъка, изпълнетеcalcheck -f. Ако сте участника, трябва да свържете се с организатора и го помолете да отмените и след това да пресъздадете събранието.

 • Таблицата има липсващи, дублиране или повредени получатели събиране на данни. Това включва записи като имейл адресите, показвани преобразуване на имена или типове адресни.

  Ако сте организатора, промените изгледа на папката на календара в табличен изглед Препоръчано от въздуха, намери срещата или събранието и след това отмени и я създайте. Ако не виждате в списъка, изпълнетеcalcheck -f. Ако сте участника, трябва да свържете се с организатора и го помолете да отмените и след това да пресъздадете събранието.

 • Доклад за ваканционни елементи

  Ако предпочитате да не са ваканционни елементи с флаг, промяна на .cfg файл. CalCheck идентифицира едно целодневно събитие като празник, ако наименувано свойствоключови думи включва низ "почивка".

Текущи помощ и превключвателите

Следния раздел описва превключватели на командния ред, които са налични за да персонализирате CalCheck поведение.

CalCheck [-P<profilename></profilename>] [-L <filename></filename>] [-M <mailboxname></mailboxname>] [-N <display_name></display_name>] [-S<servername></servername>] [-O <path></path>]
[-C <version></version>] [-A] [-F]. [-R]. [-V]. [-№]


CalCheck-?

-P име за влизане на профил (ако отсъства, ще пита за профил)
-L Пътят и файловото име за влизане на външен списък файл (файл външен списък на името и LegacyExchangeDN) на mailbox(es) за проверка
-M Пощенска кутия DN се използва с -N (процес само пощенска кутия, която е зададена)
-N Показваното име за влизане се използва с - M (процес само пощенска кутия, която е зададена)
-O Изход път (ако е зададено, напишете изходните файлове към този път. по подразбиране е текущата папка.)
-C Версия да се използва за офис 2013 щракване-към-тичам сценарий
-A Всички календарни елементи изход към CALCHECK.CSV
-F Създаване CalCheck папка и да се премести елементи с флаг грешка там
-R Поставяне на отчет съобщение във входящата кутия с файла CalCheck.log
-V Неволни към прозореца на командната среда
-? Печат на това съобщение

Бележка В , и -C превключватели са нови за CalCheck версия 2 (ст. 2). -S параметър във версия 1 на CalCheck се заменя с . Освен това, на CalCheck v1 -№ ключ се заменя с CalCheck.cfg файла. Файла CalCheck.cfg е обяснено по-подробно по-късно в тази статия.

Бележка Винаги се генерира файл CalCheck.log. CalCheck.log файла показва всички елементи, които могат да бъдат фиксирани или премахнати и също показва обработка на информация.

Примери


По подразбиране: Пита за профил и обработва пощенската кутия в този профил:
CalCheck

Обработва всички пощенски хранилище на пощенски кутии на MyServer:
CalCheck -S MyServer

Обработва всички пощенски хранилище на пощенски кутии на MyServer с помощта на MyProfile като профил за влизане:
CalCheck -P MyProfile -S MyServer

Обработи само пощенска кутия в MyProfile:
CalCheck -P MyProfile

Обработка на конкретна пощенска кутия и употреба MyProfile като профил за влизане:
CalCheck -P MyProfile -М "/ о = org/ou = orgunit/КН = получатели/КН = UserA" -N "Потребител А"

Процес в списъка на пощенските хранилище на пощенски кутии в "C:\Directory\List.txt":

CalCheck -L "C:\Directory\List.txt"

Бележка "List.txt" трябва да бъде под формата на Махни-пощенска кутия | FL продукция, която включва LegacyExchangeDN и показвано име за влизане за всяка пощенска кутия:

Име: Показвано име за влизане
LegacyExchangeDN: /o = ORG/ou = AdminGroup/КН = получатели/КН = пощенска кутия


Обработка на пощенска кутия, преместите грешка елементи в папка CalCheck в пощенската кутия и поставяне на отчет съобщение във входящата кутия:
CalCheck -F -R

Обработка на пощенска кутия, базирана на специфичен профил и версия на Outlook. Това е необходимо, при Изпълни с страна до страна инсталация на Office в щракване-към-тичам сценарий:
CalCheck - C####> -P MyProfile
Забележка контейнерът####> представлява версията на Outlook (например, 2007 г., 2010 г.или 2013).

Печат на това съобщение:
CalCheck-?


Изпълни CalCheck в режим на една пощенска кутия (списък)

За да обработите списъка с пощенски хранилище на пощенски кутии, изпълнете следните стъпки:

 1. Дадете на даден потребител пълен достъп прав към всички пощенски хранилище на пощенски кутии на Exchange server или организация в Exchange.
  1. Следният пример PowerShell cmdlet дава права за AdminB пълен достъп до всички пощенски хранилище на пощенски кутии в OrgUnit2:

   Махни-пощенска кутия - OrganizationalUnit "OrgUnit2" | Добавяне на MailboxPermission-потребител "AdminB" - AccessRights FullAccess
 2. Създаване на външен списък с пощенски хранилище на пощенски кутии. Това включва показвано име за влизане и LegacyExchangeDN. За да направите това, изпълнете следните стъпки:
  1. Отворете борса PowerShell и след това стартирате команда, подобно на следното:

   Махни-пощенска кутия-сървър "име за влизане на сървъра" | FL име за влизане, LegacyExchangeDN | Няма файловеpath_file_name>-ширина 200

   Бележка Контейнер име за влизане на сървъра представлява името на сървъра, както и контейнер path_file_name представлява пътя и името на .txt файлът да бъде създаден.
  2. Копирайте файл .txt към работното място, където ще работят CalCheck.
 3. Пусни CalCheck в една пощенска кутия (списък) режим. За да направите това, следвайте тези стъпки
  1. На една работна уред за метеорологични измервания, който Outlook е инсталирана влезте като потребител, който има право на пълен достъп до пощенските хранилище на пощенски кутии.
  2. Създаване на нов профил в Outlook и след това да конфигурирате акаунта на Exchange Server да използвате онлайн режим.
  3. Тичам cmdи тогава промяна в директорията, където се намира CalCheck.
  4. Изпълнете следната команда:

   CalCheck -LПътят и името на файла>

   Бележка Контейнер <path and="" file="" name=""></path> представлява Пътят на .txt файл, който сте създали в стъпка 2.
Когато изпълните CalCheck в една пощенска кутия (списък) режим, се създават следните файлове:
 • CalCheckMaster.log. това е обобщение за всички пощенски хранилище на пощенски кутии, които са били обработени.
 • CalCheck__<mailbox></mailbox>. регистрационния файл. Един такъв файл се създава за всяка пощенска кутия, която е бил обработен.

  Бележка Контейнер <mailbox></mailbox> представлява частта име за влизане на получателя на LegacyExchangeDN.

Конфигурационния файл в CalCheck версия 2

CalCheck версия 2 (v2) сега включва CalCheck.cfg файл. Този файл се намира в същата директория за складиране, в която се намира CalCheck.exe. Ако липсва .cfg файл, CalCheck v2 показва грешка и не се изпълнява. .Cfg файл е във формат с нешифрован (обикновен) текст. Можете ръчно да редактирате файла за разрешаване или забраняване на отделни тестове. по подразбиране всички изпитания са настроени на true. по подразбиране следователно, всички изпитвания се извършват.

Свойства

ID на статията: 2678030 - Последна рецензия: 16 юни 2014 г. - Редакция: 0.2
Важи за:
 • Microsoft Outlook 2010
 • Microsoft Office Outlook 2007
 • Microsoft Office Outlook 2003
 • Microsoft Exchange Server 2010 Enterprise
 • Microsoft Exchange Server 2010 Standard
 • Microsoft Exchange Server 2007 Enterprise Edition
 • Microsoft Exchange Server 2007 Standard Edition
 • Microsoft Exchange Server 2003 Enterprise Edition
 • Microsoft Exchange Server 2003 Standard Edition
Ключови думи: 
kbmt KB2678030 KbMtbg
Machine-translated Article
ВАЖНО: Тази статия е преведена с използване на софтуер за машинен превод на Microsoft и може да бъде коригирана чрез технологията Рамка за превод от общността (CTF). Microsoft предлага статии, преведени машинно, допълнително редактирани от общността, и статии, преведени от хора, за да може да предостави достъп на много езици до всички статии в нашата База знания. Статиите, преведени машинно и редактирани допълнително, може да съдържат грешки в лексиката, синтаксиса и/или граматиката. Microsoft не носи отговорност за каквито и да било неточности, грешки или вреди, предизвикани от неправилен превод на съдържанието или използването му от нашите клиенти. Повече за CTF – на http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/bg.
Щракнете тук, за да видите версия на тази статия на английски: 2678030

Изпратете обратна информация

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com