Artikkelin tunnus: 267904 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Tärkeää Tässä artikkelissa käsitellään metakannan muokkaamista. Ennen kuin muokkaat metakantaa, varmista, että voit palauttaa sen varmuuskopiosta virheen ilmetessä. Lisätietoja tämän tekemisestä on Microsoft Management Consolen (MMC) kokoonpanon varmuuskopiointia ja palauttamista käsittelevässä ohjeaiheessa.
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Yhteenveto

Voit muokata IIS (Internet Information Services) -metakantaan määritettyjä oletusoikeuksia MetaAcl.vbs-työkalulla.

Sinut on saatettu ohjata uudelleen tähän Microsoft Knowledge Base -artikkeliin seuraavasta IIS-virhesanomasta:
System.Web.Hosting.HostingEnvironmentException: IIS-metakannan käyttö ei onnistu. ASP.NETin suorittamiseen käytettävällä prosessitilillä on oltava lukuoikeudet IIS-metakantaan (esimerkiksi IIS://palvelimennimi/W3SVC). Tietoja metakannan oikeuksien muokkaamisesta on seuraavassa osoitteessa: http://support.microsoft.com/?kbid=267904.
Tämä virhesanoma tulee näkyviin, koska metakannan käyttöoikeudet eivät riitä tai koska ne on määritetty virheellisesti.

Voit ratkaista tämän virheen muokkaamalla metakannan oikeuksia MetaAcl-työkalulla. Saat lisätietoja MetaAcl-työkalusta ja käyttöoikeusluetteloiden toiminnasta napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
326902 Käyttöoikeusluettelot ja MetaAcl-työkalun käyttäminen metakannan käyttöoikeusluetteloiden oikeuksien muuttamiseen (Tämä artikkeli saattaa olla englanninkielinen)

Enemmän tietoa

Voit ladata seuraavan tiedoston Microsoft Download Centeristä:
Kutista tämä kuvaLaajenna tämä kuva
Lataa
Lataa Metaacl.exe-paketti nyt.
Julkaisupäivämäärä: 16.7.2003

Lisätietoja Microsoft-tukitiedostojen lataamisesta ja asentamisesta saat napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
119591 Microsoft-tukitiedostojen hankkiminen online-palveluista
Microsoft on tarkistanut tämän tiedoston virusten varalta. Microsoft käytti viimeisintä virustentarkistusohjelmaa, joka oli saatavana tiedoston julkaisupäivänä. Tiedosto on tallennettu suojattuihin palvelimiin, joten sitä ei voi muokata luvattomasti.

Metaacl.exe-tiedosto sisältää seuraavat tiedostot:
Kutista tämä taulukkoLaajenna tämä taulukko
File nameSize
Metaacl.vbs7,380 bytes
EULA.txt1,652 bytes


Kattavat tiedot MetaAcl.vbs-työkalun käyttämisestä on seuraavassa Microsoft Knowledge Base -artikkelissa:
326902 Käyttöoikeusluettelot ja MetaAcl-työkalun käyttäminen metakannan käyttöoikeusluetteloiden oikeuksien muuttamiseen (Tämä artikkeli saattaa olla englanninkielinen)
Huomautus Jos käytössä on ASP.Net 2.0, ja Windows-käyttäjätilille on myönnettävä metakannan oikeudet, älä käytä MetaAcl-työkalua. Suorita sen sijaan ASP.NET IIS -rekisteröintityökalun komento sekä valitsin -ga. Esimerkiksi seuraava komento myöntää Windows-käyttäjätilin <Windows-käyttäjätili> oikeudet IIS-metakannalle:
aspnet_regiis -ga <Windows-käyttäjätili>
Varoitus Jos muokkaat metakantaa virheellisesti, voit aiheuttaa vakavia ongelmia, joiden korjaaminen saattaa edellyttää metakantaa käyttävien tuotteiden uudelleenasentamisen. Microsoft ei takaa, että virheellisestä metakannan muokkaamisesta aiheutuvat ongelmat voidaan ratkaista. Muokkaat metakantaa omalla vastuulla.

Huomautus Varmuuskopioi metakanta aina ennen sen muokkaamista.

Suositukset

Lisätietoja on seuraavassa Microsoft Knowledge Base -tietokannan artikkelissa ja seuraavissa Microsoftin verkkosivustoissa:
326902 Käyttöoikeusluettelot ja MetaAcl-työkalun käyttäminen metakannan käyttöoikeusluetteloiden oikeuksien muuttamiseen (Tämä artikkeli saattaa olla englanninkielinen)
IIS-metakanta (IIS 6.0)
http://www.microsoft.com/technet/prodtechnol/WindowsServer2003/Library/IIS/43a51d34-7c81-413b-9727-ec9a19d0b428.mspx?mfr=true
AdminACL-metakantaominaisuus (IIS 6.0)
http://www.microsoft.com/technet/prodtechnol/WindowsServer2003/Library/IIS/791d575e-5364-45a9-90ef-4dfd23f38d67.mspx?mfr=true
IIS-metakanta (IIS 5.0)
http://technet.microsoft.com/fi-fi/library/Bb727104.aspx
IIS:n hallintaobjektit
http://msdn.microsoft.com/fi-fi/library/ms525530.aspx
Huomautus Tämä on niin sanottu nopeasti julkaistava (?fast publish?) artikkeli, joka on laadittu suoraan Microsoftin tukiorganisaatiossa. Tässä olevat tiedot toimitetaan sellaisenaan vastauksena esiin tulleisiin ongelmiin. Koska aineisto on tuotu saataville nopeasti, se saattaa sisältää painovirheitä ja tietoja saatetaan muokata milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Lue muut huomioon otettavat seikat käyttöehdoista.

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 267904 - Viimeisin tarkistus: 21. toukokuuta 2012 - Versio: 1.0
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
  • Microsoft Internet Information Services 6.0
Hakusanat: 
kbproductlink kbresolve kbdownload kbfile kbgraphxlinkcritical kbinfo KB267904

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com