Az Outlook összeomlik, miután telepítette a 2644615. számú biztonsági frissítést, ha a Redemption COM-függvénytár telepítve van

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 2678103 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A jelenség

A problémát előidéző helyzet: Microsoft Office Outlook 2003 vagy Microsoft Office Outlook 2007 programot használ. Emellett telepítette (vagy egy egyedi bővítmény vagy program telepítette) a külső gyártótól származó Outlook Redemption COM-függvénytárat. A 2644615. számú (MS12-001) Microsoft biztonsági frissítés telepítését követően az Outlook az indításnál vagy egyes funkciók használatakor összeomolhat.

A megoldás

A legtöbb esetben az Outlook Redemption függvénytárat egy külső gyártótól származó program vagy bővítmény telepíti. A probléma megoldásához lépjen kapcsolatba a program gyártójával. A külső forgalmazó bővebb információt tud nyújtani az elérhető frissítésekről. Előfordulhat, hogy el kell távolítania a külső gyártó szoftverét, amíg a megfelelő frissítés elérhetővé nem válik.

Ha a szervezete egyedi fejlesztésű megoldása használja az Outlook Redemption függvénytárat, forduljon a rendszergazdához. Előfordulhat, hogy az egyedi fejlesztésű megoldás frissítése lehetővé teszi az Outlook Redemption egy újabb verziójának használatát.

A hiba az Outlook Redemption legújabb verziójánál nem jelentkezik. Jelen cikk írásának időpontjában az Outlook Redemption legújabb kiadása az 5.2-es verzió.

Mivel külső alkalmazások telepítik az Outlook Redemption szoftvert, a Microsoft nem szolgálhat részletes információval a külső gyártótól származó egyedi alkalmazások eltávolításával vagy frissítésével kapcsolatban.

A cikkben említett, harmadik féltől származó termékek a Microsoft vállalattól független gyártók termékei. A termékek teljesítményére és megbízhatóságára a Microsoft sem törvényi, sem másféle garanciát nem vállal.
Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2678103 - Utolsó ellenőrzés: 2012. március 12. - Verziószám: 1.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Office Outlook 2003
  • Microsoft Office Outlook 2007
Kulcsszavak: 
KB2678103
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com