Waarschuwingsbericht met gebeurtenis-ID 2003 vastgelegd bij het laden van prestatiemeteritems

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 267831 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Nadat u Windows 2000 hebt geïnstalleerd op een station dat gebruikmaakt van het FAT- of FAT32-bestandssysteem (en dat tijdens de installatieprocedure is geformatteerd) en in dezelfde installatieprocedure IIS (Internet Information Services) installeert, worden waarschuwingsberichten met gebeurtenis-ID 2003 weergegeven in het logboek voor toepassingsgebeurtenissen wanneer u Systeemmonitor start en meteritems toevoegt. Dit probleem doet zich niet voor bij NTFS-stations zonder servicepack, als het FAT- of FAT32-station is geformatteerd voordat u Windows 2000 Setup uitvoert of als u IIS later toevoegt. In het waarschuwingsbericht met gebeurtenis-ID 2003 wordt de volgende tekst weergegeven:
De configuratiegegevens van het prestatie-DLL-bestand 'C:\WINNT\system32\w3ctrs.dll' voor service 'W3SVC' komen niet overeen met de gegevens van het vertrouwde prestatie-DLL-bestand zoals die zijn opgeslagen in het register. De functies in dit DLL-bestand worden niet gezien als vertrouwd.

De configuratiegegevens van het prestatie-DLL-bestand 'C:\WINNT\system32\infoctrs.dll' voor service 'InetInfo' komen niet overeen met de gegevens van het vertrouwde prestatie-DLL-bestand zoals die zijn opgeslagen in het register. De functies in dit DLL-bestand worden niet gezien als vertrouwd.

De configuratiegegevens van het prestatie-DLL-bestand 'C:\WINNT\system32\aspperf.dll' voor service 'ASP' komen niet overeen met de gegevens van het vertrouwde prestatie-DLL-bestand zoals die zijn opgeslagen in het register. De functies in dit DLL-bestand worden niet gezien als vertrouwd.

Oplossing

U kunt dit probleem oplossen door de volgende opdrachten uit te voeren bij een opdrachtprompt in de map %SystemRoot%\System32 om de prestatie-DLL-bestanden (Dynamic Link Libraries) voor IIS uit het geheugen te verwijderen en opnieuw te laden. Nadat u deze opdrachten hebt uitgevoerd, worden de waarschuwingsberichten niet meer vastgelegd:
unlodctr w3svc
unlodctr msftpsvc
unlodctr asp
unlodctr inetinfo
lodctr w3ctrs.ini
lodctr ftpctrs.ini
lodctr axperf.ini
lodctr infoctrs.ini
Nadat u deze opdrachten hebt uitgevoerd, moet u de computer opnieuw opstarten om de wijzigingen door te voeren.

Eigenschappen

Artikel ID: 267831 - Laatste beoordeling: donderdag 16 februari 2006 - Wijziging: 4.1
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Windows® 2000 Server
  • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
Trefwoorden: 
kbhotfixserver kbqfe kbbug kberrmsg kbfix KB267831

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com