Πληροφορίες σχετικά με το ημερολόγιο εργαλείο ελέγχου για το Outlook (CalCheck)

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2678030 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Το εργαλείο ελέγχου ημερολογίου για το Outlook (CalCheck) είναι ένα πρόγραμμα της γραμμής εντολών που ελέγχει το ημερολόγιο του Microsoft Outlook για προβλήματα. Το εργαλείο ανοίγει ένα Outlook messaging προφίλ για πρόσβαση στο ημερολόγιο του Outlook. Εκτελεί διάφορους ελέγχους στις γενικές ρυθμίσεις, όπως δικαιώματα, δημοσίευσης διαθεσιμότητας, παραμέτρους παραπομπής και αυτόματη κράτηση. Στη συνέχεια, κάθε στοιχείο στο φάκελο ημερολογίου του Outlook γίνεται έλεγχος για γνωστά ζητήματα που μπορεί να προκαλέσει απροσδόκητη συμπεριφορά, όπως οι συσκέψεις που φαίνεται να λείπουν.

Το εργαλείο CalCheck, στη συνέχεια, δημιουργεί μια έκθεση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διαγνώσετε προβληματικά στοιχεία ή να αναγνωρίσουμε τις τάσεις.

Περισσότερες πληροφορίες

Για να χρησιμοποιήσετε το CalCheck, το ημερολόγιο του Outlook πρέπει να βρίσκονται σε έναν υπολογιστή που εκτελεί τον Microsoft Exchange Server. Το εργαλείο δεν λειτουργεί με το IMAP, POP3 ή άλλους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς Exchange.

Εγκατάσταση

Για να κάνετε λήψη και εγκατάσταση του εργαλείου ελέγχου ημερολογίου για το Outlook, κάντε κλικ στην ακόλουθη σύνδεση για να προβάλετε τη σελίδα Κέντρο λήψης της Microsoft. Η τοποθεσία Web παραθέτει επίσης τις απαιτήσεις συστήματος και τα βήματα για να ακολουθήσετε, για να καταργήσετε την εγκατάσταση του εργαλείου.

http://www.Microsoft.com/Download/EN/Details.aspx?ID=28786

Σημείωση Η έκδοση 64-bit αυτού του εργαλείου προορίζεται για χρήση μόνο με την έκδοση 64-bit του Microsoft Outlook 2010.

Οι έλεγχοι που πραγματοποιούνται

Το εργαλείο ελέγχου ημερολογίου εκτελεί δύο βασικά είδη ελέγχων, συγκεκριμένο ημερολόγιο ελέγχους και ελέγχους επίπεδο στοιχείου.

Συγκεκριμένο ημερολόγιο ελέγχων

Οι ακόλουθοι έλεγχοι συγκεκριμένο ημερολόγιο είναι η εκτέλεση και στη συνέχεια συνδεθεί στην αναφορά:
 • Δικαιώματα για το ημερολόγιο.
 • Ο συνολικός αριθμός των στοιχείων στο φάκελο του ημερολογίου.

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις μετρήσεις υψηλής στοιχείο στο φάκελο "Ημερολόγιο", κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
  2768656 Με πολλά στοιχεία σε μια προσωρινή αποθήκευση λειτουργία .ost αρχείο ή .pst φακέλους αρχείων, ενδέχεται να παρουσιαστούν ζητήματα επιδόσεων Outlook
 • Οι πληρεξούσιοι στο ημερολόγιο.
 • Δημοσίευση πληροφοριών διαθεσιμότητας.
 • Άμεση κράτηση ρυθμίσεις για το γραμματοκιβώτιο ή το ημερολόγιο.
Σημείωση Οι πληροφορίες για αυτούς τους τρεις ελέγχους διαβάζεται από το μήνυμα του τοπικού διαθεσιμότητας. Σε σπάνιες περιπτώσεις, το Outlook ενδέχεται να μην μπορείτε να ανοίξετε αυτό το μήνυμα. Στη συνέχεια, αυτοί οι έλεγχοι αποτύχουν. Μόνο εάν συμβεί αυτό, πρέπει να επιβάλλει την αναδημιουργία των κρυφών πληροφοριών διαθεσιμότητας στο γραμματοκιβώτιο του Exchange.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο για να δημιουργήσετε ξανά τις κρυφές πληροφορίες διαθεσιμότητας, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
958443 Αντιμετωπίζετε ζητήματα στο Outlook, όταν προσπαθείτε να ρυθμίσετε τις πληροφορίες διαθεσιμότητας ή όταν προσπαθείτε να μεταβιβάσετε πληροφορίες

Επίπεδο στοιχείου ελέγχου

Τους ακόλουθους ελέγχους επίπεδο είδους είναι η εκτέλεση και στη συνέχεια συνδεθεί στην αναφορά:
 • Δεν υπάρχει διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του διοργανωτή (PR_SENDER_EMAIL_ADDRESS ή PR_SENT_REPRESENTING_EMAIL_ADDRESS)
 • Δεν υπάρχει οργάνωση εμφανιζόμενο όνομα (PR_SENDER_NAME ή PR_SENT_REPRESENTING_NAME)

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την οργάνωση που λείπουν διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή εμφάνιση ονομάτων, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
  2849083 "Δεν ήταν δυνατή η ολοκλήρωση της λειτουργίας. Μία ή περισσότερες τιμές παραμέτρων δεν είναι έγκυρη"μήνυμα λάθους όταν ένας οργανωτής ενημερώσει μια περιοδική σύσκεψη
 • Καμία ιδιότητα dispidRecurring (αυτό προκαλεί ένα στοιχείο δεν για να εμφανίσετε στην προβολή ημέρα, εβδομάδα ή μήνα.)

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με συναντήσεις δεν εμφανίζονται μέσα στην ημέρα, εβδομάδα ή μήνα προβολή, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
  827432 Μια συνάντηση του ημερολογίου Outlook δεν είναι ορατά σε προβολή ημέρα, εβδομάδα ή μήνα, όταν δημιουργείτε τη συνάντηση χρησιμοποιώντας το WebDAV στον Exchange 2000
 • Χρόνος ύπαρξης των ιδιοτήτων dispidApptStartWhole και dispidApptEndWhole

  Εάν είστε ο οργανωτής, μπορείτε να προσπαθήσετε να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, αλλάζοντας την προβολή του φακέλου "Ημερολόγιο" σε μια προβολή πίνακα, εύρεση του στοιχείου και, στη συνέχεια, να την ακυρώσετε. Στη συνέχεια, στη συνέχεια, πρέπει να δημιουργήσετε μια νέα σύσκεψη. Εάν ο συμμετέχων, πρέπει να επικοινωνήστε με το διοργανωτή της σύσκεψης και ζητήστε του να ακυρώσετε και, στη συνέχεια, δημιουργήστε ξανά τη σύσκεψη.

 • Χωρίς θέμα για συσκέψεις που παρουσιάζονται στο μέλλον ή για περιοδικές συσκέψεις (ένα προειδοποιητικό μήνυμα καταγράφεται.)

  Εάν είστε ο οργανωτής, ενημερώστε τη σύσκεψη για να συμπεριλάβετε ένα θέμα. Εάν ο συμμετέχων, ζητήστε από τον οργανωτή να ενημερώσετε τη σύσκεψη για να συμπεριλάβετε ένα θέμα. Παρόλο που αυτό δεν είναι μια συνθήκη σφάλματος, καθιστά ευκολότερη για την αντιμετώπιση τυχόν μελλοντικών προβλημάτων που σχετίζονται με τη σύσκεψη.

 • Το μήνυμα ελέγχου κλάσης (ένα προειδοποιητικό μήνυμα καταγράφεται.)

  Εάν έχετε ένα ζήτημα με μια σύσκεψη που δεν έχει την προεπιλεγμένη κλάση μηνύματος τουIμμ.Συνάντηση, και εάν η κατάργηση ή η ακύρωση της σύσκεψης επιλύσει το ζήτημα, θα πρέπει να προσδιορίσετε ποιο πρόγραμμα δημιουργεί συσκέψεις, χρησιμοποιώντας αυτήν την κλάση προσαρμοσμένο μήνυμα. Πρέπει να προσδιορίσετε αν το πρόγραμμα ή το πρόσθετο είναι ένα Microsoft ή μια εφαρμογή τρίτου κατασκευαστή. Εάν πρόκειται για μια εφαρμογή άλλου κατασκευαστή, επικοινωνήστε με τον τρίτο για υποστήριξη.

 • Κλάση χωρίς μήνυμα (καταγράφεται σφάλμα.)

  Εάν έχετε ένα ζήτημα με μια σύσκεψη που δεν έχει την προεπιλεγμένη κλάση μηνύματος τουIμμ.Συνάντηση, και εάν η κατάργηση ή η ακύρωση της σύσκεψης επιλύσει το ζήτημα, θα πρέπει να προσδιορίσετε ποιο πρόγραμμα δημιουργεί συσκέψεις, χρησιμοποιώντας αυτήν την κλάση προσαρμοσμένο μήνυμα. Πρέπει να προσδιορίσετε αν το πρόγραμμα ή το πρόσθετο είναι ένα Microsoft ή μια εφαρμογή τρίτου κατασκευαστή. Εάν πρόκειται για μια εφαρμογή άλλου κατασκευαστή, επικοινωνήστε με τον τρίτο για υποστήριξη.

 • Multiplechecks από την ιδιότητα dispidApptRecur(Περιοδικότητα δυαδικό μεγάλο αντικείμενο [αντικείμενο BLOB]):
  • Χρόνος στη συνολική ώρες έναρξης και λήξης.
  • Δυνατότητα να αναλύσει τα δεδομένα στην ιδιότητα.
  • Η ύπαρξη της ιδιότητας, αλλά είναι κενό.

  Εάν είστε ο οργανωτής, που θα πρέπει να αλλάξετε την προβολή του φακέλου "Ημερολόγιο" σε μια προβολή πίνακα, βρείτε τη συνάντηση ή τη σύσκεψη, και στη συνέχεια Ακύρωση και δημιουργήσετε ξανά. Εάν δεν την βλέπετε στη λίστα, εκτελέστεalcheckc -f. Εάν ο συμμετέχων, πρέπει να επικοινωνήστε με το διοργανωτή και ζητήστε του ή σε αυτόν για να ακυρώσετε και, στη συνέχεια, δημιουργήστε ξανά τη σύσκεψη.

 • η ιδιότητα dispidRecurring έχει οριστεί στην τιμή False ή δεν υπάρχει, αλλά η ιδιότητα dispidRecurTypeδεν έχει οριστεί σε "Κανένα", που υποδηλώνει ότι η συνάντηση είναι περιοδική. Επομένως, οι δύο ιδιότητες είναι σε διένεξη.

  Εάν είστε ο οργανωτής, που θα πρέπει να αλλάξετε την προβολή του φακέλου "Ημερολόγιο" σε μια προβολή πίνακα, βρείτε τη συνάντηση ή τη σύσκεψη, και στη συνέχεια Ακύρωση και δημιουργήσετε ξανά. Εάν δεν την βλέπετε στη λίστα, εκτελέστεalcheckc-f. Εάν ο συμμετέχων, πρέπει να επικοινωνήστε με το διοργανωτή και ζητήστε του ή σε αυτόν για να ακυρώσετε και, στη συνέχεια, δημιουργήστε ξανά τη σύσκεψη.

 • Ελέγξτε για είδη που βρίσκονται σε διένεξη στο ημερολόγιο.

  Αυτό ελέγχει τη σημαία PR_MESSAGE_STATUS για κάποια ένδειξη της διένεξης. Αυτά τα στοιχεία θα μετακινηθούν κατά την εκτέλεση τουcalcheck -f. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μιας μετακίνησης γραμματοκιβωτίου μπορεί να αποτύχει όταν λάβετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους καταγραφής αρχές έκδοσης Πιστοποιητικών:
  MapiExceptionPartialCompletion: κωδικός σφάλματος = "0x80070680" δεν είναι δυνατή η αντιγραφή μηνυμάτων.
 • Έλεγχος για διπλότυπα στοιχεία, με βάση τις συγκεκριμένες ιδιότητες του MAPI.

  Εάν το θέμα, οργάνωση, θέση, περιοδική μίας παρουσίας και η έναρξης/λήξης φορές ιδιότητες όλα ταιριάζουν για δύο ή περισσότερα στοιχεία,Υπολογισμόςλεγχος – f μετακινεί όλα τα διπλότυπα εκτός από ένα.

 • Έλεγχος για συσκέψεις που έχουν τον ίδιο ή κενό καθολικό αναγνωριστικό αντικειμένου.

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με συσκέψεις που έχουν το ίδιο καθολικό αναγνωριστικά αντικειμένων, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
  2714118 Τα στοιχεία ημερολογίου που αντιγράφονται λείπουν στον Exchange Server 2007
 • Έλεγχος για στοιχεία που έχουν ώρα έναρξης, ώρα λήξης ή περιοδικότητας ιδιότητες που έχουν οριστεί στο 0 (έτος 1601) ή που λείπουν.

  Εάν είστε ο οργανωτής, που θα πρέπει να αλλάξετε την προβολή του φακέλου "Ημερολόγιο" σε μια προβολή πίνακα, βρείτε τη συνάντηση ή τη σύσκεψη, και στη συνέχεια Ακύρωση και δημιουργήσετε ξανά. Εάν δεν την βλέπετε στη λίστα, εκτελέστεcalcheck -f. Εάν ο συμμετέχων, πρέπει να επικοινωνήστε με το διοργανωτή και ζητήστε του να ακυρώσετε και, στη συνέχεια, δημιουργήστε ξανά τη σύσκεψη.

 • Έλεγχος για στοιχεία που έχουν ώρα έναρξης, ώρα λήξης ή πριν από το 1995 ή μεγαλύτερη από 2025 έτους περιοδικότητας.

  Αυτή δεν είναι απαραίτητα μια συνθήκη σφάλματος. Πρέπει να διαγράψετε ή να ακυρώσετε το στοιχείο μόνο αν φαίνεται να είναι κατεστραμμένο. Από προεπιλογή, τα στοιχεία αυτά δεν μετακινούνται κατά τη χρήση του ορίσματος– f . Αυτές μεταφέρονται με calcheck -f μόνο εάν ρυθμίζετε τις παραμέτρους calcheck να αντιμετωπίζονται οι προειδοποιήσεις ως σφάλματα ανά αρχείο cfg (WarningIsError = true).

 • Έλεγχος για στοιχεία που έχουν μεγαλύτερο από το όριο του Outlook ώρα έναρξης, ώρα λήξης ή περιοδικότητας ιδιότητες.

  Εάν είστε ο οργανωτής, shoiuld μπορείτε να αλλάξετε την προβολή του φακέλου "Ημερολόγιο" σε μια προβολή πίνακα, βρείτε τη συνάντηση ή τη σύσκεψη, και στη συνέχεια Ακύρωση και δημιουργήσετε ξανά. Εάν δεν την βλέπετε στη λίστα, εκτελέστεcalcheck -f. Εάν ο συμμετέχων, πρέπει να επικοινωνήστε με το διοργανωτή και ζητήστε του ή σε αυτόν για να ακυρώσετε και, στη συνέχεια, δημιουργήστε ξανά τη σύσκεψη.

 • Έλεγχος για στοιχεία που είναι μεγαλύτερα από 10, 25 και 50 megabyte (MB). (Ένα προειδοποιητικό μήνυμα καταγράφεται.)

  Αυτό δεν είναι μια συνθήκη σφάλματος. Ωστόσο, δείτεΒέλτιστες πρακτικές για χρήση του ημερολογίου του Outlook.

 • Έλεγχος για στοιχεία που περιέχουν περισσότερα από 25 συνημμένα.

  Αυτό δεν είναι μια συνθήκη σφάλματος. Ωστόσο, δείτεΒέλτιστες πρακτικές για χρήση του ημερολογίου του Outlook.

 • Ελέγξτε αν υπάρχουν περισσότερα από 1,250 περιοδικές συσκέψεις (καταγράφεται μια προειδοποίηση) ή πάνω από 1 300 περιοδικές συσκέψεις (αναφέρεται ένα σφάλμα). Το όριο είναι 1 300 περιοδικές συσκέψεις.

  Εάν χρησιμοποιείτε το EXCDO σε παλαιότερες εκδόσεις του Exchange Server, ενδέχεται να παρουσιαστούν ζητήματα. Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στους αριθμούς των άρθρων παρακάτω, για να προβάλετε τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
  892524 Δεν μπορείτε να αποθηκεύσετε ή να διαγράψετε μια επαναλαμβανόμενη συνάντηση από ένα ημερολόγιο το οποίο διατηρείται σε έναν υπολογιστή με Exchange Server 2003
  943371 Καταγράφονται τα αναγνωριστικά συμβάντος 8206, 8213 και 8199 σε περιβάλλον Exchange Server 2007
 • Ελέγξτε αν είστε ένας από τους συμμετέχοντες και έγινε ο οργανωτής μιας σύσκεψης.

  Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής βάσης της Microsoft:
  2563324 Τρέχοντα θέματα με Microsoft Exchange ActiveSync και συσκευές τρίτων κατασκευαστών
 • Ελέγχει την εξαίρεση δεδομένων στο αντικείμενο BLOB περιοδικότητας για να βεβαιωθείτε ότι οι εξαιρέσεις πραγματοποιούνται εντός των χρόνων έναρξης και την ώρα λήξης της σειράς.

  Εάν είστε ο οργανωτής, αλλάξτε την προβολή του φακέλου "Ημερολόγιο" σε μια προβολή πίνακα, βρείτε τη συνάντηση ή τη σύσκεψη, και στη συνέχεια Ακύρωση και δημιουργήσετε ξανά. Εάν δεν βλέπετε στη λίστα, εκτελέστεcalcheck -f. Εάν ο συμμετέχων, πρέπει να επικοινωνήστε με το διοργανωτή και ζητήστε του ή σε αυτόν για να ακυρώσετε και, στη συνέχεια, δημιουργήστε ξανά τη σύσκεψη.

 • Έλεγχος εξαίρεση δεδομένων στο αντικείμενο BLOB περιοδικότητας για να βεβαιωθείτε ότι πρόκειται για το σωστό μέγεθος σε σύσκεψη.

  Εάν είστε ο οργανωτής, αλλάξτε την προβολή του φακέλου "Ημερολόγιο" σε μια προβολή πίνακα, βρείτε τη συνάντηση ή τη σύσκεψη, και στη συνέχεια Ακύρωση και δημιουργήσετε ξανά. Εάν δεν βλέπετε στη λίστα, εκτελέστεcalcheck -f. Εάν ο συμμετέχων, πρέπει να επικοινωνήστε με το διοργανωτή και ζητήστε του να ακυρώσετε και, στη συνέχεια, δημιουργήστε ξανά τη σύσκεψη.

 • Ο πίνακας παραληπτών έχει λείπει, είναι διπλότυπο ή κατεστραμμένα δεδομένα παραληπτών. Αυτό περιλαμβάνει καταχωρήσεις όπως διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εμφανιζόμενα ονόματα ή τύποι διευθύνσεων.

  Εάν είστε ο οργανωτής, αλλάξτε την προβολή του φακέλου "Ημερολόγιο" σε μια προβολή πίνακα, βρείτε τη συνάντηση ή τη σύσκεψη, και στη συνέχεια Ακύρωση και δημιουργήσετε ξανά. Εάν δεν βλέπετε στη λίστα, εκτελέστεcalcheck -f. Εάν ο συμμετέχων, πρέπει να επικοινωνήστε με το διοργανωτή και ζητήστε του να ακυρώσετε και, στη συνέχεια, δημιουργήστε ξανά τη σύσκεψη.

 • Αναφορά σε στοιχεία αργιών

  Εάν προτιμάτε να μην αργία στοιχεία με σημαία, αλλάξτε το αρχείο .cfg. CalCheck προσδιορίζει ένα ολοήμερο συμβάν ως αργία, αν η ιδιότητα με όνομαλέξεις-κλειδιά περιλαμβάνουν τη συμβολοσειρά "Αργία".

Τρέχουσα Βοήθειας και διακόπτες γραμμής εντολών

Η παρακάτω ενότητα περιγράφει τους διακόπτες γραμμής εντολών που είναι διαθέσιμες για να προσαρμόσετε τη συμπεριφορά CalCheck.

CalCheck [-P<profilename></profilename>] [-L <filename></filename>] [-M <mailboxname></mailboxname>] [-N <display_name></display_name>] [-S<servername></servername>] [-O <path></path>]
[-C <version></version>] [-A] [-F]. [-R]. [-V]. [-Όχι]


CalCheck-;

-P Όνομα προφίλ (εάν απουσίας, θα ζητήσει προφίλ)
-L Διαδρομή και το όνομα της λίστας αρχείων (αρχείο με το όνομα και το LegacyExchangeDN) του mailbox(es) για τον έλεγχο
-M Γραμματοκιβώτιο DN χρησιμοποιείται με -N (διαδικασία μόνο το γραμματοκιβώτιο που καθορίζεται)
-N Εμφανιζόμενο όνομα χρησιμοποιείται με - M (διαδικασία μόνο το γραμματοκιβώτιο που καθορίζεται)
-O Διαδρομή εξόδου (Εάν καθορίζεται, εγγραφή εξόδου αρχείων σε αυτήν τη διαδρομή. Η προεπιλογή είναι ο τρέχων φάκελος.)
-C Έκδοση για το Office, κάντε κλικ 2013 προς εκτέλεση σενάριο
-A Όλα εξόδου στοιχεία ημερολογίου για να CALCHECK.CSV
-F Δημιουργία φακέλου CalCheck και να μετακινήσετε τα στοιχεία με σημαία σφάλματος δεν υπάρχει
-R Τοποθετήσετε ένα μήνυμα αναφοράς στο φάκελο "Εισερχόμενα" με το αρχείο CalCheck.log
-V Λεπτομερής καταγραφή εξόδου στο παράθυρο "γραμμή εντολών"
-? Εκτύπωση αυτού του μηνύματος

Σημείωση Οι διακόπτες -L, -Nκαι -C είναι νέα για την CalCheck έκδοση 2 (v. 2). Η παράμετρος -S στην έκδοση 1 του CalCheck αντικαθίσταται με το -L. Επιπλέον, η v1 CalCheck -όχι διακόπτης αντικαθίσταται από το αρχείο CalCheck.cfg. Το αρχείο CalCheck.cfg εξηγείται λεπτομερώς στη συνέχεια αυτού του άρθρου.

Σημείωση Πάντα δημιουργείται το αρχείο CalCheck.log. Το αρχείο CalCheck.log εμφανίζει τα στοιχεία που ενδέχεται να πρέπει να είναι σταθερό ή να καταργηθεί και εμφανίζει επίσης πληροφορίες επεξεργασίας.

Παραδείγματα


Προεπιλογή: Προτροπή για ένα προφίλ και επεξεργαστείτε το γραμματοκιβώτιο σε αυτό το προφίλ:
CalCheck

Επεξεργάζεται όλα τα γραμματοκιβώτια σε MyServer:
CalCheck -S MyServer

Επεξεργάζεται όλα τα γραμματοκιβώτια σε MyServer με τη χρήση MyProfile με το προφίλ σύνδεσης:
CalCheck -P MyProfile -S MyServer

Επεξεργασία μόνο το γραμματοκιβώτιο MyProfile:
CalCheck -P MyProfile

Η επεξεργασία του καθορισμένου γραμματοκιβωτίου και χρησιμοποιήστε MyProfile με το προφίλ σύνδεσης:
CalCheck -P MyProfile -M "/ o = org/ou = orgunit, cn = παραλήπτες/cn = ΧρήστηΑ" -N "Χρήστης A"

Επεξεργαστείτε τη λίστα των γραμματοκιβωτίων στο "C:\Directory\List.txt":

CalCheck -L "C:\Directory\List.txt"

Σημείωση "List.txt" πρέπει να είναι της μορφής Get-γραμματοκιβώτιο | FL εξόδου που περιλαμβάνει το LegacyExchangeDN και το εμφανιζόμενο όνομα για κάθε γραμματοκιβώτιο:

Όνομα: Εμφανιζόμενο όνομα
LegacyExchangeDN: /o = ORG/ou = AdminGroup, cn = παραλήπτες/cn = mailbox


Επεξεργασία ενός γραμματοκιβωτίου, μετακίνηση στοιχείων σφάλμα στο φάκελο CalCheck στο γραμματοκιβώτιο και τοποθετήσετε ένα μήνυμα αναφοράς στα Εισερχόμενα:
-F -R CalCheck

Η επεξεργασία ενός γραμματοκιβωτίου με βάση ένα συγκεκριμένο προφίλ και την έκδοση του Outlook. Αυτό είναι απαραίτητο όταν εκτελείτε μια εγκατάσταση side-by-side του Office σε ένα σενάριο κάντε κλικ προς εκτέλεση:
CalCheck - C####> -P MyProfile
Σημείωση το σύμβολο κράτησης θέσης####> αντιπροσωπεύει την έκδοση του Outlook (για παράδειγμα, 2007, 2010ή 2013).

Εκτύπωση αυτού του μηνύματος:
CalCheck-;


Εκτέλεση CalCheck σε λειτουργία πολλαπλών γραμματοκιβώτιο (λίστα)

Για να επεξεργαστείτε μια λίστα των γραμματοκιβωτίων, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

 1. Παρέχει στο χρήστη δικαιώματα πλήρους πρόσβασης σε όλα τα γραμματοκιβώτια σε Exchange server ή Exchange οργανισμού.
  1. Το cmdlet PowerShell το ακόλουθο παράδειγμα παραχωρεί δικαιώματα AdminB πλήρη πρόσβαση σε όλα τα γραμματοκιβώτια OrgUnit2:

   "OrgUnit2" Get-γραμματοκιβώτιο - OrganizationalUnit | Προσθήκη MailboxPermission-FullAccess - Δικαιώματα_προσπέλασης του χρήστη "AdminB"
 2. Δημιουργήστε τη λίστα των γραμματοκιβωτίων. Αυτό περιλαμβάνει το εμφανιζόμενο όνομα και LegacyExchangeDN. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Ανοίξτε το Exchange PowerShell και, στη συνέχεια, να εκτελέσετε μια εντολή παρόμοια με την ακόλουθη:

   Get-γραμματοκιβώτιο-διακομιστή "Όνομα διακομιστή" | FL όνομα, LegacyExchangeDN | Εξερχόμενων αρχείωνpath_file_name>-πλάτους 200

   Σημείωση Το σύμβολο κράτησης θέσης Όνομα διακομιστή αντιπροσωπεύει το όνομα του διακομιστή και το σύμβολο κράτησης θέσης path_file_name αντιπροσωπεύει τη διαδρομή και το όνομα του αρχείου .txt που θα δημιουργηθεί.
  2. Αντιγράψτε το αρχείο .txt στο σταθμό εργασίας όπου θα γίνει εκτέλεση της CalCheck.
 3. Εκτελέστε CalCheck σε κατάσταση λειτουργίας πολλών γραμματοκιβώτιο (λίστα). Για να γίνει αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα
  1. Σε ένα σταθμό εργασίας που έχει εγκατεστημένο το Outlook, συνδεθείτε ως χρήστης που έχει δικαιώματα πλήρους πρόσβασης για τα γραμματοκιβώτια.
  2. Δημιουργήστε ένα νέο προφίλ του Outlook και στη συνέχεια να ρυθμίσετε το λογαριασμό του Exchange Server για να χρησιμοποιήσετε την κατάσταση λειτουργίας με σύνδεση.
  3. Εκτελέστε cmdκαι, στη συνέχεια, μεταβείτε στον κατάλογο όπου βρίσκεται το CalCheck.
  4. Εκτελέστε την ακόλουθη εντολή:

   CalCheck -Lδιαδρομή και όνομα αρχείου>

   Σημείωση Το σύμβολο κράτησης θέσης <path and="" file="" name=""></path> αντιπροσωπεύει τη διαδρομή του αρχείου .txt που δημιουργήσατε στο βήμα 2.
Όταν εκτελείτε το CalCheck σε λειτουργία πολλαπλών γραμματοκιβώτιο (λίστα), δημιουργούνται τα ακόλουθα αρχεία:
 • CalCheckMaster.log. πρόκειται για μια σύνοψη για όλα τα γραμματοκιβώτια που επεξεργάστηκαν.
 • CalCheck__<mailbox></mailbox>.log. Ένα τέτοιο αρχείο δημιουργείται για κάθε γραμματοκιβώτιο που έγινε επεξεργασία.

  Σημείωση Το σύμβολο κράτησης θέσης <mailbox></mailbox> αντιπροσωπεύει το όνομα του παραλήπτη τμήμα από το LegacyExchangeDN.

Αρχείο ρύθμισης παραμέτρων σε CalCheck έκδοση 2

CalCheck έκδοση 2 (v2) περιλαμβάνει τώρα ένα αρχείο CalCheck.cfg. Αυτό το αρχείο βρίσκεται στον ίδιο κατάλογο όπου βρίσκεται η CalCheck.exe. Εάν λείπει το αρχείο .cfg, CalCheck v2 εμφανίζει ένα σφάλμα και δεν εκτελείται. Το αρχείο .cfg είναι σε μορφή απλού κειμένου. Με μη αυτόματο τρόπο, μπορείτε να επεξεργαστείτε το αρχείο για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τις μεμονωμένες δοκιμασίες. Από προεπιλογή, όλες οι δοκιμές έχουν οριστεί στην τιμή true. Από προεπιλογή, επομένως, όλες οι δοκιμές εκτελούνται.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2678030 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 16 Ιουνίου 2014 - Αναθεώρηση: 4.2
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Outlook 2010
 • Microsoft Office Outlook 2007
 • Microsoft Office Outlook 2003
 • Microsoft Exchange Server 2010 Enterprise
 • Microsoft Exchange Server 2010 Standard
 • Microsoft Exchange Server 2007 Enterprise Edition
 • Microsoft Exchange Server 2007 Standard Edition
 • Microsoft Exchange Server 2003 Enterprise Edition
 • Microsoft Exchange Server 2003 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbmt KB2678030 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2678030

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com