Eseményszámlálók betöltésekor a rendszer 2003-as azonosítójú eseményről tájékoztató hibaüzenetet jegyez fel

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 267831 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A jelenség

Miután (a telepítési eljárás során formázott) FAT vagy FAT32 fájlrendszert használó meghajtón telepítette a Windows 2000 rendszert, és egyidejűleg az Internet Information Services (IIS) szolgáltatást is, a Rendszerfigyelő indítása és számlálók hozzáadása során a 2003-as azonosítójú eseményről tájékoztató hibaüzenetek jelenhetnek meg az alkalmazás eseménynaplójában. A jelenség nem fordul elő szervizcsomaggal nem rendelkező NTFS-meghajtók esetén, illetve akkor sem, ha a FAT vagy FAT32 rendszerű meghajtót a Windows 2000 telepítő futtatása előtt formázza, illetve ha később adja hozzá az IIS szolgáltatást. A 2003-as azonosítójú eseményről tájékoztató hibaüzenet tartalma az alábbi:
A szolgáltatáshoz („W3SVC”) tartozó „C:\WINNT\system32\w3ctrs.dll” teljesítmény-függvénytár konfigurációs információja nem felel meg a megbízott teljesítmény-függvénytár rendszerleíró adatbázisban tárolt információjának. A függvénytárban található függvény nem lesz megbízhatóként kezelve.

A szolgáltatáshoz („InetInfo”) tartozó „C:\WINNT\system32\infoctrs.dll” teljesítmény-függvénytár konfigurációs információja nem felel meg a megbízott teljesítmény-függvénytár rendszerleíró adatbázisban tárolt információjának. A függvénytárban található függvény nem lesz megbízhatóként kezelve.

A szolgáltatáshoz („ASP”) tartozó „C:\WINNT\system32\aspperf.dll” teljesítmény-függvénytár konfigurációs információja nem felel meg a megbízott teljesítmény-függvénytár konfigurációs információja rendszerleíró adatbázisban tárolt információjának. A függvénytárban található függvény nem lesz megbízhatóként kezelve.

A megoldás

A probléma megoldásához távolítsa el, és újra töltse be az IIS teljesítménnyel kapcsolatos dinamikus csatolású függvénytárait (DLL-eket). Ehhez a %SystemRoot%\System32 mappában futtassa a következő parancsokat a parancssorból. A parancsok futtatását követően a rendszer nem jegyzi a hibaüzeneteket a naplóba:
unlodctr w3svc
unlodctr msftpsvc
unlodctr asp
unlodctr inetinfo
lodctr w3ctrs.ini
lodctr ftpctrs.ini
lodctr axperf.ini
lodctr infoctrs.ini
A parancsok futtatását követően a módosítások érvényesítéséhez indítsa újra a számítógépet.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 267831 - Utolsó ellenőrzés: 2006. március 13. - Verziószám: 4.1
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Windows 2000 Server
  • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
Kulcsszavak: 
kberrmsg kbbug kbfix kbqfe KB267831
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com